Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Steli_Meli ,  Честит рожден ден! 29 подаръка да получиш от Призето тая година  : Grinning

# 121
Благодаря мила!  Hug

Все ще ти казвам, че имаш хубав аватар, дано другото лято изглеждам така  Mr. Green
Пожелавам ти го  Wink .
Ама по-скоро ти пожелавам едно здраво бебче  Heart Eyes

# 122
някой ще ми каже ли как да си потвърда поръчката поръчах си едни бонбонки вися си от вчера и днес да потвърдя и съм се отказала и пак се наредих ама нещо не ми е ясно ooooh!

# 123
  • София
Утре като си влезеш в акаунта, над игрите ще има едно светещо съобщение с писъмце - don,t forget yor queue или нещо такова пише...та цъкаш там и това е, ще ти се отвори прозорец с подаръците за които чакаш и ще ти пиша на кой на кое място си от колко чакащи...за инфо......и така всеки ден докато се доредиш за бонбонките....

# 124
Angel_Dust   bouquet

# 125
Steli_Meli честит рожден ден,

Щастие и рози без бодли да съпътстват бъдещите дни,
любов в сърцето, искри в очите, нежни слова да галят твоята душа,
здраве и късмет навсякъде около теб   newsm51

# 126
днес пуснах един код за продажба, но ми направи впечатление, че е с черна точка, а на другите май бяха зелени - какво значи тази точка?

# 127
Черната точка означава, че има краен срок за продажбата. Може да я смениш, ако искаш.

# 128
знае ли някой по колко време се виси горе долу за награда чакам за едни бонбонни четири дена вече ooooh!

# 129
  • София
хаххахаххахахаххахахаххаххахаххахахахаххахах Simple Smile
ми месец-два-три-година...виж колко човека е опашката по колко раздават награди на ден и може горе-долу да прецениш...е верно чат-пат се отказват разни хора и малко може да мръднеш и по повече на ден....

За бонбоните - опашката е от 4349 човека в момента...раздават по 5 броя бонбонки на ден...днес 178 човека са напуснали опашката...но това са от по-задните....аз съм на 349 място и съм дръпнала с малко днес. Не помня кога съм се наредила, ама май има вече 2 месеца...абе като ги пуснаха се наредих още....

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 18:59 от Angel_Dust

# 130
  • Пловдив
Здравейте
И аз се зарибих с тези игрички като разгледах подаръците на silvi@  Mr. Green Тя сигурно вече е разбрала  Mr. Green
Вече 23 ден играя, а като ви чета нищо не схващам - все едно пишете на патагоски. Записвам се барем започна да вдявам  Blush
А да питам - лаишки  Mr. Green На 3-тия ден ми даде макс пак. Кога ще ми пусне пак? Гледах изброените сайтове на първа страница, но изпбщо не можах да се ориентирам и си карам бавничко и славничко като си играя всеки ден и чакам да се случи нещо.
Още дори нямам достатъчно бъбзове, че да се подредя на някоя опашка и да чакам чудо  Confused

# 131
  • София
Само на 3 ден дава...повече няма да има вересия Wink
На сайтовете от първа страница се регистрираш, играеш, трупаш точки и после ги разменяш за макс пак или др код...който да продадеш и да събереш парички да си купиш макс пак.

# 132
  • Пловдив
Ауу съвсем стана губене на време, ама ще взема да се пробвам Mr. Green

# 133
Ами ако нямаш много време за губене, можеш и да не играеш на другите сайтове за макспак,а да си играеш само в Призе-то.Аз примерно почти не играя в други сайтове.Убедих се, че не си заслужава да играя няколко месеца за 2 буби повече,поне аз толкова средно печеля от макспак-а.Нямам сега толкоз време за губене   Crazy
Ама всеки си преценява.Аз все пак съм понатрупала вече точки и даже няма за какво да си ги харча  Mr. Green

# 134
  • Плевен
Заслужава си да се играе в други сайтове ако искаш да събереш 6 макс пака за клуба примерно, че от там за месец направих 45 буби  #Crazy
А иначе, че си е губене на време така е, като спечелиш 2-3 подаръка и вече няма какво да си избереш, ама важното е да сме в играта. Joy А като влезеш веднъж в клуба и видиш какъв кеф е, после като мене играеш в 10 други сайта, че да събереш за там, на вен направо не ми се играе сега на акаунтите като знам как трупах по 0.10- 0.20 бубса от игра, а пък сега като ми даде 0.01 и ми идва  #2gunfire  Joy

Общи условия

Активация на акаунт