Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Реших да се джойна в прайзи клуба, речено сторено, 6 пака отидоха. Пратиха ми мсг "честито". След 25 мин ми пращат ново мсг "вече не си в прайзи клуба, но ако се джойнеш наново до 3 дена... бла...бла" Simple Smile
Сега ще видя какво ще ми отговорят от съпорта  Joy

И при мен беше така първия ден, нещо май им е грешка в системата, защото като се логнах наново и всичко си беше ок Peace
По принцип това съобщение ти го пращат като ти изтече месеца и ти напомнят, че ако до 3 дена се включиш пак в клуба няма да ти се изгубят натрупаните игри ако имаш такива.

# 481
Искам да попитам:
1. Мога ли да изиграя повече от 1 макс пак за 1 игра в един и същи ден?
2. Имам кодове от Packbarre. Как да вляза в клуба на Prizee с тях (мисля, че не трябва да ги изигравам, ами направо ми ги взимат. Въпросът ми е как да ги прехвърля в акаунта ми, без да ги активирам или каквото е нужно там.

# 482
Искам да попитам:
1. Мога ли да изиграя повече от 1 макс пак за 1 игра в един и същи ден?
2. Имам кодове от Packbarre. Как да вляза в клуба на Prizee с тях (мисля, че не трябва да ги изигравам, ами направо ми ги взимат. Въпросът ми е как да ги прехвърля в акаунта ми, без да ги активирам или каквото е нужно там.

1. Да, можеш
2. Отиваш на макспак, избираш си игра, на която да го изиграеш (това е само формално), натискаш reload....ала бала (не го помня точно), избираш начина по който ще заредиш макс пака и натискаш ок и  ДО ТАМ, ТРЯБВА ДА ТИ ИЗПИШЕ, ЧЕ ТЕ ПОЗДРАВЯВА, ЧЕ СИ ГО ЗАРЕДИЛА УСПЕШНО, след това натискаш направо индекс, защото ако продължиш ще те накара да си избереш един макспак и той ще се зареди на играта, която първоначално си избрал.

# 483
Благодаря за бързия отговор. Значи ме пита в началото само формално з аигра? Ок, аз се бях притеснила.

# 484
  • София
аз най-накрая се доредих за награда Simple Smile дано и пристигне раничката Simple Smile

lullaby - можеш колкото искаш...аз съм изигравала 3....

май ще се пробвам да събера и аз за клуба...взехте, че ме запалихте....

# 485

май ще се пробвам да събера и аз за клуба...взехте, че ме запалихте....

хахахахаха hahaha hahaha hahaha

# 486
Колко е средната печалба на ден или месец, на тези в клуба ?

# 487
  • Плевен
Колко е средната печалба на ден или месец, на тези в клуба ?
мнооого голяма, много повече отколкото ако ги изиграеш тези 6 макс пака  Peace
Смятай че имаш по 2 игри на ден, вместо по една, и отделно всички спечелени буби ти се удвояват, а отделно от това и играта с диамантите, от която си купих електронното судоку, но то не дойде, и рибка плюшена, която ми дойде днес  newsm44
Абе заслужава си отвсякъде!

# 488
добре де,вие от кьде печелите 6 макс пака на месец?
кажете от кьде и как мога да ги купя,че не остава време да играя и в други сайтове.

# 489
  • София
аз лично играя на други сайтове...но 6 макс пака надали за месец бих събрала....ама за колкото стане толкова....
Иначе най-сигурния начин е да си ги купуваш, но не си струва да влагаш чак пари за тези подаръчета....

а вместо да ги купуваш, не е ли по-лесно просто да платиш клуб таксата 6,90Е....

# 490
аз лично играя на други сайтове...но 6 макс пака надали за месец бих събрала....ама за колкото стане толкова....
Иначе най-сигурния начин е да си ги купуваш, но не си струва да влагаш чак пари за тези подаръчета....

а вместо да ги купуваш, не е ли по-лесно просто да платиш клуб таксата 6,90Е....
Напълно съм съгласна Peace
Аз играя в доста сайтове и за месец ги събирам. В жениокадо имам 3 акаунта и от там печеля основно, средно 3-4 макспака на месеца, а останалите от други сайтове за евтините кодчета и ги продавам в код дисконта.

# 491
  • София
че там пускат ли макс пак...аз сега събирам там на 2 акаунта за чоко код....
я кодовете за якаду дали се купуват? някой продавал ли е на последак?

# 492
че там пускат ли макс пак...аз сега събирам там на 2 акаунта за чоко код....
я кодовете за якаду дали се купуват? някой продавал ли е на последак?
Грешно се изразих. И там събирам точки за разни кодове и после ги продавам, от които си купувам 3-4 макспака на месец. Иначе някой беше писал, че от време на врме рано сутрин има и макспак, но много бързо свършват.

# 493
не е ли по-лесно просто да платиш клуб таксата 6,90Е....
как да го направя това?имам сметка и рег. в пей пал.тьрсих в призето,но не намерих кьде мога да ги купя.

# 494
не е ли по-лесно просто да платиш клуб таксата 6,90Е....
как да го направя това?имам сметка и рег. в пей пал.тьрсих в призето,но не намерих кьде мога да ги купя.
Това мисля, че е само за франсетата

Общи условия

Активация на акаунт