Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 14 742
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Тони , да ти се похваля , днес моята дъщеря , реши да си играе с онзи Жираф на Памперс , сама си пуска кубчетата  smile3501
Сисе 4естито и на вас

Браво на Алекс и Коко започна мн да ги харесва. айде,че ще ни избяга разходката  Joy

Честити Ви месечинка   bouquet

# 211
  • морето и сините вълни :)
добро утрооо

аз от 8,20 съм по улиците  бе мацки bowuu bowuu bowuu
разкърших кокалаците до Чаталджа да напазаря и се прибрах  като магарица натоварена приспах малкото и ся плюскам че много енергия изхабих шъ заслабна  hahaha hahaha
Морска много рано си щтръкнала бе,не ти ли се спи??
Нали бяхте на РД newsm78

преид малко купих един пъпеш от тез Гръцките  та да видим мойто дали ще яде newsm78Ама той нали нищо не отказва,ще яде де ше иди hahaha
айде лек ден

# 212
Я да попитам къде точно на Летния,че днес ако впрегна кервана да не се лутам Embarassed
п.с. - Чак сега дочетох ooooh! - честити месечинки на бебоците  bouquet

# 213
  • Варна
Момичета, чудя се как да отбележим годинката на момченцето ми. Ще правим кръщене същия ден и искам някакво следобедно парти да си спретнем, но съм много бедна откъм идеи. Нямам място вкъщи да събирам родата, та някъде навън. Хем искам да е място да детски рожден ден, хем децата около са много по-малки или много по-големи от сина ми. И съм в голяма чуденка, а то време не остана. Препоръчайте ми някое местенце, където стокойно можем да хапнем и да пийнем, малкия да духне свещичката на тортата и да си се приберем по живо, по здраво.

# 214
  • Варна
Извинявайте, намерих си няколко теми по въпроса.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240304.20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217860.80
Все пак ще съм благодарна за всеки съвет относно отбелязването на първа годинка.

# 215
опаланка Crazy

Ани видяхта сутринта,като преси4аше крустовището,ние бяхме на сфетофара на 4ервено Mr. Green ходих ме до ТУБ
няма да ни бият ваксина,хванала на е Flutter

ох сега 4акам мъжо д ами напрай енди............. и да ям Laughing

# 216
Алоууу Морската я да запряташ ръкави и марш у кухнята  chef

# 217
хмм... ня ма пък ,после ще се къпя и ще има КЕКС Crazy

# 218
Еххх,амааааааа - човек 1 ден да реши да го даде лежерно, да се разходи из Морската, да си почине и няма, та няма ooooh! - пак задачи, пак чудеса; ще препускам из града все 1 300 дяволи ме гонят Tired Shocked Само стискайте палци пратката, която чакам да е наред,че да си отдъхна най-накрая като бял човек Praynig

# 219
хмм... ня ма пък ,после ще се къпя и ще има КЕКС Crazy
Аууу, какво беше това животно КЕКС-а Laughing Joy Crazy

# 220
аз пък смятам да се метна към градината към 17 часа  PeaceКексове и баници по късно Mr. Green

# 221
Мацки, днес ще ходя при сестра си на гости, не ме чакайте в морската.
Да питам аз за дърводелец, че така са ни сложили вратите в апартамента, че си оставили ръцете.
Или да ме насочете към фирма Mr. Green

# 222
Малка почерпка за нашата месечинка днес  newsm38.
Нашата рожденичка спи на ръчичките на мама, както обикновено следобед . После ще излизаме на разходка .
Днес срещнахме една майка с петмесечно бебе и тя ми каза, че нейната госпожица е била така. Плачела през деня, не искала да спи в кошарата, а сега е съвсем различна. Обнадеждих се за близкото бъдеще.
Иначе нашата е голяма любопитка и аз имам подозрения, че е от зодията, като знам татко й какъв е

# 223
Малка почерпка за нашата месечинка днес  newsm38.
Нашата рожденичка спи на ръчичките на мама, както обикновено следобед . После ще излизаме на разходка .
Днес срещнахме една майка с петмесечно бебе и тя ми каза, че нейната госпожица е била така. Плачела през деня, не искала да спи в кошарата, а сега е съвсем различна. Обнадеждих се за близкото бъдеще.
Иначе нашата е голяма любопитка и аз имам подозрения, че е от зодията, като знам татко й какъв е
Честита Ви месечинка ,
любопитството не е от зодията newsm03 , но едно е сигурно ще е или в едната  newsm45 или в другата краиност  smile3521 newsm62 , и много бързо ще си мени настроенията , но попринцип зодията ни е такава.Много сме доверчиви

# 224
Ей момичета я кажете от къде сте си купили очила, че утре мисля след плажа да водя мъжо по оптиките.
Предварително благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт