ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 033
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Честито мъжле на коколкина!!!Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!

# 196
  • София
Честит син на Коколина! Всичко най- хубаво!  bouquet

# 197
 newsm51  bigdance2
ДА са живи и здрави бебоците на Коколина и Ралка

# 198
  • София
denica70 Ама мен ме караха да  напъвам при контракция и ме натискаха по корема Crazy Много неправилно.
А за възглавницата- Много ми е удобна, защото не се изгърбвам а беба е върху нея . И ми подпира гърба. Абе заслужава си парите- а и не е скъпа Wink

# 199
  • София
Честита радост на Коколин@!  bouquet Да й е живо и здраво юначето, много жизнено и послушно (нали не се изключват тези понятия? newsm78 Joy)

Джоли, честита ви годишнина! Още дълги години заедно, пропити с много любов и топлота, да се подкрепяте винаги и скоро да увенчаете годишнината с подаръчето от коремчето на мама! Hug

Eurydice, ще предам поздравите с най-голямо удоволствие!
Деница70, ти ли пита за дрешките? Обличам я с боди без ръкави и крачоли + гащеризонче (ако е без петички, добавям чорапки). През деня завивам с памучна пеленка, през нощта - с по-дебеличка, с едно памучно и с едно поларено лице.
За болницата - подпитайте най-добре. Във Вита почерпката (тортата + шампанското) беше от болницата, но пък и мама направи сладки, а мъжът ми донесе нещо, не знам уиски ли някакво, какво ли.
Астарта, много тежко се е получило Sad Дано се появи възможност съпругът ти да излезе в отпуска Sad
aichuha, много странно, че трябва непременно едно име да го има НЯКЪДЕ си записано, че да си кръстиш така детето. Много налудничаво ми звучи, вие така интересно сте го измислили, а всички направо са ви отрязали. Ама бюрократщина!
Сакси, ха дано по-скоро да родиш, ще ти минат и крака, и всичко! Peace Wink
Хм, що ли не си взех и аз една възглавница... сега подпирам с обикновена, но все пак ми се натоварва гърбът.

# 200
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КОКОЛИНА!!! Много щастие да има дава на мама и тати!!!  bouquet

Въпрос...Може ли да ми опишете по- подробно какво представлява дишането 4/4/8? Благодаря предварително  Hug

# 201
Честита годишнина на госпожа Джолити  newsm51 Желая ви любов, разбирателство, пълна къща с деца и много радостни мигове! Довечера да си изкарате хубаво Wink  1dating luvbed

Джули. к, снимките са супер! smile3501 Страхотно щастливо семейство - бебка е един бонбон, ти си абсолютна свежарка, а татито ви лети от щастие.  smile3521

С Дуци се видяхме днес - тя ходи на изследвания в Тина Киркова, та успяхме да си полафим. Пърли, дано да раждаш вече, та да повлечеш крак и на нас Praynig Praynig Praynig

Сакси , и аз чакам някой да ми каже че ще раждам скоро, пък да вземе и да познае Tired Дай да се почерпим с някой сладолед за утеха  Joy

А, между другото за раждащите в Тина Киркова. Като ходих до приемния кабинет пишеше какво да носим. Добавена беше и нощница - с химикал. Явно е отскоро и ще ни искат и нощници за постъпването. Ще си я добавя в първоначалния багаж.

# 202
ЧЕСТИТОМОМЧЕНЦЕ НА КОКОЛИНА!ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ!

Aelia ти как издържа да чакаш за тонове днес не знам.Сигурна съм , че сме се засекли защото никой не бе минал до 12 ч. Мен ме хвана нервата и утре ще отида.

# 203
aichuha - а как ще се изписва името на немски? Да ви дадат на бг за Йоан, пък то като че ли е доста близко изговарянето. Ще кажете, че на български се чете Юан и готово  Laughing

ра2 - аз си подготвям за утре плик с документите и чанта за оставане след раждане...Ти?

Снощи сънувах, че раждам в Тина Киркова, че минавах от там наблизо с колата  Laughing Засякох се с някой, ама не помня с кой. Направиха ми секцио, ама без да ми режат на стария белег ами някакво ,,специално срязване,, дето нищо не се виждало, а бебето излязло от един джоб на полата ми. Там ми беше шитото. Като ми дадоха детето ми подариха и един домашен телефон. Момче беше и се зачудох дали да го взема, или да ходя да се разправям, че момиче чакам, да ми дадат момиче  Laughing. А секциото ми го прави един хубав доктор от консултацията в МД. На тръгване го питам ,,А сега какво ще кажа на Хранов,, Т.е. малко гузна се почувствах, че така съм се измъкнала и родих в първата болница по път. А той се смее - еее,  видя ли какви операции правим ние в Т.К.  Mr. Green После си се качих на колата и си тръгнах...ама не помня дали с бебето  Laughing

Дуци каза, че няма да има много достъп до нет, че май ще чисти след климатика, а Пърли - виждам я на кюто, не е родила  Laughing

Честити бебета на Коколина и Ралка!!!!!

Коколинке, не ти си парва възглавницата на Бертони? Аз спях до скоро с нея, но ужасно ме загрява, направо ме побърква....

Джули, защо даваш изцедена кърма? Не става ли само да суче? Опитай се да махнеш добавката още сега, просто като се събуди я слагай на гърдата, колкото повече забавиш махането на шишето, толкова повече се задълбочава проблема със засукването /а каза, че има и такъв проблем/. Сега е момента да се регулира кърмата и ако даваш добавка няма как да стане. Не се дава сигнал на гърдите да прозивеждат. По-добре един ден да си лежите на леглото и да се кърмите много често и да поплаква, отколкото да не успееш да махнеш добавката! Успех!

Иначе - такава нужда от сън имам напоследък. Добре че огладнях сега, че да стана  Laughing

# 204
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА -   bouquet
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ МУШМОРОЦИ !!
НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!!   bouquet
ОТИВАМ ДА ВИ ЧЕТА, ЧЕ КАТО ХОДЯ НА КЪЩАТА И НЕ МОГА ДА НАВАКСАМ.
П.С. Много хубави снимки  Laughing  bouquet

# 205
Честито бебче на Коколина!

denica70 Ама мен ме караха да  напъвам при контракция и ме натискаха по корема Crazy Много неправилно.

Е то при контракции се напъва, но чак като усетиш напъни назад към дупето, не отначало. На мен лекарката също и натискаше леко корема - ама каза, че по-скоро го насочва, отколкото го избутва. 100 пъти ме пита дали е ок - ако ми е неприятно да спре. В бг направо ако могат пред входа ще карат да раждат жените, закъде са се разбързали Rolling Eyes

За контракциите - един съвет - като започнете да получавате - много помага правилното дишане - вдишваш дълбоко, издишваш дълго през устата. Краката да не се стискат, а да са леко разкрачени. Помага и да се поклащаш от таза наляво-надясно - ако някой ви гледа отзад е много смешно обаче Mr. Green

# 206
  • София
Майра Аз въобще не стигнах до напъни тоя път.А иначе от контракция до напън разликата е голяма. Просто напъна те кара да напъваш, а котнракцията боли и стяга Wink

Който беше пуснал дишането 4/4/8 ща го пусне ли пак, да не го описвам Praynig Пърли ти ли беше newsm78

Ох, момичета, оттатък в стаята си имам едно Голямо бебе и едно Малко бебче и двете спят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много са следки-размазвам се т любов Hug
Пожелавам ви леко раждане и да си гушнете бебетата вече -мноооого е готино Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
Ронки, верно беше лудница, но аз минах към 10 и нещо. Явно извадих късмет, иначе като гледах народа отпред можеше да си повися няколко часа като нищо. Отидох в 8:30, влязох в 10.15, ама после и чакането пред патологична бременност ме разби Tired
Айде отивам да полегна

# 208
  • София
Да ви се похваля и с детската стая - нарисуваха я мои приятели и съм много щастлива, сега вече може да се ражда бебка Simple Smile
http://public.fotki.com/uzasko/2008/kysthata/img0019.html

# 209
Майра Аз въобще не стигнах до напъни тоя път.А иначе от контракция до напън разликата е голяма. Просто напъна те кара да напъваш, а котнракцията боли и стяга Wink

Мен в най-големите болки ме караха да напъвам. Е нищо не ставаше. Болката е някак усещане отстрани на тялото, а напъна е по-средата, до колкото мога да си го предстая, защото така и не ми се появиха естествени напъни. Според мен напъването не е нещо, което трябва да те карат да правиш, би трябвало да се усеща кога му е момента. Само да следят колко силно да го правиш....Не знам...

Общи условия

Активация на акаунт