Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 15 123
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • морето и сините вълни :)
оооо станала съм станала съм от 5,30 заради мъжо #2gunfire #Cussing out #2gunfire
щях да го убия.Аман с неговите алармаи-като   на църква камбаната бие #Crazy #2gunfire #Cussing out

# 151
Кака Мая аз я забелвам почти всяка вечер след баня,когато кожичката е омекнала.....засега нямаме напредък, то и аз не съм много настоятелна-малко по млако Peace Чела съм тук-так по въпроса и взех решение,че сега докато е малък ако се забели цялата по добре...колкото повече пораства и нещо не става-ще го боли Peace

За захранването и сокчетата.....ние сме изцяло на кърма и за никъде не бързам!не мисля в близките 3 месеца да въвеждам в менюто на малкия пюрета или сокове PeaceВсеки си има мнение по въпроса  и си гледа децата както сметне за добре Peace

# 152
У шоплъка ги разтресло здраво някакви складове гърмели http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310831.20

# 153
Здравейте ,момиченца  bouquet
Абе днес ги разтърсило яко драгите софиянци-ужасТ....ЕТО
http://dnesplus.bg/Incidents.aspx?f=157&d=231111

Обаче горките били в очакване на взривяване на най-големият склад за боеприпаси ooooh!
Айде след малко пак ще се включа !!! Heart Eyes

# 154
добро утроо
Данинка дай пове4е инфо бе,ейй тея софиянци лошо им се пише Sad

Джиджа коли4ката е на макларън куест спорт сега ще издиря линк Peace

Саши ,това е малкия Емо като голям Hug Flutter охх ще си имам млад любовник Crazy

link kym koli4kata http://www.maclarenbaby.com/us/index.php?option=com_content& … 01&Itemid=493

# 155
Ами ето и какво пускат Дарик-снимката е направУУУУУ ooooh!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=2683

Кофтито е ,че навсакъде хората отново и отново се притесняват от слухове/или не/за увеличаване на радиационния фон в страната.Обаче софиянци са луднали !!Горките хорица.Ако получим на служебната поща инфо. от министерствата за актуалната обсановка ще ви я кача тук.Само ,че изобщо първата официална инфо.са получили софийските телевизии в  8.03 минутки-ЧАК!!!

Саши ,наистина приликата е голяма!!!Дано моят син пък  hahahaзамяза на Брат му Пит. Joy Joy

П.П.Дарик са актуализирали новината...очакват големия взрив Shocked

# 156
Добро утро  Hug

За софиянци май не е никак добро  Sad Не сме държава и аз да кажа като някой пенсионер. Ще се самоунищожим за едното чудо  ooooh! И отговорните за това хора наистина се крият като мишки  #Cussing out Нито информация , нито помощ за тези хорица  ooooh! Да видим какви глупости ще измислят за да се оправдаят  Outta Joint

За нас с малката ноща беше кошмарна  Cry Милото не можа да спи, нослето се запуши и цяла нощ проплаква недоспало. За мен няма да коментирам, като цапната съм аз пък хич не мигнах. А днес ще рябва да ходя пак до НАП и НОЙ и то с нея добре, че за сега няма Т. Както ми е криво в НОЙ ще го отнесът, така съм им набрала на "служителките" там. Имам чувството, че са там за да те разхождат по няколко пъти а не да ти кажат всичко на веднъж а да не говорим, че всеки път си измислят нови работи  #2gunfire

# 157
получихме инфо от мин.на Транспорта-хората от Летището в София се евакуират,с оглед на тяхната безопасност няма полети за сега до 14 часа!!! #Crazyизкарали са им акъла.

# 158
Добре, че сме варненки /живеещи във Варна/. Горките хора, дано няма много пострадали. Praynig
Морскаааааа! Naughty Да не разваляме добрите взаимоотношения! Какви любовници бе?! Twisted Evil
Споко, маце, майтапя се! Joy То майтап, майтап, ама нали знаеш.... Joy
Преборих се с цялото пране. Shocked Гордея се със себе си. Сега вече ще се изкъпя. Grinning
Петс, сори за малкото бубче. Дано скоро и мине. А за нои и нап- давай смело! С теб сме. Колкото и пъти да им се скараш, все им е малко. Peace

# 159
Алоуууу никои ли няма да ходи у морската днес беееее ooooh!

# 160
  • морето и сините вълни :)
абе Саши ти недей тъй че квит сме каръци наща нация да не земе да ни люсне някой ЦУНАМИ тука чи тогаз шъ видиш нали сме от Варна #Crazy

# 161
за разходките малкия за първи път го изведох на 8 дни в средата на август, беше ужасно горещо и бих казала, че в Морската дори е по-прохладно.

за пишока в началото не смеех да го пипам, бебето беше на няколко дни като се осмелих и с голямо задоволство установих, че всичко е ок и не се налага да заголвам. Западната школа не препоръчва тази манипулация, нашите лекари настояват за нея, пак въпрос на виждания Peace

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 15:57 от лято

# 162

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Радвам се, че с Бобката всичко е 6  Hug Hug Hug

Пишокът ни не е забелен и не смятам да се намесваме  Peace Баща ми е на същото мнение (неврохирург  Wink)

А за софиянци - много  Praynig от нас, дано няма нищо сериозно  Praynig

# 163
Мами давайте акъл, моят разбойник периодично му се подсича вратлето от много гънки:) мажем с универтан, фенистил,,Мустела Стелатрия , правени кремове от аптеки, крем Бочко, пудра, отвара от лайка, обаче този път работата е сериозна..не минава
Ходихме на кожен лекар и той каза, че нямало място за притеснения-топло време+кърма+лиги+вода+малко пюре и резултата е очевиден.
Да но аз съм много старателна и непрекъснато го бърша, подсушавам и т.н.
Гушата му под брадата и брадата от долу са червени седят като шкурка и на големи червени петна. Малкия се чеши от време на време, което разбира се влошава нещата.

Дайте съвет с какво да мажем да мине това нещо

# 164
  • Варна
Дактакорт  Peace

Общи условия

Активация на акаунт