ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 168
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Честито на 6милианка!
Ех,как лети времето-кога роди,кога станаха на 1 месец Grinning

# 91
  • София
ЧЕСТИТА ПЪРВА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИТЕ ТИ СЛАДУРАНКИ 6МИЛЯНКА !! 
ДА СА ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКИ И ПАПКАЩИ И ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ !!
оХ, И НА МЕН МИ Е МНОГО ЖЕГА !!

# 92
Честити бебчета на Ралка, Коколина и Кокинела!   smile3525
Стискам палци на всички мами с планово секцио за утре и на тези, чиито бебчета ще решат сами да излязат! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Веси, честит рожден ден!   bdbaloni Желая ти леко раждане, здраво, кротко и усмихнато като теб синче  stork-boy
Pearly здравe и щастие на майка ти да ти помага с радост за бебчето!
Инка радвам се, че вече сте си вкъщи с Бобчо и се кърмите успешно breastfeeding
6milianka да растат здрави, усмихнати и палави малките буболинки  newsm30 newsm30

# 93
6milianka, да са ти живи и здрави малките хубавици   bouquet ех колко бързо минава времето

# 94
  • София
6milianka Честита ви месечинка  Heart Eyes Heart Eyes

Веси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  , МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЕ ТИ ЖЕЛАЯ bouquet

Пърли Честит  Рожден Ден на майка ти  bouquet Аз родих 5 дни след Рождения ден на моята, като гледам и при теб ще е някъде там  Heart Eyes

# 95

Мили, маминки от юлския форум, благодаря ви!
      Аз съм майката на Pea®ly. Трогната съм от честитките и пожеланията.   bouquet
      На всички вас, чакащи своя юлски или августовски безценен подарък, желая бързо, лесно и безпроблемно раждане и възстановяване – като моите две.
       На всички 166 маминки
пожелавам здрави, жизнерадостни и щастливи момиченца и момченца,
прекрасни семейни взаимоотношения, много любов и успехи!  
            Улавяйте всеки миг, който животът ви поднася и го превръщайте в щастие!
                                                                               Hug Hug Hug
            Веси, честит празник и весел купон!

# 96
Шмилянка, честита ви месечинка, вярно как лети времето.Да са живи и здрави малките ти куклички!   bouquet

Веси, ЧРД, прекрасно, здраво бебче ти желая!  bouquet

ЧРД и на майка ти, Пърли!Да е горда баба, на принцеса голяма!...Опаа, мацка ли чакахте, да не объркам нещо?  Grinning
Ехааа, мерси Диди!Много мило, че се включи, да ти се връщат пожеланията! Hug

Хубав ден на всички![/b][/color]

# 97
Извинявам се , че се намесвам в темичката ви но малко ви попрочетох и  се върнаха всички вълнения и около моето раждане Hug Честито на всички юлски мами с бебенца вече а на очакващите леко раждане Hug предстои ви нещо незабравимо Hug

# 98
Mari_rus, много ме развълнува!Поздрави и на вас с прекрасното ти детенце!   Hug

# 99
Много благодаря на Диди   bouquet и весело изкарване и прекрасни мигове с предстоящето внуче   Hug

mari_rus, много благодаря и на теб  Hug Определено такива думи вдъхват кураж и вече съвсем нямам търпение да си видя бебата  Heart Eyes

# 100
Честит Рожден Ден на Диди!
Желая й крепко здраве, късмет и съвсем скоро да гушне очакваното внуче!

Честита месечинка и на куклите на 6milianka! Да растат здрави и красиви момиченца!

Честит Рожден Ден и на Весито! Здраве, късмет, леко раждане и хубаво бебче!

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 14:02 от Penelope®

# 101
Радвам се ако съм ви вдъхнала малко кураж Hug Наистина няма нищо страшно!Моята насторойка беше толкова позитивна, и наистина всичко мина чудесно!Единственото което трябва да направите е да се заредите само с хубави и позитивни мисли за първата среща с малкото слънчице!Чакаме най-хубавите юлски бебчета и вас в родени през 2008 Hug

# 102
  ura  bigdance2 newsm18 newsm18  costumed034 Tada Честита месечинка на малките Симона и Яница!Да растат здрави,весели и жизнерадостни за радост на мама и тати!

# 103
  • София
Lili_X, здравей! Не можах да разбера сега искаш ли или не да те има на първа страничка?  newsm78
Иначе ти желая леко раждане и скоро да се похвалиш с пухкаво бебенце!  Hug

Шмилянка, честит ти първи месец на щерките! Да ти носят занапред още по-големи радости!  Wink

Честит рожден ден и на майката на Пърли - Диди! Много е мило съобщението Ви! Желая Ви да се радвате скоро на малко сладко внуче!   bouquet

Благодаря на Дуци за разходката, че без нея щях да си отвися у дома и днес.  Hug Ето ги снимките.

# 104
Честит рожден ден на Веси, майката на Пърли и бебките на Шмилянка!   bouquet
Леко раждане на тези, които ще гушнат днес своите бебенца!
За цените в Тина Киркова - не е 100% сигурно, че ще ги вдигат, но наистина витаят такива слухове. Дори моята лекарка, д-р Григорова, която освен че е шеф на тамошното родилно отделение, днес разбрах, че била станала и зам.-директор на самата болница, ме накара да платя днес, като вчера се обади на касата да ми запазят карта с вчерашна дата. Та днес ходих да й дам парите, а картата за пакетна услуга, която ми издадоха, е с вчерашна дата. Та не разбрах и аз сега, ще има ли увеличение от днес, няма ли... newsm78
Но щом Whitewitch e питала на регистратурата и са казали, че цените са същите засега, сигурно не влиза в сила от днес увеличението, нямам идея....

Общи условия

Активация на акаунт