ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 008
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
PS Пърли, ама ти още ли не си родила  smile3534

Е, как - не знаеш ли, родих тризнаци даже докато те нямаше Joy

# 76
  • София
Такова е затишие днес..или ще бъде затишие пред буря с бебоци или защото днес аз съм на компа по-дълго време.. Mr. Green

Сега си лягам да гледам волейбол,голяма съм му фенка,ей Grinning

# 77
Ех, аз си имах майка вчера и си прекарах супер! Снощи спах много добре. Откакто ми е паднал корема нямам киселини и спокойствието се завърна. СЕга обаче ми се получава задух и изтръпване на крайниците от време на време? Мисля да кажа на доктора, да не би да е свързано с нещо newsm78
Днес времето тук е перфектно за разходка и мисля да се повея из морската, че то много не ми остана.
Честит имен ден на всички празнуващи!
Данибон, Астарта, и вие и момченцата ви сте страхотни!
Приятен ден на всички!

# 78
  • София
Честит празник на всички именици! Дуци, да ти е жив и здрав Пепи Hug

Къде е този дъжд, бре Варна? Дайте малко и на нас. Тук въобще не капва.

И аз съм се разчистила, ама то като си по цял ден вкъщи няма как да лежиш постоянно.
Ох, не знам утре как ще излизам по жегите. Бебка тежи доста, а и кръвното много ми пада. Вчера ми беше 80/40. Докторът ми ме вика по 2 пъти на седмица за тонове.

julie.k, добре дошла  bouquet Имала си късмет с избора на дата за секцио. Аз и затова не го харесвам секциото, защото искам бебето само да си избере дата за раждане. Ама нали мамите имат шесто чувство за правилната дата, ти си го доказала Peace

Не знам до довечера дали ще ми се пише пак, затова искам да пожелая успех на Коколина и на Ралка утре. Стискам палци всичко да мине много леко! fingerscrossed

# 79
    Данибон,Астарта,страхотни бебета имате.Да са ви живи и здрави малките мъже!!!  Grinning  
   Дуци,да ти е жив и  здрав именникът   bouquet
     Направо се възхи6тавам на мамите,които намират време и за комп.А Астарта даже иска и да про4ете миналите теми  Simple Smile   Надявам се и аз да бъда толкова организирана.
   Вярно ли е ,4е новородените бебета САМО спяли и яли?  Моят син има6е проблеми и нямахме и 5 мин спокойствие.Когато направи 6 седмици ни приеха в болница и там му направиха две операции( Операциите не бяха сериозни,но бяха наложителни-едната ...не знам как е на български то4но-стеснение на на4алото на хранопровода,а другата бе6е херния).Времето,което прекарахме там-ми се отрази като по4ивка Laughing  можех и аз да поспя и да се нахраня седнала на стол.
  А по въпроса за свекървите или майките-и аз не ги искам удома.Първата така и така никога за ни6то не помага и не се интересува,а втората-моята мама-с нея като сме под един покрив-не6то не се разбираме.А може би  тя се притеснява като е на 4уждо място и незнае езика.Незнам къде е проблема,НО не се полу4ава  Sad
  След малко отиваме на басейн  Mr. Green  

# 80
Ааааа дъжда беше снощи.Сега пак е жегааа. smile3511 Само дето моите не можаха да отидат на плаж сутринта и ми окъсаха нервите в къщи.

# 81
Честит Имен Ден на всички именници. Да им е светло и благословено името и Свети Петър винаги да им помага. Много здраве и късмет.

Дуци, специални поздрави на твоя именник.

julie.k радвам се, че си се прибрала у дома и че сте добре.
Аз да ви кажа от няколко дни все си мисля, че в деня преди операцията бебето само ще си тръгне. И дали е от внушение или не не знам, но днес цял ден корема ме боли, постоянно е стегнат, а кръста как ме прерязва..... Не знам какво ще става, но се радвам, че утре най-сетне всичко ще приключи и ще си видя бебока.  Heart Eyes

Днес ми е много весело и като по чудо не съм се стресирала. Михаелка вече си е при мен. Такова облекчение е детето да си е при теб, да го гушнеш и да видиш усмивката му. Две седмици без нея ми се видяха цяла вечност. Та така, ходихме на разходка, тичане, пързалки, катерушки може би и затова още не съм на вълна операция. Но така е по-добре. Така или иначе утре сутринта ще съм на линия пред операционната, няма къде да избягам.  Crazy

Не знам дали ще имам време да влизам повече в нета, затова от сега ще ви пожелая леко, бързо и безпроблемно раждане; здрави и жизнени бебоци; повече кураж и късмет.
А на родилите мами, повече спокойствие и почивка, дано бебчетата ви са здрави и да растат щастливи.

# 82
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват!

Коколина, ще стискам палци утре    Hug
Ралка, и за теб също!

# 83
Коколинче, стискам палци, всичко да е наред, кураж и бързо ставане! На Ралка също пожелавам лека операция и добра среща с бебоците!

# 84
Благодаря за пожеланията.
Ралка теб в колко часа те викат утре?? В колко часа ти е операцията?? Знаеш ли??

# 85
  • Варна
Ох ,аз пак се черпя все едно аз имам празник ... Embarassed Ами...прияде ми се сладичко и ...
Мъжа ми маже с латекс съседния апартамент , където ще сме с бебето, утре и вдруги ден ни слагат дограмата в стаята не бебето , после паркета и така...До към 12-13 юли всичко трябва да е ок.Надявам се поне.. Ако не ще сме при мам няколко дни  Crazy, но пак зависи кога бебчо ще се появи ...
Коко имаш стиснати палци и от мен за утре!!Знам ,че всичко ще е наред с теб и младежа  Hug Heart Eyes

# 86
  • София
Иии, Коколинче, Ралка, ама вие утре ли сте Shocked Успех, стискаме палци, да мине като по вода Hug

Оффф, и аз нямам търпение мойто чаве да си идва от морето, липсва ми ужасно Tired Лошото е, че съм му обещала после да заминава на гости на баби, дядовци и леля в Плевен/ той обожава да е там, и как не - тоя го глези, оня го глези, принц Crazy/ и реално няма дълго да си е при мен пак...А направо чувствам физическа нужда от него, да си го гушна, да си почетем приказка, че и да му се скарам Laughing Но няма как - обещала съм, ще ходи Confused

# 87
стискам палци на мамите който утре са на планово секцио
дано всичко мине без проблем и да си гушните здрави бебчета

# 88
Дуци, опече ли пилето? Да ти е жив и здрав Пепи, да си тежи на мястото като камък!

тук егати жегата, не падна нито капка дъжд. въпреки това по неизвестни за мен причини глезените ми спаднаха тази нощ до почти предишни размери. На обичайната ни сутрешна разходка една странна птица ми каза, че второто ще е момиче
"Не , момче ще е"
"а, грешите, госпожа"
как пък не се сетих да й кажа - ето това, първото, госпожа, е момиче, искате ли да си свали гащите

а после една баба ме прокле, понеже се развика от средата на улицата "що не ми го дадеш туй, ма"/Деян имаше предвид/, а аз й се развиках да се разкара и изобщо пак излязох виновна и господ ще ме съди. Няма да ми е за пръв път, де  ooooh!

# 89
Коколин, Ралка, стискам палци за утре! Успех!  Praynig
Честито на всички именници днес!   bouquet
Гледах едни малки сладури, май бяха на Данибон и Астарта, да са ви живи и здрави, мн. са хубавки!  Heart Eyes Heart Eyes
Ние още не сме излизали на разходка с количката, но е мн. горещо през деня, а следобед едната баба си тръгва , а майка ми се връща от работа , изморена и няма как. А сама е абсурд да изляза, защото количката не минава през нито една врата, нито в асансьора се побира разгъната и задължително трябва да сме поне двама за излизане. Смятам от понеделник да излизаме по малко вече ( мама излиза в отпуска  Simple Smile) Whistling А и малките маймуни през деня не са с памперси ,а с тензухена подложка, за да не се спарват и дрискат на поразия преди и след всяко хранене #Crazy  Mr. Green.... Баба им е дежурна в банята да пере или на ютията, миличката! Вчера го ударих на хайманосване, оставих свеки да ги гледа и само се прибирах да кърмя и пак излизах! Трябва да ви кажа, че е голяма почивка да има на кого да оставиш децата и да не мислиш за тях поне за 2-3 часа! После си ги обичаш още повече!  hahaha
Този път много се разписах... сори  Mr. Green Имам много да разказвам, но няма да ви се четат моите глупости, че сега друго ви вълнува !  Wink Пожелавам успех на всички чакащи бебетата си!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт