Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Черната точка означава, че има краен срок за продажбата. Може да я смениш, ако искаш.
  ох мерси успокоих се, помислих, че нещо съм сгазила лука  Laughing

днес реших да похарча малко бубсчета и си избрах свирката, е да ама щяли да я проиграват на томбола та сега ще чакаме да видиме дали ще имаме късмет, после се хвърлих и на топката там не ми казаха за такива работи и сега ще видиме какво ще стане - да не стане от два стола та на земята  Joy 

и аз събирам пакове за клуба - вече имам 2, до няколко дни се надявам да си набавя още 2-3, трудно се събират и направо вече изпушвам, много ми е трудно да джиткам в многото сайтове в които се набутах, а и продължавам да се регистрирам в нови  Joy

# 136
И аз се зарибих с тези игрички като разгледах подаръците на silvi@  Mr. Green Тя сигурно вече е разбрала  Mr. Green
аха,разбрах.  Mr. Green
аз сьщо не играя в други сайтове за макс пак,не ми остава време.
можеш да си направиш още регистрации,но не повече от 4 /на различни имена/ и само единия да ти е основен.така,като печелиш подарьк но подакаунта ще печелиш и на основния.дано да си ме разбрала.

сетих се още нещо-можеш да си инсталираш хака,така ще печелиш повече бубс.има го на пьрва страница-инструкции за хака от IRIMIL .

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 01:36 от silvi@

# 137
  • София
А между другото играта в др сайтове отнема по-малко време, от това да изиграеш тезци игри 4 пъти на ден всички....Wink

# 138
  • Пловдив
Малеее като разбере мъж ми какво се каня да правя... То и сега с два акаунта само ме подиграва, че уж за 30 минути ми е работата на компа, пък се мотам сумати време...
Сега отива да чета тези инструкции, пък да видим Simple Smile

# 139
здравейте и от мен имам 1 питане на 6.06 са ми изпратили раничката,но още я няма дали ако отида в пощата да питам ще ми кажат нещо и какво да питам ooooh! newsm78

# 140
  • София
Питай има ли малък пакет или колет на твое име...казваш, че трябва да е от франция и така...теще проверят пратките там по име......само това могат да ти кажат, май...дали е там....

# 141
  • Плевен
здравейте и от мен имам 1 питане на 6.06 са ми изпратили раничката,но още я няма дали ако отида в пощата да питам ще ми кажат нещо и какво да питам ooooh! newsm78
Никол, и на мен плажната чанта са ми изпратили на 06.06 и още я няма. Проверявах 4-5 пъти в нашата поща, но я няма. Вече започвам да се чудя дали въобще ще дойде, защото предната ми награда пристигна на 14-я ден. А пък днес от прайзи ме питаха дали ми е харесала наградата  Laughing

# 142
Да ви кажа, ако някой не ме е изпреварил, че във www.find-jeux.com могат да се купуват жетони за сайта със смс от България, пише, че цената е 2,40 лв. + цената на самия смс, получаваш 50 жетона!  Peace

# 143
  • София
Това отдавна, аз даже съм си купувала 2 пъти майWink но няма много смисъл.

# 144
и колко точно ти излиза цената?  Thinking

# 145
  • София
Еми колкото ти е по тарифа вече смс-а...но не съм засичала точно колко е.....

но не се печели кой знае колко, а и не влиае особено на вип статуса ти...

# 146
  • На края на света !
да се похваля ,наредих се и на опашката за машинката ,която прави балончета ,ама 1500 човека  ooooh!има ли шанс до нова година да се зарадват децата ooooh!на чадърчето съм 1200  Tiredа на играчката 240  Partyвече и на пак бара му се вижда края 92% май скоро ще играя макс пак  Party

# 147
Изиграх си куеста с трите макс пака, сега ми свети бутончето че имам макс пак. Въпроса ми е, нали мога да ги изиграя когато си поискам или пък да събера за клуба? Няма ограничение до кога мога да ги държа нали?

# 148
Изиграх си куеста с трите макс пака, сега ми свети бутончето че имам макс пак. Въпроса ми е, нали мога да ги изиграя когато си поискам или пък да събера за клуба? Няма ограничение до кога мога да ги държа нали?

Няма. Аз съм ги държала с месеци, за да събера за клуба. Сега имам 6 или 7  Laughing

# 149

Няма. Аз съм ги държала с месеци, за да събера за клуба. Сега имам 6 или 7  Laughing
Мерси мнооого за отговора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт