LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 814
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз им пращах емайли, но ми отговориха, че трябва да откажа едната поръчка и да си избера какво да ми пратят - чек или ваучер. Отговорих им, че отказвам едната, написах номера, който ми излизаше в суивито, но вече минаха няколко дни, а не са ми отговорили. А им писах още на следващия ден след поръчките, когато разбрах какво е станало. Не ми се рискува за толкова пари, по-добре е да си взема нещата и да ги продам. Много се извинявам, че ви занимавам с моя проблем, но много ми помогнахте.  Hug

# 1 231
HELP.... ИСКАМ ДА ВЗЕМА ПОДАРЪК БАНСКИ ЗА ЕДНА ПРИЯТЕЛКА И ЗНАМ, ЧЕ Е 90 С

/по БГ/,  това на бански 38 С ли отговаря или 40 С?

# 1 232
  • София
За тези които не разбират френски използвайте преводача на google.  Намира се горе в дясно точно след стандартното поле за  www........ има едно по-малко същото поле. Изписва се адреса на сайта след което му се задава да търси. То предлага различни линкове и отстрани има преведи
Като се натисне там  обръща целият сайт на български включително и препратките. Превежда прилично  единственото което не превежда са рекламите картинки.
Дано сте ме разбрали много мъка ще се спести..........................

# 1 233
  • София
Delka, според мен въобще не е сигурно, че ще можеш да продадеш всичко. За какво да рискуваш, щом можеш да я откажеш изцяло поръчката? Настоявай с писмата. Сега имат доста работа и, може би, заради това се бавят с отговора. Нека ти пратят ваучер за да не се занимаваш с чековете, макар че някой писа, че вече не приемали поръчки с чекове, т.к. ставало бавно.

# 1 234
  • Разпиляна във въображението
Moмичета даите линк на тавичките Praynig

# 1 235
  • В Голямото село
Moмичета даите линк на тавичките Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-plateaux-triade-ampm.aspx?producti … 2&prodcolor=2
тези ли  newsm78
още не могат да се поръчват  Confused

# 1 236
Здравейте, имам един въпрос, когато имам артикул обявен в remboursements, дали парите за него са ми драпнати от картата и как,ако са , мога да ги ползвам

# 1 237
450 , wb  огромни благодарности  smile3525 newsm51 newsm51  Днес получих поръчката си от 23.06- за митница част от която е с ваучера за който наистина съм ви супер задължена,благодарна и признателна   bouquet
Естествено по-голямата част от нещата са обсъждани като пак повечето са за малката кокона  Laughing ,но пък искам да похваля  тази блуза на Умбро - страхотна е .Взех я в зелено ,абсолютно си отговаря на номера - XL е и ако някой има интерес ще дам размери,но наистина е супер като качество,цвета е същия като в сайта и най-важното че мъжа ми е много доволен  Laughing Другото което взех пак на Умбро е тази шапка взех и за мен  Crazy и за мъжа ми -направо съм очарована,точно модел какъвто отдавна търся - малко по-дълбока не 3 пръста над ушите.Днес nameika пита да ти похвалим нещо - стига да ти представлява интерес заслужават си всеки цент от цената а и са си доста изгодни  Peace
Другото което може би е било по-обсъждано но преди време е тази рокля ,която дълго време гледах в албумчето на Stefoni и най-накрая й дойде реда - наистина е страхотна , само дето не знея другите как са я получили - ние я получихми без гащичките,но важното е че получихме нея  Joy
И последно само да кажа че докато търсех нещата в сайта ми направи впечатление че много от нещата са пак със сменени цени - по-ниски.Например тази рокличка днес я гледах на 7 и нещо а сега е 3,30  newsm78

# 1 238
За мен няма проблем дори и ваучер да ми пратят, ще си го използваме да си поръчаме нещо друго. А останах с впечатлението, че чековете могат да се осребяват. Имам време, докато пристигне да помисля. Ако бях 100% сигурна, че ако не взема поръчката, тя ще се върне обратно и ще ми върнат парите, бих постъпила така. Но нямам гаранция, пък да не изгоря. Голяма лудница стана. Thinking

# 1 239
За мен няма проблем дори и ваучер да ми пратят, ще си го използваме да си поръчаме нещо друго. А останах с впечатлението, че чековете могат да се осребяват. Имам време, докато пристигне да помисля. Ако бях 100% сигурна, че ако не взема поръчката, тя ще се върне обратно и ще ми върнат парите, бих постъпила така. Но нямам гаранция, пък да не изгоря. Голяма лудница стана. Thinking

Да успокоя притесненията ти - няма да изгориш нито с цент. Хората все пак не са българчета... Чекът можеш да го осребриш, но в банката ще ти вземат комисионна.
Най-добре да си вземеш колета и да разпродадеш нещата на цената, на която си ги купила. Поне аз така бих постъпила.

# 1 240
Да успокоя притесненията ти - няма да изгориш нито с цент. Хората все пак не са българчета... Чекът можеш да го осребриш, но в банката ще ти вземат комисионна.
Най-добре да си вземеш колета и да разпродадеш нещата на цената, на която си ги купила. Поне аз така бих постъпила.
Да, права си! Благодаря на всички за съветите, аз все пак следя темата, но не искам да ви занимавам повече. Ще пиша щом пристигнат нещата, поне да се похваля с моите неща и да дам размери  Sunglasses Лека нощ засега  Hug

# 1 241
  • Там....където всичко е възможно ....
Тази детската дудунка мярка ли ли сте е ? newsm78Нещо не мога да я открия  Rolling Eyesза тази по дългичката става на въпрос,която е за момиченце PraynigИзчезна сега покраи намаленията сякаш Crossing Arms

# 1 242
Тази детската дудунка мярка ли ли сте е ? newsm78Нещо не мога да я открия  Rolling Eyesза тази по дългичката става на въпрос,която е за момиченце PraynigИзчезна сега покраи намаленията сякаш Crossing Arms
Нали онази за 4 и нещо? Днес след обяд дори я гледах ,а сега не мога да я намеря,но пък има нови неща...Явно наистина са правили обновяване  newsm78

# 1 243
Момичета,имам един въпрос  Praynig
От чаршафите с ластик срещали ли сте за легло с размери 200Х220см?Рових, гледах и нищо с такива размери не видях.
благодаря!

# 1 244
Моля,някой да ми измери стелка 33 номер адидас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт