Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • На края на света !

www.le8gagnant.com  в този сайт как се събират точки от игрите ли  newsm78 Embarassed

# 166
  • София
Няма точки, това е лотария, всеки ден имаш право на един опит. аз 2 пъти спечелих чоко+ от там.
Избираш Loterie Wity, след това от там за кой код играеш и натискаш банера долу....ако ти се падне 8 печелиш, ако е др цифра не.....готиното е че губиш по-малко от минутка на ден....Wink

# 167
  • Пловдив
Пратили са ми два кода от http://www.lenetgagnant.fr/login_ok.html
и нямам идея какво да го правя  newsm78

А на тази Loterie Wity не ме пуска. Иска ми име и парола и все нещо не и харесава

# 168
  • София
Какви кодове??? И как се играе, как се трупат от тези точки за кодовете и каква е азликата между тях????

Loterie Wity  - трябва да се регистрираш ....може би и да активираш акаунта...

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 20:35 от Angel_Dust

# 169
момичета нещо овапцах пейзажа  Grinning - взех си един код чоко+ и го пуснах за продажба в codes-discount но не ми го пуска и ми дава кода и до него пише - format incorrect  newsm78

# 170
  • Пловдив
ами пише ми Vous avez joué au jeu Evènement et vous avez gagné !

Voici votre gain (1 Cocoricode) :
и после букви и цифри

Мисля, че нещо такова /1 Cocoricode/ ми даде на някакво билете за триене

# 171
Пратили са ми два кода от http://www.lenetgagnant.fr/login_ok.html
и нямам идея какво да го правя  newsm78

А на тази Loterie Wity не ме пуска. Иска ми име и парола и все нещо не и харесава

като се регистрираш там трябва да отидеш на имейл адреса си и от там да влезеш в сайта

# 172
  • На края на света !
Няма точки, това е лотария, всеки ден имаш право на един опит. аз 2 пъти спечелих чоко+ от там.
Избираш Loterie Wity, след това от там за кой код играеш и натискаш банера долу....ако ти се падне 8 печелиш, ако е др цифра не.....готиното е че губиш по-малко от минутка на ден....Wink
благодаря   bouquetмисля че схванах Thinking

# 173
  • София

Voici votre gain (1 Cocoricode) :
и после букви и цифри

Освен да го продадеш...ама той направо е без пари....

момичета нещо овапцах пейзажа  Grinning - взех си един код чоко+ и го пуснах за продажба в codes-discount но не ми го пуска и ми дава кода и до него пише - format incorrect  newsm78

пробвай да го копираш наново, може да е останал някой интервал някъде и за това да не го приема.....

# 174
тц не става - изиграх го да не ходи зян   Joy

# 175
Да, май го схванах, от долу си ги обменяш...всъщност имам 111 точки от днес...не е зле....само и кодове да се появят...а игрите са сладки....
От къде от долу?
Намерих го, аз съм със 147.

# 176
  • Враца
И аз направих регистрацияl   в le8gagnant.com  и влизам в Loterie Wity ми се отварят някакви прозорчета..но каквото и да отварям ...нищо не излиза.. само ако искам да си купя неща..

# 177
  • София
Трябва да цъкнеш на бялата точка под желания код, не върху него.....като кликнеш върху ми се отваря инфо за кой сайт е..
после натискаш рекламния банер под кодовете и чакаш, ще ти се зареди страница някаква рекламна, но горе в едно боксче ще ти даде резултата след малко.....просто изчакваш, след малко вътре в текста ще се появи номер...ако е 8 - печелиш...

дано съм го обяснила добре....ако не утре мога да направя скрин шотове....

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 23:32 от Angel_Dust

# 178
И като цъкнеш на Loterie wity ти излизат първо едни прозорчета да си избереш-дали искаш за кодове да играеш,дали за двд-та,дали за т.н. Избираш си първото прозорче в ляво,пише "Codes audiotel"  и са изрисувани разни кодове.Ей там вече си избираш някой код и кликаш на бялото кръгче под него,после кликаш най-отдолу на рекламния им банер.  Hug
Така дотук.Оттам нататък, 8 ли трябва да ми се падне?И къде трябва да ми се падне,къде го изписва?Аз досега си кликах на банера,изчаквах си една минутка и си затварях.  Rolling Eyes Въобще не съм гледала дали, и къде какви цифри ми пише.  newsm78 Мислех си, че ако спечеля ще ми изпратят е-маил    33uu  Възможно ли е да съм спечелила и да не съм разбрала?  ooooh!

# 179
  • София
http://image68.webshots.com/168/5/20/30/2573520300085085462YrHPkb_fs.jpg

eто тук е цифричката, която трябна да видиш......
а  на  Mes gains може да провериш имаш ли нещо спечелено....
а по е-майл ти пращат самия код.

Общи условия

Активация на акаунт