-само твой си е ,без прененЗии
После може и по секси снимка да му качиш ,аз имам време само за тази 

и снахата ти е с такова корито, ама розово
.Ние с Ивче вече сме в новата квартира.Мисля,че стана добре тук,то с помощта на толкова мами,че сама как щях да се дупя да боядисвам и чистя.........
,това май никога не е било за обеден сън.Да се отчета-ще раждам и аз при Жоро Георгиев,на 18.06 ще решим за дата.Така че ,Вессито,може да се засечем,даже ако искаш ме изчакай в АГ 

Ама твоето още малко бре 

ам тъй де
Утре първа те искам. 

И аз се доверявам на нашата педиатърка колкото и да чета не е като да си го учил и практикувал 
и щуря, та щуря
А колкото до мен малко ми помина ама ми е криво и гузно още
винаги ми е било тъмна индия и не ви завиждам мамчета с мъжки хулиганчета
Дано всичко мина наред , че щерка имам все пак

никой няма да те разпъва затова, че си изказваш мнението.
....това да не е темата за Дързост и красота

......много се измъчих
. Сега сме при нова, ще видим 
Кака Мая ние я забелих ме като беше на вашата възраст ,по лесно ,по бързо става колкото пове4е отлагаш толквоа пове4е няма да я пипаш.МОйто мнение е забелвай докатое малък и неразбира,ние сега нямаме никакви проблеми 
и искам да знам цункали малката кукла от нас?
Кака Мая ние я забелих ме като беше на вашата възраст ,по лесно ,по бързо става колкото пове4е отлагаш толквоа пове4е няма да я пипаш.МОйто мнение е забелвай докатое малък и неразбира,ние сега нямаме никакви проблеми 
и сега всяка вечер като го мия си я забелвам за да я измия и нямам никакъв проблем незнам при Морска как е било но нашата от първия път се оголи цялата 

Препоръчани теми