До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 212
  • 962
  •   1
Отговори
# 660
ами не съм много сигурна да си призная ако има по информирани да се включат

# 661
.... Последния път като ходих на гинеколог ми казаха че имам някаква раничка която трябва да се обгори и че това били признаци за рак. Някой имал ли е подобен проблем? Искаме ми се да отида и при друг гинеколог за второ мнение. Ще ви бъда благодарна ако ми препоръчате някой който и да работи със здравната каса. Благодаря ви предварително

Така ли ти казаха наистина   #Crazy Е може ли да има такива "лекари" тази не е нормална  #Cussing out Отиди при Гамишев, направи си  и цитонамазка. И не й вярвай, Боже нямам думи просто, онемях  Sick Във форума има няколко хубави теми за раничките потърси и разгледай  Peace

# 662
  • По света и У нас
DARI_76 - Д-р Бояджиев поне от извество време работи в Света София ... и никой не е отпаднал от Великата тройка  Wink, както може да видиш и оттук:
http://www.saintsofia.com/index.php?lang=bg&menuid=3&submenuid=13

# 663
  • Бургас
    Така ли ти казаха наистина   #Crazy Е може ли да има такива "лекари" тази не е нормална  #Cussing out Отиди при Гамишев, направи си  и цитонамазка. И не й вярвай, Боже нямам думи просто, онемях  Sick Във форума има няколко хубави теми за раничките потърси и разгледай  Peace
[/quote]
Благодаря ще погледна

# 664
  • Бургас
Скоро някой да е ходил при Драгнева? Да ми кажете какви са и тарифите, дали ги е вдигнаа?
Аз ходя при нея, незная какви са и били цените преди, но откакто ходя (половин година вече) прегледа е 30 лв.

# 665
  • Бургас
момичета знаете ли някъде в Бургас дали вече правят колпоскопия?

# 666

Да доколкото разбрах, колпоскоп има д-р Веселин Димитров в Транспортна болница. Не съм го посещавала лично обаче  Peace

# 667
  • Бургас
благодаря иве! Simple Smile

# 668
  • бургас
здравейте,
За раждалите наскоро-някой бил ли е при д-р Д.Иванов-интересуваме каква е сумата за раждане с уговорка при него-секцио   и изобщо как вървят цените за секцио

# 669

Да доколкото разбрах, колпоскоп има д-р Веселин Димитров в Транспортна болница. Не съм го посещавала лично обаче  Peace

Колоскопа не му е в транспортна.Той е в една клиника на Васил Левски-след училището Иван Вазов.Но там ходели много жени....и не знам дали ще се вредиш.Имаш ли му телефона?

# 670
 Имам го да, ако някой иска ще го напиша  Peace Аз лично нямам кураж да му се доверя обаче  Rolling Eyes Някой ако има лични впечатления да сподели моля

# 671
Аз имам лични впечатления но не знам какъв съвет да дам.
Обяснява много,държи се приятелски и то доста....но като сериозност на нещата ...не знам. Confused

# 672
Д-р Братова в Първа п-ка работи със здравна каса,за цитонамазка става. Няма свестни гинеколози вече в Бургас,старите изветряха,младите няма кой да ги обучи!

# 673
  • Бургас
КОЛПОСКОПИЯ   50 лв.
ГИНЕКОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД С КОЛПОСКОПИ   25 лв.
това е в света софия

# 674
Здравейте момичета,
някоя от вас ходила ли е при д-р Миринчев на 4Д в Ел Масри .В коя седмица от бременноста и какви са ви отзивите за него?А и каква е цената на 4Д видеозон?

Общи условия

Активация на акаунт