LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 985
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 215
Просто не взимате втория колет и след 20 дни го водят като непотърсен и им го връщат. На колетите от Ла Редут е напечатано, че в случай на недоставяне, да се върне на подателя. Предполагам, че ще ви възстановят цялата сума, която сте платили за поръчките си, включително и транспортните разходи.
Много благодаря, ако става така, ще е супер лесно и после най-вероятно ще ни възстановят парите с чекове или чрез ваучери, нали? Ще пиша какво е станало, когато дойдат,поръчката ми е от 28ми. Ако не, ще си имам много обувки  Laughing

# 1 216
Може ли мейли да ми дадете?
Има една игра към сайта-избираш десен чаршафи който ти харесва и получаваш промо код.
Ей сега ще ви дам линк и тук.

http://www.laredoute-jouezlesstylistes.com/

# 1 217
Просто не взимате втория колет и след 20 дни го водят като непотърсен и им го връщат. На колетите от Ла Редут е напечатано, че в случай на недоставяне, да се върне на подателя. Предполагам, че ще ви възстановят цялата сума, която сте платили за поръчките си, включително и транспортните разходи.
Много благодаря, ако става така, ще е супер лесно и после най-вероятно ще ни възстановят парите с чекове или чрез ваучери, нали? Ще пиша какво е станало, когато дойдат,поръчката ми е от 28ми. Ако не, ще си имам много обувки  Laughing
Това не са ли неща от намаленията. Кажи какво си купила, може да ги продадеш. newsm78

# 1 218
ами аз я пуснах общо с един приятел, имам 4 чифта обувки - черни балерини, зелено-жълтите отворени отпред, едни жълти и едни зелени. Той има 2 блузи, 2 ризи, имам и няколко горнища и долнища  на бански от центовете. Мисля, че всичко е намалено. Затова разпитвам, за да знам какво да правя, ако не ще ги пускам в продавалника, поне една част от парите да си възстановя.

# 1 219
Не всичко от новата колекция се вижда с бутона Nouveau, изкарва съвсем малка част от нещата.
Аз си селектирам по типове и после по цена във низходящ ред, да започва от най-високата цена към най-малката.

# 1 220
ами аз я пуснах общо с един приятел, имам 4 чифта обувки - черни балерини, зелено-жълтите отворени отпред, едни жълти и едни зелени. Той има 2 блузи, 2 ризи, имам и няколко горнища и долнища  на бански от центовете. Мисля, че всичко е намалено. Затова разпитвам, за да знам какво да правя, ако не ще ги пускам в продавалника, поне една част от парите да си възстановя.
Ако питаш мен вслучай че не стане номера а и ти си прецени колко пари си дала (ако не са много), май е по-добре в продавалника. Ако не слагаш големи надценки ще си върнеш парите и няма да се занимаваш дълго дълго с франсетата. Ти решаваш. Успех и в двата случая. Hug

# 1 221
contesa, би ли пояснила коя опция се използва и какво трябва да се направи/в случай,че разбираш френски/.Аз пробвах и с трите бутончета,ама нещо не се оправих,а и не мога да копирам текста за да го сложа в преводача. Embarassed
От това,което разбрах играта е за Франция и Корсика.Трябва да се изберат продукти от раздел "спално бельо"и да се гласува чрез някакъв формуляр от сайта. newsm78

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 22:05 от gretacvetina

# 1 222
Ами поръчката е за 186евро с доставката и таксата за обработка. Ако ги продавам, то със сигурност ще е за по-ниска цена от тази в сайта, та поне малка да ми бъде загубата. Но наистина май е по-добре да ги продам. Благодаря, ще пиша каква е развръзката.  Simple Smile

# 1 223
  • В събота
Ох, все на мен проблеми....
Някой да знае защо не работи бутона за потвърждаване на поръчката? Този на който пише Je valide mon panier.

# 1 224
Ами поръчката е за 186евро с доставката и таксата за обработка. Ако ги продавам, то със сигурност ще е за по-ниска цена от тази в сайта, та поне малка да ми бъде загубата. Но наистина май е по-добре да ги продам. Благодаря, ще пиша каква е развръзката.  Simple Smile
Ми доста пари си похарчила за една поръчка, аз лично не рискувам с такава сума в една поръчка. Сигурно ли е че ако не си вземеш поръчката ще ти върнат парите newsm78 Май в такъв случай е по-добре да не е потърсена а ти да изискваш да ти върнат парите, но имай впредвид, че те ще ти пратят ваучер, който също ще трябва да похарчиш в Ла редуте и то да платиш с него веднъж само. Ти решаваш кое е по-доброто за теб.

# 1 225
Ох, все на мен проблеми....
Някой да знае защо не работи бутона за потвърждаване на поръчката? Този на който пише Je valide mon panier.

Имаш в кошницата 3 артикула, на които си сменила размера или цвета. Под тях пише "Article Personalise". Извади ги от кошницата, сложи ги отново и ще стане.
Не четете! Това в тази тема поне 5-6 пъти на първите 5 страници е повторено!

# 1 226
  • Разпиляна във въображението
Аз докато се чудя - някои неща ги няма вече Grinning

# 1 227
contesa, би ли пояснила коя опция се използва и какво трябва да се направи/в случай,че разбираш френски/.Аз пробвах и с трите бутончета,ама нещо не се оправих,а и не мога да копирам текста за да го сложа в преводача. Embarassed
От това,което разбрах играта е за Франция и Корсика.Трябва да се изберат продукти от раздел "спално бельо"и да се гласува чрез някакъв формуляр от сайта. newsm78

Като се зареди прозореца има едно въртящо назъбено кръкче в оранжево, на което си пише cliquez ici - демек кликни тук. Появявя се едно перденце, което след като се отвори имате възможност да си изберете десен от мострите в ляво. Щом щракнете върху един десен то спалнята веднага се застила с него Simple Smile След като решите коя разцветка ви харесва кликвате на появилата се друго оранжево нащърбено кръкче, долу в дясно - Je valide mon choix - т.е. Това е моя избор. Попълвате данните си. Поне една отметка. Пак клик на оранжа. Въвеждате, ако желаете имена и мейли на приятели. Това е! ПРомо кода е един и същ - 45594 - 4бр. рингове за салфетките от оранжавия комплект. Участвате и за печалба от 1500евро.

# 1 228
  bouquetБлагодаря ти!  bouquet

# 1 229
  • В събота
Алекс1,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт