Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
На седмичната игра само един ли дава да се играе  Rolling Eyes ?
Аз си точих зъбите да играя и днес, а то  Mr. Green
А как ли става с макс пака, по колко ли ти отпуска да играеш  newsm78?

Да, пише първия път е безплатен...ако искаш още макс пак...и не е баш седмична щото ще я има само още 3 дни Wink
Пишеше още и че с 1 макспак само 1 път може да играеш с втори още веднъж, но вярно е доста щедра, на единия от акаунтите ми даде 0.50 бъбсчета.

Да ви се оплача, бях стигнала до 9-то място на опашката за котлончето и ми пристигна съобщение, че съм пропуснала да си потвърдя реда на опашката, а аз съм сигурна на 99% че съм я потвърдила.  newsm78 Остава ми 1 % колебание, защото са ми няколко акаунта и може пък и наистина да съм пропуснала. Много ме е яд  #Cussing out #Cussing out

# 241
Да ви се оплача, бях стигнала до 9-то място на опашката за котлончето и ми пристигна съобщение, че съм пропуснала да си потвърдя реда на опашката, а аз съм сигурна на 99% че съм я потвърдила.  newsm78 Остава ми 1 % колебание, защото са ми няколко акаунта и може пък и наистина да съм пропуснала. Много ме е яд  #Cussing out #Cussing out
Хъм, това е мнооого гадно  Sick

# 242
Момичета, има нови подаръци - на опашката- шах; на show window- фигурки и карти  Peace

# 243
  • София
Има и usb вентилатор - а картите са мемо карти....

# 244
И някакви "лепенки" за спалня  Laughing

# 245
  • София
Момичета, има нови подаръци - на опашката- шах; на show window- фигурки и карти  Peace

а тези фигурки къде са и какви са??? аз мислех че за лепнките за спалня става въпрос....

# 246
Те са да...

# 247
копирам от форума на елитните играчи.

- On m'a dit qu'il existait un ticket rien qu'à toi ? = say this sentence to Bubbly and you will win The Bubbly Quest.
- J'ai toujours adoré les poissons ! = write this to Bubbly after you've won the Bubbly Ticket to have 2 goes per day instead of one.

- La charité s'il te plait ! = you will win 0,01 Bubz.
- Bloub Blib Blob Blub ! = you will win 0.05 Bubz.
- Donne moi le pouvoir du poisson = this phrase will give you a certain amount of experience depending of your current rank.

последното е ново,променили са го,старото дето го има в блога на чочка не действа.
в този форум има много интересни неща,ако има мераклия знаещ чужд език,да ми пише на лични.

# 248
Donne moi le pouvoir du poisson Това при мен не действа.

# 249
Един въпрос към знаещите френски. Къде трябва да вляза на Тресоркуеста, че да ми пратят отговора на тайния въпрос, че леко го забравих...

# 250
  • Пловдив
пък аз да питам.... защо хака понякога не действа newsm78
Тъкмо съм спокойна, че съм мнооого добра и.... айде не действа и ме килнат  Confused

# 251
Един въпрос към знаещите френски. Къде трябва да вляза на Тресоркуеста, че да ми пратят отговора на тайния въпрос, че леко го забравих...

newsm78 По принцип тайния ти въпрос е в "Ton compte"- последния линк от "mes preferences".Пише  "te desinscrire". Ама ти показва тайния въпрос и отдолу има място за отговора.Незнам дали имат такава опция да ти изпращат отговора... newsm78
На теб за какво ти е?Той никъде не ти трябва.Ако си забравиш паролата, те пита за е-майла и ти я изпращат   33uu

# 252
  • варна
извинете ме за спама, но знам, че тук има охлювъди, къде мога да питам нещо, че гледам темичката за охлювите е заключена?

# 253
извинете ме за спама, но знам, че тук има охлювъди, къде мога да питам нещо, че гледам темичката за охлювите е заключена?
Харесай си някоя мацка от темата за охлювите и и пиши на лично съобщение  Peace

# 254
  • варна
Харесай си някоя мацка от темата за охлювите и и пиши на лично съобщение  Peace
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт