До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 212
  • 962
  •   1
Отговори
# 645
nina76 няма проблем ще я питам довечера  Peace А за акушерката Маринова, първото и име Надя ли е? И аз като раждах преди 4 години беше тя на смяна /даже сега се сещам че и Иванов беше на смяна, но аз раждах с друг лекар който си бях ангажирала/ та тази акушерка се държа по абсолютно същия начин. Качваше се по 20 пъти на ден, кога щели да отидат близките ми да й се отблагодарят  Shocked няма да ви казвам какъв скандал вдигнах. Не искала подаръци, пари само  ooooh!

# 646
След като забременях втория път ходя в Поморие при д-р Попов, той ми взе цитонамазка, и каза да отидем при Главашки, е да ама на свекърва ми и било по-близо и занесла нещата в лабораторията на Литос, вземаха ми проба втори път защото доктора каза, че вярва единствено на резултатите които дава Главашки

Къде е тази прословута лаборатория на Главашки,че ми предстои да си правя цитонамазка?Досега съм си правила в Лина.
Аз май съм поизостанала с информацията-кой е този д-р Бояджиев и в Света София ли дава консултации?Ако е така,кой от Великата тройка е отпаднал-Скочева или Ангелов?

# 647
  • Бургас
Лабораторията,където работи Д-р Главашки сенамира на улица Републиканска.до фото Енгибаров,нз дали фотото го има още.

# 648
  • Бургас
nina76 няма проблем ще я питам довечера  Peace А за акушерката Маринова, първото и име Надя ли е? И аз като раждах преди 4 години беше тя на смяна /даже сега се сещам че и Иванов беше на смяна, но аз раждах с друг лекар който си бях ангажирала/ та тази акушерка се държа по абсолютно същия начин. Качваше се по 20 пъти на ден, кога щели да отидат близките ми да й се отблагодарят  Shocked няма да ви казвам какъв скандал вдигнах. Не искала подаръци, пари само  ooooh!
Незнам малкото й име но сигурно е тази същата, тогава през 2004лятото когато раждах беше руса с късо подстригана коса абе лисичка в лицето, малко след като аз родих може би към септември и дъщеря й беше родила и се разкарваха в морската тя с бебето и една булонка леле колкото пъти я видех и направо яд ме хващаше как може да има такива зли хора. #2gunfire

# 649
Д-р Гавазова - 4та поликлиника  Peace
д-р Аделина Тодорова Гавазова 

Акушер-гинеколог

Болница: МЦ ІІ ЕООД - Бургас
Длъжност: акушер-гинеколог
Град: Бургас
Телефон: 056/ 88-09-01
GSM: 089/ 931 19 13
E-mail: delgado@abv.bg

Работно време:
Частна практика: АГ кабинет
ДКЦ ІІ Бургас, бул. „Демокрация” № 94
Служебен телефон: 056/ 82-01-45
Работно време: от 08.00 – 12.00 ч.

# 650
  • Бургас
Здравейте и от мен. Опитах се да прочета цялата тема но всичко което забелязах е да обсъждате лекарите само покрай бремеността. Не че има нещо лошо. Последния път като ходих на гинеколог ми казаха че имам някаква раничка която трябва да се обгори и че това били признаци за рак. Някой имал ли е подобен проблем? Искаме ми се да отида и при друг гинеколог за второ мнение. Ще ви бъда благодарна ако ми препоръчате някой който и да работи със здравната каса. Благодаря ви предварително

# 651
при кой ходи ти
аз последния път ходих при гамишев за профилктичен преглед пусна ми всякакви изследвания и останах доволна бих ти го препоръчала

# 652
  • бургас
здравей mama val,можеш да отидеш  при д-р Милка Градева, частния кабинет е в Славейков бл.21 вх.А ет.1
тел.883730  и 0886 417761 преглежда всеки ден ат 10.00-12.00 14.30-18.30 без час, отиваш и чакаш.

# 653
да майка ми е посещавала градева и е доволна но за съжалние тя не работи с здр каса

# 654
  • Бургас
ходих при факалиева немога да се оплача от нея обърна ми внимание но при такава диагноза ми се иска да отида при още някой

# 655
  • Бургас
при кой ходи ти
аз последния път ходих при гамишев за профилктичен преглед пусна ми всякакви изследвания и останах доволна бих ти го препоръчала
а той работи ли със здравната каса че тези 50 лв преглед ми идват малко множко разведена съм а бащата не дава никакви пари за малкия и нали се сещата че парите до никъде не стигат

# 656
  • у нас
при кой ходи ти
а той работи ли със здравната каса че тези 50 лв преглед ми идват малко множко разведена съм а бащата не дава никакви пари за малкия и нали се сещата че парите до никъде не стигат

да, Гамишев работи със ЗК  Peace

# 657
  • Бургас
Благодаря ви
Записах си час при Гамишев чак за 9 Февруари но какво да се прави че почакам
След прегледа ще пиша как е минало като отношение към мен

# 658
Скоро някой да е ходил при Драгнева? Да ми кажете какви са и тарифите, дали ги е вдигнаа?

# 659
да майка ми е посещавала градева и е доволна но за съжалние тя не работи с здр каса

Сигурна ли си,миналата година поне работеше,самата тя ми е казвала да си взема направление за цитонамазка и да си я направя при нея.

Общи условия

Активация на акаунт