Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 15 127
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Ето  го любимеца на Сашито -само твой си е ,без прененЗии Heart EyesПосле може и по секси снимка да му качиш ,аз имам време само за тази  bouquet

# 136
аууууу,АМА ТОЙ ПРИЛИ4А НА ЕМО БЕ Joy

# 137
Добро утро

Теди се събуди в 9 ,пийна си мелкцето,сега аз си пия кахвето и се пускам към морската Peace

нашата вани4ка е на CAM сега ще изровя някоя снимка да я покажа с стойка я взехме към 100лв ми излезе общо Peace

http://images18.snimka.bg/003504856.jpg

http://images18.snimka.bg/003504859.jpg

още я ползвам,много сме доволни Peace

а! #Crazy и снахата ти е с такова корито, ама розово Joy Joy

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 22:36 от begbie

# 138
Здравейте мацки и от мен.Аз покрай това местене не пиша тук,ама то докато направи Калима нова тема и вие я изписвате.Абе сякаш някой ви гони Joy Joy.Ние с Ивче вече сме в новата квартира.Мисля,че стана добре тук,то с помощта на толкова мами,че сама как щях да се дупя да боядисвам и чистя.........
Ивчето спи вече 2 часа и половина ooooh!,това май никога не е било за обеден сън.Да се отчета-ще раждам и аз при Жоро Георгиев,на 18.06 ще решим за дата.Така че ,Вессито,може да се засечем,даже ако искаш ме изчакай в АГ Peace
Саши,как сте бе бубчета?Мъчно ми е за дребосъците от морската,ама с тоз тумбак хич не съм флексибъл Joy
Много гуш на всички,Дайдо-мани го тоя гипс вече бе,и тръгвай да тичаш.На плажуващите,абе хора,кой ви обръща да не изгорите бе? #Crazy
До скоро от мен  bouquet

# 139
имам питане към мъжките мами , а и другите ако знаят- споделете моля - вие кога започнахте със забелването на чурето? и някой имал ли е проблеми?

# 140
имам питане към мъжките мами , а и другите ако знаят- споделете моля - вие кога започнахте със забелването на чурето? и някой имал ли е проблеми?

Уффф, хиляда мнения по въпроса-не са забелвало до 2 годинки, забелвало се лека полека и т.н. Както гледам какво става при нас, ще го водя да го забелват, че ми писна  ooooh! Ама твоето още малко бре  newsm78

DZ, да може да сляза до морската в някой прохлааааден ден. Ще кажа предварително  Hug

Морска, сигурно другите мами знаят, ама ще дадеш ли линкче за количката, която искаш? Simple Smile

# 141
  • Варна
.Да се отчета-ще раждам и аз при Жоро Георгиев,на 18.06 ще решим за дата.Така че ,Вессито,може да се засечем,даже ако искаш ме изчакай в АГ Peace
Дано до тогава съм родила  Crazy Mr. Green
Ама ако съм там - нали има 4-5 дневен престой  може да се чуем... Hug
Боже ние все едно на кафе ще ходим, не бебета да раждаме...Дано да мине леко - и при теб и при мен.Днес бях в болницата аз, др. Георгиев ми направи запис на тоновете - добри са, в понеделник - пак.. Май до понеделник няма да родя каза..А аз ве4е съм готова да раждам, само контракциите ги няма , а бебчо все още си е на високо...тва хайванче ще стане слон ако стои до край ..... ooooh!
А , купих си ваничката със стойката САМ днес следобяд - съвсем новичка е...била и подарак на мацката и затова я продава на полувин цена...Много съм доволна  Flutter

# 142
  • морето и сините вълни :)
нищо не забелвам аз Naughty Naughty
такоз нещо НИ съ прай Peace
те смаи ще си я забелят кат им дойде реда за секс hahaha Joy Joy Joyам тъй де
ко д аму опъвам  пишлето..а и без тва хирурзите с ана мнение да не се пипа там дет не ни е работа.те сами си ги забелват  като пораснат  по на годинка  две почват да си  барат пишока и да си го опъват и хоп става номера Peace

днес не стигнах до морската ,домързя ме Blush

# 143
Привет!
И аз съм на мнение, че хирурзите са прави- то те, ако не знаят, кой! Не пипам и това е!
Ани, що така те домързя, бе? Naughty Утре първа те искам. Hug
Лина, дано скоро се оправи малкото пухче! Да го нацелуваш по дупето. Crazy
Петс, как е Славена- бубулена? А майка и?
Веси, нека си стои на топличко сега. Спокойно, скоро ще се видите. Grinning
Кака Мая, аз малко късно, ама да кажа за сокчетата. Ако искате ме разпънете на кръст, ама аз и двете деца, на 45- тия ден почнах да им давам сок от ябълки. Много им хареса и на двамата и проблеми никакви не е имало. Ревът може да е от много неща. А по принцип сокът се дозира - на колкото месеца е детето- подесет. Тоест, ако е на три месеца- трийсет мл, ако е на 4- 40 мл. и така. Тези, които ме познават, знаят, че Сашето много рано го захраних и с пюренцата и от опит да ви кажа- ранното захранване има един огромен плюс- бебетата не са толкова упорити и лесно свикват с лъжичката и изобщо с промените в храненето. Сашето сега като види пюрето и откача от кеф. Баткото почнах много по- късно- и такъв зор видях с тая лъжица, че не е истина. Shocked Винаги съм била на мнение, че е добре да се слуша лекарят, защото милички, не се сърдете, не искам да ви обидя, ама това, че сме чели нещо в някоя статия, която сега е на мода, а след 5 години ще бъде напърно отречена, не ни прави лекари. Разликата се крие в много, ама много години учене и практика с деца. Така, сега надявам се, че няма да се разрази някой лют спор, споделям си мнението. Hug
Отивам да нанкам, че тез разходки ми вземат здравето. Rolling Eyes
Лека Hug

# 144
Саши напълно съм съгласна с теб  Peace И аз се доверявам на нашата педиатърка колкото и да чета не е като да си го учил и практикувал  Naughty

А Славена не й тече по - силно нослето от както се видяхме. Като водичка не са се сгъстили сополките, няма температура, не кашля за сега де  Praynig  и щуря, та щуря   Joy А колкото до мен малко ми помина ама ми е криво и гузно още  Embarassed

А за тези мъжки пишки  Joy винаги ми е било тъмна индия и не ви завиждам мамчета с мъжки хулиганчета  Heart Eyes Дано всичко мина наред , че щерка имам все пак  Joy

# 145
Опа Hug
Саши  Hug никой няма да те разпъва затова, че си изказваш мнението. Naughty....това да не е темата за Дързост и красота Joy Joy
Аз пък нямах такъв късмет със сока, хем почнах да го давам на 3.5 месеца, горкото сумати време се превива докато разбера от какво е.
Късно захраних и Емата много добре си хапва с лъжичка, на ядене около 200 Laughing.Така че , аз отдавна съм разбрала, че колкото майки толкова мнения.......просто всеки трябва да открие истината за себе си Peace

А за педитата, ако откриеш добър няма проблем, но както беше нашият случай ooooh!......много се измъчих  #Crazy. Сега сме при нова, ще видим Praynig

Утре ще ходя на зъболекар, стискайте палци Cry

# 146
аз пък да ви кажа за ЧУРКАТА Joy  Кака Мая ние я забелих ме като беше на вашата възраст ,по лесно ,по бързо става колкото пове4е отлагаш толквоа пове4е няма да я пипаш.МОйто мнение е забелвай докатое  малък и неразбира,ние сега нямаме никакви проблеми Peace

Деси,айде мацко 'няма се плашиш копеле' ти си силна жена ,няма да те е страх Joy и искам да знам цункали малката кукла от нас?

# 147
аз пък да ви кажа за ЧУРКАТА Joy  Кака Мая ние я забелих ме като беше на вашата възраст ,по лесно ,по бързо става колкото пове4е отлагаш толквоа пове4е няма да я пипаш.МОйто мнение е забелвай докатое  малък и неразбира,ние сега нямаме никакви проблеми Peace
и ние бяхме така аз съм на същото мнение Peace и сега всяка вечер като го мия си я забелвам за да я измия и нямам никакъв проблем незнам при Морска как е било но нашата от първия път се оголи цялата

# 148
# 149
Здравейте! Grinning
Петс, радвам се, че всичко е ок! Днес значи ви чакаме на "титя". Laughing
Тони, хайде да ходим днес за очилата. Мама ще гледа Емито. Sunglasses
Хайде, сънливки, ставайте, от сън спомен няма. Я сега да ви покажа обещаната снимка на Джеймс Франко.

http://fc01.deviantart.com/fs8/i/2005/304/8/e/James_Franco_by_f4shi0nabl3.jpg
Само линк можах да сложа, че иначе е по- трудно. Laughing
Отивам да пия кафенце. Hug

Общи условия

Активация на акаунт