В памет на малкия ми герой!

• 93 784
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Теди,  Cry
Слави,  Hug Cry

# 661

Спи спокойно Тединце!Ние те помним!
Слави, много прегръдки!

# 662
# 663
  • София
Спи спокойно, малък Теди!

# 664
Слави, мила,  Hug

Теди, вярвам, че си на чудесно място, където няма мъка и болка!

# 665
  • Варна
Слави, миличка,  Hug. Знам колко много ти липсва малкото ти момченце. От любовта боли най-силно.

Теди, мислим за теб, детенце, където и да си!  Flowers Rose Flowers Rose

# 666
Миличък Тео , винаги ще те помним  Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир ,мило ангелче  Cry

# 667
boli me surceto mnogo me boli kato znam 4e e tolkova maluk mnogo sila trqbva na edna maika da zagubi 4edoto si no az iskam da kaja samo kuraj i nikoga da ne zabravq deteto si po4ivai v mir malko angel4e tedi

# 668
# 669
# 670
  • на дъното
Цитат на: djkiroham
boli me surceto mnogo me boli kato znam 4e e tolkova maluk mnogo sila trqbva na edna maika da zagubi 4edoto si no az iskam da kaja samo kuraj i nikoga da ne zabravq deteto si po4ivai v mir malko angel4e tedi
Дали ще е малко или голяма детето няма значение болката е огромна и силна.И не виждам кому е нужна сила за да загуби детето си,може би неправилни си се изразил/а.Бъди сигурен/а че една майка или баща никога няма да забрави детето си Cry.
Слави съжалявам,че спамя темата ти,но се се сдържам на такива необмислени писания.
 Flowers Rose Flowers Rose за теб мило Тединце Cry

# 671
Когато видях снимката с това нещо на главата не можех да сдържа сълзите си. Защо тези малки ангелчета си отиват, какво са опитали те от живота ?
Моите искрени съболезнование   smile3518 smile3518

# 672
  • Варна
Слави, не те познавам, но ми е толкова мъчно за твоето момченце Теди! Прегръщам те и дано намерим сила да продължим напред след загубата на най-милото...
 Flowers Rose Flowers Rose за Теди

# 673
Слави, мила, не съм те забравила!!!!

Мисля те!

bouquet

# 674
И аз! Heart Eyes
Много искам да чуя добра новина!

Общи условия

Активация на акаунт