Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 15 126
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Откъм Варната
Иве вие в чужбинско ли заминавате ? При татито ? Ще се върнете ли някога ?

# 106
  • Варна
Ив4ок такъв лекар има и в Майчин Дом... дано се оправите бързо  Confused много поздрави на баткото и да цункаш Кокича от Лора Wink

тони6а има си закон за шума! при мен са идвали ченгетата заради музика (понеже слушам музика като глуха Mr. Green ) казаха ми че от 14-16 и от 22 - 8 има забрана за вдигане на висок шум!  Naughty тъй че ако искаш отиди в районното или направо по телефона им се оплачи и ги питай какво може да се направи по въпроса! не пропускай да споменеш че си с малко дете Wink

Vessi_to за ваната - за дългосрочен план (пък и за по-ефтино Wink )- аз купих обикновено корито и отделно поставка ергономична за малки бебета. просто като започне да сяда детенце има нужда от повече място за шаване и плацикане  Wink и ергономичната започва да му "стяга около врата" , а стойка хич недей купува! много са нестабилни! със същия успех можеш да сложиш коритото върху сушилника за пране  #2gunfire

кака Мая не се втелявай  Hug нали затова сме тука! а на докторите за съжаление наистина не трябва да се вярва безрезервно вече  Confused "помогни си сам да ти помогне и господ" дето има една приказка  Rolling Eyes

# 107
Някои желаещ за плаж Thinking

# 108
  • Варна
аз,аз! ама нямам бански  Sad пък ме е срам с тея телеса да се цопна , пък и на Лора не съм купила плажни играчки още  Rolling Eyes и като гледам финансовото състояние на домакинството - чак другата седмица ще е възможно  Rolling Eyes

# 109
Добро утро!
Верджи ще пробвам с районното.
DZ - Коко още спи милия и няма да ходим на плаж днес
Саши ще ходим за сл.очила

# 110
аз,аз! ама нямам бански  Sad пък ме е срам с тея телеса да се цопна , пък и на Лора не съм купила плажни играчки още  Rolling Eyes и като гледам финансовото състояние на домакинството - чак другата седмица ще е възможно  Rolling Eyes

Не се притеснявай за играчки за плаж, ние носим достатъчно
опс Коко се събуди

# 111
DZ - Коко още спи милия и няма да ходим на плаж днес
Ок ще се видим в морската тогава  Peace

# 112
Добро утро мили мами  Hug

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН (на патерици  Embarassed) НА ВЧЕРАШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЧКИ   Heart Eyes  Да са живи, здрави и много щастливи  Hug

Vessi_to как изкара рожденният ден  Wink ? За коритото, ние имаме такова но не е марково и съм много доволна. Ако ти се наложи в него можеш да къпеш и сама. Когато детенце порасне се обръща на срещуположната страна и има какво да го придържа между крачетата. А когато съвсем порасне ще е за под душа. Аз лично съм доволна няма подложки, няма допълнителни джаджи за миене и събирана а е и достатъчно голямо, все пак е корито а не вана  Joy Ново струва към 26 лв.

# 113
Добро утро

Теди се събуди в 9 ,пийна си мелкцето,сега аз си пия кахвето и се пускам към морската Peace

нашата вани4ка е на CAM сега ще изровя някоя снимка да я покажа с стойка я взехме към 100лв ми излезе общо Peace

http://images18.snimka.bg/003504856.jpg

http://images18.snimka.bg/003504859.jpg

още я ползвам,много сме доволни Peace

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 09:44 от Морска

# 114
Добро утро момичета  :bouquet:

абе това е много ужасно бе Cryкак може така за спорта да избиват малките животинки. ooooh!

Тони ,моята щерка е очарована от  Коко и снощи сто пъти ме пита "Абе ,мамо защо моят брат не слуша така" WhistlingКак да и обясня ,че диването си е от палаво по палаво и инат от класа... Rolling Eyesтя сама го вижда де

#CrazyМоят синковец направо е жив бандяга ...мята се от кошче на кошче ,взема един боклук ,грабва друг и все да почиства Sadръцете му постоянно са мръсни.Правим две крачки и хоп наляво към нечия играчка ,ха после надясно към някоя триколка ,троп-троп с краката до някой бръмчащо застрашително джипче ,управлявано несигурно от някое хлапе Mr. GreenмалИИИИ!!КО ША ГО ПРАВЯ???
Дано е период ,защото то направо с него излизането не може да се нарече разходка ,а борба ....я да не хлътне в някоя дупка ,я да не се метне пред някой велосипедист  Shocked
Айде оплаках се !!

Айде сега малко по различен подход към днешната още ранна варненска темичка.Който още не си е измил очите -ЕТО:Споделям тази  hahahaнеповторимост и перфектност на природата с  Вас ,мили дами  bouquetСега да ви почерпя за разсънване и настройка на сетивата с това-изпийте кафенцето си с този сладурчик

После може заедно да подскочите към плажчето-нейде по Карибите например Joy Joy
Ето ви и за десетр на  hahahaизтънчените сетива по релефна наслада ,подходяща за hahaha всяка дама с вкус

# 115
Авария
02.07.2008г.

Без вода днес ще бъде района на фабрика "Хр.Ботев" , района от Спортна зала, ВИНС до Червения площад от 9 до 15 часа и Търговската улица на КК "Св.Св.Константин и Елена" от 8 до 14 часа.

# 116
 Whistling Пак ми се размина аварията  Flutter

# 117
Whistling Пак ми се размина аварията  Flutter

На мен пък ,явно не #2gunfire #2gunfire

# 118
  • Варна
Ваничката дето ще я купувам е същата като на Морска ...чеки... Имам линк.. http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=257795&cat=fav Довечера ще я взема по всяка вероятност  Flutter
Рожденния ден- добре, малко сме в ремонт, вчера слагахме прозорец с ПВЦ в стаята на бебето дето е и нашата спалня де...Лудница е...Вечерта правих скара - опуших порядъчно всички съседи, вечеряхме в тесен семеен кръг, някои все още изцапани с теракол и латекс , но така е ...Получих много цветя  Flutter и отново златен пръстен от моичкия.../така и не разбра тоз човек ,че няма да се омъжа за него... Mr. Green Joy Crossing Arms/ предимството да си неомъжен - от време на време - получаваш златни пръстени ...хахахаха. Правих бисквитена торта защото на мен ми се ядеше такава, но в резултат на това, че я правих в късния следобяд я хапнахме не достатъчно изстинала...Останали са 1-2 парченца, сега я хапвам - е - сега ве4е е както трябва, като свърши   Laughing Crossing Arms

# 119
  • морето и сините вълни :)
аа и на нас ни се размина с аварията Joy Joy
напрау д ами завиди човек hahaha
охх днес се понаспах,мойто  диване стана в 7,20.ПИРФЕКТНО напраууу Peace
аз днес може да пропусна морската  чи май ще се виждам със систъра Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт