Седми месец от годината навлиза , а ВАРНЕНКА от плажовете не излиза!

• 15 121
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Мамчета здравейте!
Да взема да ви питам нещо newsm78 Имам подарък количка на Jane Slalom,обаче е само с летен кош,а за новородено не става.Някой дали продава само зимен кош от този модел,проверих в магазините,но е само с поръчка.Никъде го няма на склад.Ще съм ви благодарна за някакво инфо за този тип количка.А и ще освободя на някоя мама значително място в килера Laughing

# 166
Virginity, това ми звучи като кортикостероид...Малчовците може ли да се мажат с кортикостероиди?  Thinking
Морска, много е готинка количката. Доста от мамите от нашата отчетна тема си накупиха Макларъни и са много доволни. Само аз се чудя когато количката е с малки колела не се ли кара по трудно предвид тротоарите  newsm78

Вчера бях на лекар, диагнозата е с 3 думи, нищо не й разбрах на лекарката докато ми обясняваше, сега ще трябва да си я търся в нета, та да мога да вдяна за кво иде реч  Tired

Мамите, забелили чурките-ще споделите ли при кого го направихте?

Приятни разходки момичета  Hug

# 167
  • морето и сините вълни :)
дактакорта е кортикостероид

лайка не ти препоръчвам миличка,тя изсушава допълнително кожата.
ние имахме този роблем и продължаваме да го имаме. на 3 участъка кожата му е нон стоп изпръхнала и зачервена.сърби го и няма минаване
една камара пари потроших файда никва.сега мажа само с бочко по 6 пъти на ден и файдата е  почти никва.тва е  нещо като алергична кожа-демек дерматит.
израствало се казват лекарите,но  като го сърби и се дръгне нон стоп милото #Crazy

# 168
ето ви инфо .да сте спокойни ,че У  ВАРНАТА таквози нещо като да ти гръмне военен склад няма да стане...щото са взели превантивни мерки  Peace

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ВМС
Складовете за въоръжение и боеприпаси на Военноморските сили са обезопасени съгласно изискванията. На обектите е организирана: физическа охрана,  системи за сигнализация и системи за пожароизвестяване.  Температурно – влажностният режим се следи в съответствие с регламентиращите документи.
Във Военноморските сили е разработен План за действие за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи.
Отделение “Връзки с обществеността” в Щаба на ВМС
ул. “Преслав” 16, гр. Варна 9000
тел. 552011, 552012;
факс 552007, 603 259;
email: bnf@bta.bg 

03 юни 2008 г.
град Варна.

Айде ША спим спокойно тази нощ до мъжлетата си  hahahaбез да ни треперят мартинките!!

Ани-бани...такова животно като "цунами в Черно море" е невъзможно. Naughty.Мога да напише дисертация по темата-всичко е спекулация и преувеличаване на  hahahaнещата от живота!!!Виж ,че сме във зона с повишена сеизмична астивност и района на Спортна зала първи би се рушнал -е друга-друга тема.Ама я да си говорим за плаж и секси тен Heart Eyes

# 169
  • Варна
МАЦКИИИИ - ПОМОЩ - ДАЙТЕ НАСАМ НЯКОЙ ШПАКЛОВЧИК ЗА ЕДНА ЦИМЕНТЕНА ЗАМАСКА НА ПОД!!!! ЩЕ НИ СЛАГАТ ПАРКЕТ НА 8-МИ ,А СЕ ОКАЗА ЧЕ ПОДА НА ЕДНАТА СТАЯ Е УЖАСЕН Crazy Sad Sad

# 170
Дактакорт е кортико препарат. На нас ни изписаха Локоид Крем - той също е кортико препарат, но е с 0.1% само, безобиден е ...почти...Лекарката каза, че като се маже с него (ние имахме такива на краченцата преди година) се следи и до 3-4 дни ако не изчезнат се спира да се използва. Супер доволна съм - д-р Страткова в кожна клиника.

# 171
МАЦКИИИИ - ПОМОЩ - ДАЙТЕ НАСАМ НЯКОЙ ШПАКЛОВЧИК ЗА ЕДНА ЦИМЕНТЕНА ЗАМАСКА НА ПОД!!!! ЩЕ НИ СЛАГАТ ПАРКЕТ НА 8-МИ ,А СЕ ОКАЗА ЧЕ ПОДА НА ЕДНАТА СТАЯ Е УЖАСЕН  Crazy Sad Sad

Немога да помогна ако ти пратя тез дето шпакловаха в къщи ще ме убииш с камъни после Crazy

# 172
хахах Данинка-ще си въздържа коментара за Военоморските сили,щото моя таз вечер е дежурен Joy JoyЩе ви пази Mr. Green
ама тва много смешно ми звучи..абе таквиз работи неща да обсъждам чИ е забранено Confusedама  си имам един вкъщи дет ва пази ooooh!

# 173
  • Варна
ужасТ - ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА ОТ ТАКИВА МАЙСТОРИ, ЕДИН НЕ НИ ПРЕПОРЪЧА НЯКОЙ...БАСИ ВСЕ ЕДНО НЯКАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ ТЪРСИМ...НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ ДА ИЗДАДЕ НЯКОЙ ДОБЪР МАЙСТОР... Praynig Praynig Praynig Heart Eyes
БЕБЕТО МАЙ НЯМА ДА СИ ВЛЕЗЕ В СТАЯТА КАТО СЕ РОДИ ...ЩЕ Е ПРИ БАБА СИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ  Laughing Crossing Arms Rolling Eyes

# 174
ти пък още се неродило миото и го прати при бабата hahaha

# 175
  • Варна
МИ И НИЕ СМЕ ПРИ НЕЯ... Crazy

# 176
Смин, аз пък от д-р Страткова хич не съм доволна. Бях отишла за себе си-грешна диагноза, съответно много поражения и нерви. Още се лекувам...Но това си е лично мое изживяване и мое мнение  Peace Виждам, че нон стоп има деца през кабинета й-явно е добра...

Joy Joy

# 177
МИ И НИЕ СМЕ ПРИ НЕЯ... Crazy
е така вече бива hahahaюрууууууууууууш вкупом при баба!!! Joy Joy

# 178
Ами даите всички да ходим  Mr. Green

# 179
  • Варна
Ами даите всички да ходим  Mr. Green
ПРИ БАБА - ТО КОЙ ЛИ НЕ Е ПРИ НЕЯ ВЕЧЕ Crazy ..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green МАЙТАП НЯМА, ТЪРСЯ ШПАКЛОВЧИК СПЕШНО

Общи условия

Активация на акаунт