Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
много информация има и се губи, знам, че доста неща има и понякога губя половин ден, за да намеря точно определено нещо
а това в смартбарето не го открих или съм кьорава или ми се спи вече  Embarassed
утре пак ще го търся или снимковия материал на Сладкото, че иначе не става  Joy

# 106
  • На края на света !
vasipan става дума за пак бара

# 107
  • София
Да, не само, че има банери, а и са доста, аз от тях правя около половин процент може би на ден...мислех, че всички знаят...има и конкурс, ако го хванеш на барето ти дава 1%...аз така и не съм го видяла още....Wink

# 108
Да, не само, че има банери, а и са доста, аз от тях правя около половин процент може би на ден...мислех, че всички знаят...има и конкурс, ако го хванеш на барето ти дава 1%...аз така и не съм го видяла още....Wink

И аз напоследък не съм го засичала. Да не би да са го махнали? И аз не знам.

# 109
  • София
Надали...в сайта още си го пише, че го има...но аз и преди не съм го засичала....може би не гледам внимателно...или не гледам когато трябва....

# 110
vasipan става дума за пак бара

Joy снощи съм спала като съм чела, ма то като си легнах и се зачудих, защо пък % на смарт бара и викам май ги обърках ама утре ще ги гледам  Joy
намерих го и ги накликах банерчетата, мерси за търпението и обясненията момичета   bouquet

# 111
# 112
Пристигна ми плажната чанта! Party
 Доста е голяма, ще събира много неща.

Супер! Колко време беше на опашка?....Като събера буби смятам да се наредя. Дали ще я имам за следващото лято Laughing  ooooh!
Аз от Пакбарето се отказах...нямам нерви да му въвеждам кодове през 15 мин.  Crossing Arms

# 113
Аз я спечелих сравнително бързо.За 3-4 месеца, ако не и по-малко даже  newsm78 Но до другото лято със сигурност ще я имаш  Wink

# 114
абе,що така се излагат тия хора от призето,този пьт много се забавиха сьс смената игра.

стели мели,честит рожден ден!  bouquet  здраве,щастие и скоро...едно здраво,сладко бебче!

# 115
Да ви почерпя днес имам рожден ден, ставам на 29 години!  Hug                             И по едно слааабоалкохолно коктейлче!  Mr. Green

Сега видях, че някои вече знаят Wink

# 116
Стелинка, да си жива и здрава и да спечелиш мноооооооого бъбзчета  Hug. Хеее, с този коктейл сутринта рано  Whistling, рано ме напи  Mr. Green

# 117
Благодаря мила!  Hug

Все ще ти казвам, че имаш хубав аватар, дано другото лято изглеждам така  Mr. Green

# 118
Честит рожден ден и от мен!  Heart Eyes bouquet  Heart Eyes
Отдавна не съм се вясвала тука. Wink
За конкурса на пакбара май няма, защото предния конкурс свърши преди два месеца и още не са пуснали новия. Аз тогава бях го засякла 5 пъти и ми даде 5%. Като има конкурс то си пише до кога е.

# 119
  • София
Steli_Meli - честит рожден ден...много щастие и любов и здраве, много награди и бубсчета Simple Smile))
Така ми се дояде тази тортаааааааааааааааааааааааа:)

Общи условия

Активация на акаунт