LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 662
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 90
Moмичета получих отговор от франсетата ,исках ваучер вместо чек , а те ми отговарят това:

Bonjour Mme Todorova TATYANA,

Vous souhaitez connaоtre la raison pour laquelle vous avez un chиque online sur votre compte.

Je comprends votre interrogation.

Votre article a йtй rejetй car oubliй а l'emballage.

Par consйquent, nous ne savions pas que vous ne souhaitez pas le recevoir.

En attendant votre rйponse, un chиque online йtait prйsent et vous parviendra sous forme de lettre chиque, а votre domicile, pour remboursement de l'article.

Je vous remercie de votre confiance.

Преводача ми превежда някакви безмислици,ако има някой френско говорящ ще съм му много благодарна ако помогне.

# 91
[... Нали за поща уж пътуват със самолет и идват за 3-4 дена???
На мен със самолет са ми идвали само нещата от частните разпродажби - идваха с печати Приоритет и По въздух.  newsm78
Всичко под 2кг. на мен ми пристига така.Включително и последната пратка,която дойде  седмица след като пуснах поръчката.Абе да имаше кодове за БД,изобщо нямаше да пускам големи поръчки,обаче... Weary

# 92
  • Бургас
Мерси   bouquet Ще пробвам с 35,дано да стане,че иначе никой няма да ги вземе  Joy Хубавото е,че не ме е страх,че ще се изчерпат  Grinning
Ето тук от един модел е останал само 35N и струва 1Е, поръчай си и него ако ще правиш поръчка. За разнообаразие и без това е за без пари Laughing http://www.laredoute.fr/vente-escarpins.aspx?productid=324098461 … e&pagesize=16
Редакция, пише че и той е изчерпан вече Embarassed Сори за спама тогава.

Има 35 номер. Наличен е!  Peace
На мен ми изглеждат сладки!

# 93
Днес си взех поръчката от 18.06 на митница.
Много съм доволна, особено от евтината дундутка р-р 86 за мъника - страшна е  Peace
А вместо подарък кафява дамска чанта са ми пратили една покривка на AM PM, не е лоша  ooooh!

Ето и реални сни … 84;ки

Аз поръчах за мама 35 от тези евтинки обущета, да ги видим като дойдат Simple Smile

# 94
  • into the blue
Танчето,използвайки преводача според мен са ти пратили чек по пощата и не са знаели,че не го искаш.

# 95
Танчето,използвайки преводача според мен са ти пратили чек по пощата и не са знаели,че не го искаш.

За това се досетих ,но неможах да разбера защо са ми отказали артикула,ето тук пише
Votre article a йtй rejetй car oubliй а l'emballage. ,ама каква е тая опаковка  newsm78

# 96
  • София
[marissha,кой № взе,ако може да измериш стелката..?

Ние взехме № 26, вътре пише на етикета, че стелката е 16 см и като я меря си е съвсем точно. Дано тази инфо ти помогне в избора на точния номер. Иначе ние носим тук 25 номер, твърдо 15 см стъпалце и Пумичките определно са ни доста големи, което не и пречи да не ги сваля от краката. Като гледах размерителната таблица на обувките с редута, всичко доста точно си отговаря конкретно за този модел. Пазя им кутията, а там има някъкъв размерител-ако ми кажете за колко голямо краче като см става дума, ще проверя.

# 97
  • На морето!
Ей, момичета, спрете се, вие изкупихте вс още преди да започнат разпродажбите  Mr. Green
Да питам ежедневно ли поставят нови продукти в Aubaines, има ли смисъл да проверявам всеки ден или да си чакам направо разпродажбите, тъй като вс което харесвам се е изчерпало?

# 98
  • София
Много съм доволна, особено от евтината дундутка р-р 86 за мъника - страшна е  Peace
А вместо подарък кафява дамска чанта са ми пратили една покривка на AM PM, не е лоша  ooooh!

Ето и реални снимки

Аз поръчах за мама 35 от тези евтинки обущета, да ги видим като дойдат Simple Smile
Този синия елек с качулката има ли го още-може ли линк Praynig

# 99

BettyRubble,харесах си това в албума ти: http://images26.snimka.bg/005878329-big.jpg
Може ли отзиви за нея,както и евентуално линк,защото нещо не я намирам  Thinking

Аз не съм BettyRubble, но мисля че блузата за която питаш е ето тази:
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-raye.aspx?productid=3241 … tegoryid=32921118
Аз я имам от зимните намаления (№34), тогава я взех за 4.20Е и според мен номерацията си отговаря. Но нека и BettyRubble да каже дали това е ризата.  Peace

# 100
Да се похваля и аз. Колетът ми от 23.06 е пристигнал. Много са бързи този път. Току що ми се оабди една позната от митницата и ме уведоми, че са пристиганли колети от 23.06. Днес ги обработват и  от утре могат да се взимат. Така че който чака от тази дата утре да поема към старата поща Simple Smile

# 101
  • Варна
Да се оплача че цял следобед не мога да си вляза в кошницата. Все оная четяща момЪ ми изскача и това си е.
Как успявата да я излъжете тая?

# 102
  • София
Ето и реални снимки

Не съм lusesita,но ето линк към елечето

Вдигнали са му цената,обаче.Аз го взех за 1,20 евро,размер 102.

# 103
Цитат
Публикувана от: Танчето
За това се досетих ,но неможах да разбера защо са ми отказали артикула,ето тук пише
Votre article a йtй rejetй car oubliй а l'emballage. ,ама каква е тая опаковка  

Танчето, при пакетирането са забравили да  сложат артикула - супер кофти. И   следователно тъй като не знаят дали все още го искаш (тук не съм сигурна 100%) ти предоставят on line чек.

Излиза, че би могла да потвърдиш, че още си го искаш и да ти го пратят.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 16:10 от iava

# 104
  • Там....където всичко е възможно ....

Ето и реални снимки

Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-le-gilet-zippe-sans-manches-a-capu … e&pagesize=16 имаи на предвид ,че размер 102 го има само в синьо и че струваше преди намалението 1,20е.Иначе големите размери пак си бяха на тази цена.Елека е поларен и е страхотен.
Да се оплача че цял следобед не мога да си вляза в кошницата. Все оная четяща момЪ ми изскача и това си е.
Как успявата да я излъжете тая?
След 10-15 натискане на моя панер Grinning работата става Peace

Общи условия

Активация на акаунт