Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Имаше нещо такова май....

А случайно някой да схваща тука за какво иде реч???
http://fan-de-prizee.1fr1.net/concours-h25.htm
Даже не мога и да се регистрирам нещо....

# 91
aynur ,и на мен като ми вьрнаха самолета беше от по-горно ниво.май е от нивото до,което си била на предишната/сменената/ игра.

# 92
aynur ,и на мен като ми вьрнаха самолета беше от по-горно ниво.май е от нивото до,което си била на предишната/сменената/ игра.
Предишната ми игра беше TAKA. Ама не помня дали бях на 5 ниво  newsm78

# 93
Hi... искам да питам, кодовете getpass във find-jeux стават ли за Prizee, там просто няма начин да се доредя до prizpass... никога няма, пък не мога да седя денонощно...

# 94
  • София
Не стават, но може да ги продаваш в http://www.codes-discount.com/index.php?parrain=26289 и като събереш нужната сума да си купиш pack+ което е кода за призе.

# 95
Мерси, ще пробвам.  Sunglasses

# 96
А случайно някой да схваща тука за какво иде реч???
http://fan-de-prizee.1fr1.net/concours-h25.htm
Даже не мога и да се регистрирам нещо....

Ми форум пак някакъв.Регистрирах се,обаче нищо не вдявам от тоз език.Отиваш на "inscription",ще ти покаже правилата им,най-долу кликаш на първия линк,че си съгласна с тях;регистрираш се;после те пита за потвърждение на паролата-това е.Ама няма нищо интересно там  Mr. Green
А ти сигурна ли си,че getpass не става за призето.Аз досега си мислех,че става и в le8gagnant играя за getpass  newsm78 A AllopassB става ли,поне да играя за него вече  Rolling Eyes
А друг е въпроса,че във find-jeux няма кодове getpass за нормалните потребители вече,а само за VIP.Hoppy, ти VIP  ли си   Rolling Eyes

# 97
  • София
Оооо не знам...може пък и да стават гетпас в такъв случай........и в блога на 4о4ка пише става за призе всъщност...
то сега като се загледах, май точно този код не може и да се продава в кодес....
Hoppy- дано не съм те подвела..
Аз понеже не съм вип си купувам от Файнд Cliquopass и ги продавам....

А за форума...аз се регистрирах ама пак не разбирам...явно има някакъв конкурс и дават проценти за пак барето и май макс пак...нещо такова...не вдявам....

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 18:30 от Angel_Dust

# 98
Пристигна ми плажната чанта! Party
 Доста е голяма, ще събира много неща.

# 99
  • На края на света !
ей мацки защо не свиркате ,че в сайта на пак бар  пускат банерчета ,за кликане ,на всеки клик дават 0.5% Peace

# 100
Пристигна ми плажната чанта! Party
 Доста е голяма, ще събира много неща.
Честито  Hug
Аз все още си я чакам  Rolling Eyes

# 101
ей мацки защо не свиркате ,че в сайта на пак бар  пускат банерчета ,за кликане ,на всеки клик дават 0.5% Peace

къде са тези банерчета  newsm78 ?

# 102
  • На края на света !

Paid to Click (FR) -кликаш там и ти се отварят наредени банерчета едно под друго,кликаш на всяко и на него най отгоре текат секундите ,като изстекът секундите кликаш на второто и .т.н.

# 103

Paid to Click (FR) -кликаш там и ти се отварят наредени банерчета едно под друго,кликаш на всяко и на него най отгоре текат секундите ,като изстекът секундите кликаш на второто и .т.н.

Аз го бях писала в предната тема, даже и картинки бях давала, ама....

# 104
  • На края на света !
ама кой да чете  ooooh!,на нас трябва да ни се пишат тези работи с hahaha огромни светещи букви Joy

Общи условия

Активация на акаунт