Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 15 089
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Vessi_to, аз не харесвам тези ванички. Мое мнение.  Peace На малкия му взехме обикновено корито и отделно пластмасова поставчица - стоеше си съвсем нормално в нея, удобно му е. Излезе ни около 15лв. Като дойде време ще махна поставката. Simple Smile

# 91
Тони, мисля, че идват замерват шума и ако надвишават нормата може да ги глобят.
Но това само съм го чувала по ТВ-то , подробности не знам.

аз съм вече на работа Sick

Поздравления,къде ако не е тайна!!!И защо не си в настроение??? hahaha"Трудът краси човека"-все пак!!! Joy Joy

ок си е работата, песен, ама ми е мъчно за малкото Cry.затова.
Иначе бачкам в една тур, агенция Crazy

# 92
Можете ли да си представите, туко що измъкнах синковеца си от тоалетната  Shocked Отидох да кухнята за секунда и го заварвам наврян в тоалетната да бърка във водата и да ближе ароматизатора. Направо ми иде да го пъхна в пералнята  Shocked Моменталически го изкъпах, но сега имам чувството, че бацилите "пъплят" по него.

# 93
  party023Здравейте!!!
да ви по4ерпя виртуално за моята Елеонора - днес става на 7 годинки и 4ак сега намирам време за компа...даже ме 4акат за тортата!!  cook  bigdance2

Тониша- има норми,ама не знам къде са,,,я се обади в полицията и им кажи да те насо4ат...а за 14-16 си важи като време за отмора...не е тоталитарно правило..има го в целия свят!
smile3527

# 94
Здравейте, сега се прибираме от разходка и преди къпане да пиша малко
Джиджа - затварям всичко, ама стаята ни е долепена за къщата в строеж, живеем при свекито и няма как да се преместя в др. стая(има котка), пък и не мога. За разходка, преди се разхождахме, но навън спи малко, 1 път на ден спим на обяд и в тази жега няма как, ще спи 30 мин само
Vessi_to - аз имам такава ваничка, без стойка - удобна е
begbie - искам да спрат поне за 1 час, но ако ги глобят, те пак ще щумят, ама нали сме в България
bela - като прочетох се засмях, но после си приставих Коко и ужас . Shocked

# 95
С професорите се оправих! Ако може да ми кажете ул."Цимерман"53 къде е ще съм много благодарна.

# 96
С професорите се оправих! Ако може да ми кажете ул."Цимерман"53 къде е ще съм много благодарна.

Втората пресечка в дясно като вървиш от светофарите на Ген. Колев и Цар Освободител нагоре по Ген. Колев по тротара с/у Окр. болница.

# 97

Втората пресечка в дясно като вървиш от светофарите на Ген. Колев и Цар Освободител нагоре по Ген. Колев по тротара с/у Окр. болница.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=4cefb2355a7cb2d66738d41a24affc … s.x=10&s.y=10

# 98
# 99
sisee, какво стана  Rolling Eyes

# 100
# 101
# 102
# 103
имали будни Thinking

мацки,ако някой ще се вклю4ва с пари4ки за Мая да знаете 4е до края на седмицата ги събирам и ще и ги дам Peace

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 23:24 от Морска

# 104
Много благодаря за съдействието! Дано всичко приключи благополучно, че от 2 седмици ме е втресло направо. Понякога животът така те халосва с някоя новина...

Общи условия

Активация на акаунт