Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Някой играе ли в ANEMORA, че от няколко дена не мога да вляза в сайта?

# 151
Някой играе ли в ANEMORA, че от няколко дена не мога да вляза в сайта?
И аз не мога  Rolling Eyes

# 152
Може ли малко помощ за куеста със седмиците  Praynig

Коя точно игра трябва да имам?

И как да активирам другото билетче?

# 153
Ето го куеста:
4. The Magician quest - може да се направи само ако имате триещото се билетче Коктеил, и трябва да имате в сандъчето си сума, съдържаща три седмици, например: 7,77 бубс, 17,77, 27,77 и т.н. Като се направи, ви отваря триещото се билетче Абракадабра.

Тази игра я имат само старите играчи. Ако си нов играч сигурно я нямаш. Другия начин е да им пишеш да ти я заменят с някоя друга игра.

# 154
Билетчето "Коктейл" това с чашките където трчбва да се изпише ВИП ли е?

# 155
  • София
не, една стара игра, която я няма вече...

# 156
Няма да се напъвам тогава.
Благодаря ви , момичета   bouquet

# 157
Ето такава е иконката:

А самата игра:

Като се изтрие:

# 158
Нямам я  Confused
Благодаря ти aynur    bouquet
Всички сте много отзивчиви  Hug

# 159
  • София
http://www.namuhon.com/index.php

Някой играе ли тук?
Днес се регистрирах, гледам няма налични кодове, дали се появяват???
И как се печелят точки...изиграх игрите, но не ми даде никакви точки, а минах на горните нива и събрах някакви предмети????т.е. не съм изгоряла на вс игри...

# 160
  • София
 Crazy

# 161
Писна ми да се мъча в le8gagnant.com само с един акаунт, и миналата седмица си направих още 5  Mr. Green На различни имена.Да, ама явно са ме надушили.Днеска ме пуска само в два от акаунтите.По e-mail-ите съм получила това.

Votre compte sur le site www.le8gagnant.com vient d'кtre supprimй.
Nous vous rappelons qu'il est STRICTEMENT INTERDIT de possйder plus d'un compte par personne et que chaque chance doit кtre tentйe par le ou la propriйtaire du dit compte.

Nous vous rappelons йgalement que dans le cas d'un tirage gagnant gйnйrй par un membre possйdant plusieurs comptes, le gain de ce tirage ne lui sera pas versй.

Някой ако разбира, ще каже ли какво означава  newsm78 Предполагам, че ме предупреждават да спазвам правилата  Mr. Green

# 162
  • София
Да, пишат ти, че са ти изтрили акаунта и че е напълно забранено да се игра с повече от 1 акаунт.

Иначе днес са пуснали нови кодове, вече има и макс пак....

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 20:14 от Angel_Dust

# 163
http://www.namuhon.com/index.php

Някой играе ли тук?
Днес се регистрирах, гледам няма налични кодове, дали се появяват???
И как се печелят точки...изиграх игрите, но не ми даде никакви точки, а минах на горните нива и събрах някакви предмети????т.е. не съм изгоряла на вс игри...
Регистрирах се и аз там и ме съмнява, че тези реликви се търгуват и че е много вероятно, като се продадат да почнеш да имаш парички в ковчежето

# 164
  • София
Да, май го схванах, от долу си ги обменяш...всъщност имам 111 точки от днес...не е зле....само и кодове да се появят...а игрите са сладки....

Общи условия

Активация на акаунт