Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • София
всъщност не знам за таксата, но от там където се зареждат паковете, има 2 начина - ако нямаш код от друг сайт пише че може да си купиш с кредитна карта и те праща на 1 сайт и още нещо си и те праща на друг сайт за пукупка на макс пак....

# 496
От време на врме получавам имейли от ле8гагнант с някакъв бонус код, но все не печеля.
Някой знае ли какво става с Анемора? От доста време не мога да го отворя, а тъкмо бях събрала за код.

# 497
  • София
И аз не печеля от тях Simple Smile

# 498
Да бе, и аз така, все ни изпреварвали Crazy, не сме били първи Mr. Green, а кога?

# 499
  • София
хахахах аз пък веднъж подраних Simple Smile))

поне доколкото ги разбрах тези кодове трябва да си например 654-ти за да спечелиш...

# 500
И аз мога да кажа, че влизам в клуча на неполучилите подаръци. до сега всичко получавах, но стана вече 3 месеца ни вест, ни кост от един подарък - Fresh Air или нещо такова беше. Добре, че е само за 6,90 буби. Но без да искам пък попълних анкетата, която пращат за отзив на подаръка.

# 501
хахахах аз пък веднъж подраних Simple Smile))

поне доколкото ги разбрах тези кодове трябва да си например 654-ти за да спечелиш...
newsm78 това пък как го изчислиха. само си измислят разни цифри, така че да не спечелиш.

# 502
  • София
Оправиха ми акаунта.
Каква е тази игра с диамантите?

# 503
  • София
ам де да знам може аз да не съм разбрала....но така ми се струва, че пише нещо като че трябва да съм едикъв си номр, пък аз съм 2345 например и за това губя...ако някой разбира френски и превода не е това може да ме поправи Simple Smile

# 504
Момичета, днес си получих подаръка  Party

Плажната чанта трябваше да я получа по-рано, но уви още я няма #2gunfire, а и май нямам шанс да си я получа  Confused

# 505
И мен ме зарадваха току що с това на вратата

Пристигна за една седмица. Купено е с диамантите.

# 506
ама че гадост да не ти идват подаръците, аз вече се замислям дали да не дам на мъжа ми в работата адреса за получаване, защото нашите пощи са крадливи и никой нищо не може да направи, аз още не съм от групата на прецаканите, но вече ми идва да ги  #2gunfire

# 507
Момичета, продавам си акаунтите, за сега само единия обявих в продавалника:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=277176

# 508

това не го разбрах newsm78

# 509
  • София

и аз не разбирам...кой ще си купи акаунт в игра и за къв дявол...още повече, че като получател седи твоето име и адрес....

Общи условия

Активация на акаунт