Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 18 000
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник на Юл! Много, много здраве и весели игри. Hug

Ели, как е днешната ни рожденичка?

Дю, дано всичко при теб е минало добре! Praynig

Рени, бързо да оздравяваш, че много неприятно с тез болести.

# 196
Eли,да пишеш как е рожденничката.Оздравя ли?

Ронка чаках лятото да спрем да боледуваме,ама на виж,то напротив.  ooooh! Добре че се лекуваме щадящо,че досега да сме се отровили   Confused   

Wink

# 197
Рени, лоша работа с болестите и то през лятото. Явно е нещо вирусно. newsm78
Я кажи Галко ходи ли на ясла, ти бачкаш ли?
Никой нищо не казва... Rolling Eyes Ако нямахме рожденици сигурно доста да ни е запустяла темичката. Confused

# 198
  • Варна
Рени,много  Heart Eyes от нас на теб и Гали.Наистина Хомеопатията е чудо,много се радвам че и вие така се лекувате Hug
Ронка,снимки щеше да пращаш Wink

Аз какво да кажа направо незнам.
Мойто чудо е във вихъра си.пишането и акането са както преди...навсякъде Confused.с каране не става и с добро процедирам,но файда йок.пикаем си напук където сварим Close.направо бактисах да пера,месец стана вече.обаче много се стиска,понякога по 4,5 часа не пиша Shocked,аз не мога да се стискам толкова.днес му се разсърдих и той идва и ме прегръща и ми прави мили-мили Laughing.

Взехме едно момиче да помага в магазина,и живот и здраве поне един ден в седмицата ще се само тримата,слава на Господ Praynig
И те така....
Отивам да гледам Кашмирената мафия Wink

Не ми дават филма Crossing Arms пак Хорейшо...

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 22:34 от jorjito

# 199
  • Варна
Честит Рожден ден на Владислав и Людмил!Да са здрави и да станат големи юнаци Hug Hug Hug

На мамите:

# 200
Честит Рожден ден на Влади и Людмил!
Най-искренни благопожелания за здраве и сили ,
за ползотворни дела ,
за топлота и доброта - получавани и дарявани,
 за дни на радост и веселие ,
за мигове на сбъднати мечти. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

и за вас мили мами

# 201
 FlutterБлагодаря ви за пожеланията за Юлия!Тя вчера много беше щастлива,скачаше радваше се,от 11 до 13 ч имаше детско парти в един детски център,дивяха с още 7 приятелчета,щуряха,ядоха сандвичи личица,после торта,и беше много весело!После разглеждахме подаръци и неможахме да заспим заради един подарък,пищеше и не даваше да и се пипне,изпадна в истерия аз се уплаших,пищи,реве,почервеня не го дава да го пипнем....
  Вечерта в къщи със роднини баба дядо ,чичо,стринка и едни приятели съседи,получихме мноого подаръци пак торта и така!

Тя е добре вече,водихме я на частно и излезна че няма ангина а е в началото на ангина още не е избила била в три фази,и и изписа да смучи ефизол,и друг АБ,сега давам друг,незнам като е почнато с един после друг ,няма ли да и стане нещо.... но е добре вече

Снимки още нямам,ако остане времеее Whistling

Честит рожден ден на Влади и Людмил!Да са здрави най вече и да радват роднините си!

Хайде бай

# 202
  • София
 newsm59  bigdance2

# 203
Ронка нито той ходи на ясла,нито аз бачкам в момента.Писна ми от болести и реших да си изкараме една отпуска двамата.Имаме вече 2-ра кола,та ще плажуваме.Хвърлих всичко,а на септември ще го мисля  Thinking

Ето ни да ни видите на 2г че ни забравихте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264936

# 204
Ели, Честит рожден ден и на твоята принцеска Юлито! Нека много да те радва, да слуша и най вече да е здрава!

Пожелавам им да растат здрави, лъчезарни и много обичани!
Честито ти возило Рени!  newsm01 newsm01  car003  car003 Пожелавам ти безаварийно каране  Hug

Днес ми е едно криво....Липсва ми мъжлето. Добре, че ще се прибере утре за два дни  Heart Eyes Гоги остана при баба си вече два дни и аз си кукувам с Венцито самичка. То милото добре, че знае самичко да си играе и не ме закача почти. При мен нищо ново и затова гледам да не ви пълня главите с глупости.  Crazy В главата ми е предстоящата почивка и дали Дидо ще го пуснат отпуска. Мисля си само за момента, когато стъпя на плажа. Толкова е хубав този миг. Мириса на водорасли.... Топлия пясък... Леле размечтах се пак  ooooh!

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 20:30 от eti_31

# 205
Днес и нашия ред дойде.Моето малко съкровище прави две годинки да ми е жив и здрав.
Почерпе те се за негово здраве.

Честит Рожден ден и на принцеса Вяра и принц Марти! Да сте много здравички и послушнички.

за вас мами

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЕРИ, ВЯРА И МАРТИН!
 Желаем ви много усмивки и щастливо детство  Tada

isi_kam, почерпката е страхотна  Hug

# 207
Честит рожден ден на Валери,Вяра,Марти!Бъдете здрави мили дечица!

Днес моята баба има рожден ден!Да ми е жива и здрава че ме е отгледала и продължава да се грижи за всички нас!Още дълги години да е сред нас!Почерпете се за здраве!

# 208
Честит рожден ден на Валери,Вяра,Марти! Щастливо и безгрижно детство!

Ели честито на баба ти!   bouquet

# 209
Ехоо  има ли някой тук..

Тиция  дано четеш..(аз вече от 16-ти не съм в майчинство,та днес се обаждах да питам какво става с него)    ....другата седмица щели да повдигат обвинение срещу работодателя ми и влиза в съда ,трябва да повдигам граждански иск,според теб може ли сама или ми трябва адвокат...дължи ми 3600 лв с двата месеца отпуски които ми се полагат,мога ли да търся лихви и др. обещетения като разходи по делото,то май наистина ми трябва адвокат  newsm78
При положение че човекЪт работи в Равда и то държи най- оборотния ресторант в селото- Хъшове, не могат ли да му го затворят ,щом дължи пари,и още един въпрос(извинявайте че пиша тук) Мога ли да напиша в подписа си и по други форуми и тук неговото име и тире-длъжник и крадец от майки!Или нещо подобно,или това  би могло нещо да ми попречи ако някой (светът е малък) го види и му каже newsm78
Дори сайт ми иде да направя срещу него
Искам да го съсипя както той мен през последните 3 години! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт