тъй че ако искаш отиди в районното или направо по телефона им се оплачи и ги питай какво може да се направи по въпроса! не пропускай да споменеш че си с малко дете 
)- аз купих обикновено корито и отделно поставка ергономична за малки бебета. просто като започне да сяда детенце има нужда от повече място за шаване и плацикане
и ергономичната започва да му "стяга около врата" , а стойка хич недей купува! много са нестабилни! със същия успех можеш да сложиш коритото върху сушилника за пране
нали затова сме тука! а на докторите за съжаление наистина не трябва да се вярва безрезервно вече
пък ме е срам с тея телеса да се цопна , пък и на Лора не съм купила плажни играчки още
Да са живи, здрави и много щастливи 
? За коритото, ние имаме такова но не е марково и съм много доволна. Ако ти се наложи в него можеш да къпеш и сама. Когато детенце порасне се обръща на срещуположната страна и има какво да го придържа между крачетата. А когато съвсем порасне ще е за под душа. Аз лично съм доволна няма подложки, няма допълнителни джаджи за миене и събирана а е и достатъчно голямо, все пак е корито а не вана
Ново струва към 26 лв.

как може така за спорта да избиват малките животинки. 
Как да и обясня ,че диването си е от палаво по палаво и инат от класа...
Моят синковец направо е жив бандяга ...мята се от кошче на кошче ,взема един боклук ,грабва друг и все да почиства
ръцете му постоянно са мръсни.Правим две крачки и хоп наляво към нечия играчка ,ха после надясно към някоя триколка ,троп-троп с краката до някой бръмчащо застрашително джипче ,управлявано несигурно от някое хлапе
неповторимост и перфектност на природата с Вас ,мили дами
Сега да ви почерпя за разсънване и настройка на сетивата с това-изпийте кафенцето си с този сладурчик

изтънчените сетива по релефна наслада ,подходяща за
всяка дама с вкус

и отново златен пръстен от моичкия.../така и не разбра тоз човек ,че няма да се омъжа за него...
/ предимството да си неомъжен - от време на време - получаваш златни пръстени ...хахахаха. Правих бисквитена торта защото на мен ми се ядеше такава, но в резултат на това, че я правих в късния следобяд я хапнахме не достатъчно изстинала...Останали са 1-2 парченца, сега я хапвам - е - сега ве4е е както трябва, като свърши
Препоръчани теми