Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 15 112
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Даииидо, така ми е домъчняло, че хич не можеш ме уплаши с тава, че нямало отърваване. Ех, тая адашка, голяма жена стана и тя! hahaha
Отивам да нанкам. Hug

# 196
# 197
 Диди стига с този компютър ще си развалиш очите

# 198
Диди стига с този компютър ще си развалиш очите
Улияяяяя......., не се заяждаи , детето спи голямото дете и то тва ще прави , а аз хоп на компа

# 199
  • Варна
Daktacort е кортикостероид,да. на мен ми го препоръчаха няколко човека за подсечено дупе...има страхотен ефект, прилагала съм и на гушката,миналата година,като беше шишко с врат на костенурка  Mr. Green прилага се само върху поразения участък, 3 пъти на ден, не повече , мисля че беше до една седмица ... изхвърлила съм листовката Rolling Eyes но според мен първо питай 1-2 кожни лекари защото може да е дерматит някакъв и да не стане ойт от бабини рецепти #Crazy лайка и аз знам че не е препоръчително на тая възраст защото освен другото била и алерген Confused

# 200
Добро утро! Hug
Хайде, милички, сядайте на компютрите!
Времето днес ще бъде страхотно отново- няма дъжд, само слънце! Sunglasses Ура, щото иначе как ще ви се изфукаме с Тонито с новите очила. Crazy
juli4ka_800 , ти що посред нощите не спиш? Нали щеше рано рано да лягаш. Naughty Утре пак ще си  Shocked така в Морската. И да си сложиш лентичка с Налия. Щракни върху някоя от лентичките и ще ти се отвори сайта. Peace
Даииидо, честита месечинка на Александра!   bouquet
Хайде пишете де!

# 201
добрутру Flutter

пия си кафенцето Crazy

Саши,Тони 4естити ви нови цайси с кефффффф да си ги носи те Mr. Green

Дайййдоо 4естита ви 9 месе4инка,уу и то порасна хайван4ето Hug

# 202
Добро утро и от мен , благодаря за поздравите , 
ето да се почерпите

# 203
Добро Утро и от нас!--е ако и нощша беше така добра нямаше да е зле, ама нали отказваме нощното хранене тази вечер беше най-критичната от 1 седмица насам.
 Shocked #Crazy
Вече бях на границата а му дам на бебо да се нацока , ама мъжо беше много лют и го беше хванал магарешки инат, че нямало бебе да му се качва на главата и така изкарахме.
Сега съм сложила едно контейрче за урина в памперса барабар с топките както ме посъветва Морска и викам :"пиш-пиш" от 30 мин, ама няма бе. Пришка хванах на устата Laughing
Да видим какво ще стане
Тони и Саши радвам се,че имате нови продобивки- с кеф да си ги носите
На мама Диди и малката Алекс честита месечинка  bouquet  bouquet
Кога ще излизаме днес??? newsm78 newsm78

# 204
Успях Успях Ура.. Joy JoyСега се обличам, хващам малкия зверо и отиваме да я  носим, а полсе към  морската Laughing

# 205
 Joy

аз ще ходя до туб да виидм сега ще боцкат ли пак или няма и съм в морската
къде да ви търся?

# 206
Честита месечинка на Алекс!Да е жива и здрава  bouquet

ние пък ставаме на 3 месеца  smile3534

# 207
Деси, само така, мила! Скоро ще имате успех със спането цяла нощ! Peace
След час сме на летния на пейките!
Сисе, хайде честито и на вас!  bouquet

# 208
Тони , да ти се похваля , днес моята дъщеря , реши да си играе с онзи Жираф на Памперс , сама си пуска кубчетата  smile3501
Сисе 4естито и на вас

# 209
Честита месечинка на Алекс!Да е жива и здрава и много да слушка мама и тати !

Общи условия

Активация на акаунт