ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 150
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  bouquet Честит рожден ден на Веси и на майката на Пърли, да са живи и здрави и да имат прекрасни щастливи мигове с любимите си хора.

# 106
  • Варна
Веси, честити рожден ден! Много здраве, споделени мигове и здраво и послушно момченце.

Шмилянка, честити месечинки! Да ги нагушкаш хубаво.

Неуспявам да ви прочета, но ви моля да ми помогнете:

Какво се слага на пъпчето като падне? Акушерката май ми каза марля с лекопласт, но напоява ли се с нещо  Embarassed? Подозирам, че довечера ще падне и се притеснявам.

След като кърмата ми е много и остава трябва ли да давам и от двете гърди или да редувам? До снощи давах и от двете и изцеждах като замаяна. Докато свърша и пак трябва да кърмя. Днес ги редувам и изцеждам тази, откоято съм давала. Така успявам да дремна половин час.

Трябвали да се притеснявам, че Бобчо не наддава при условие, че суче активно и лакомо и памперсите му са пълни при всяка смяна?  

# 107
Момичета, кумата ми роди днес Party Party Party Party Party Crazy Crazy Crazy
Много съм щастлива....ох, от сега ще почвам да се напивам...баси кефа, баси кефа, баси кефа Party Party Party Party
Още не се знае как се казва.

Уф, забравих да кажа най-важното Crazy
Госпожица е със завидните манекенски размери 2650 и 48.
Роди се в 13,35 bowuu

# 108
  • София
А коя е щастливата майка?
Да и е жива и здрава малката принцеса !!

# 109
Ла Бомба, да е жива и здрава маминката и много щастие да и дарява малката принцеса  smile3541  Kissing Heart ....но коя е маминката Simple Smile

# 110
Честито, Ла Бомба!Да са живи и здрави!

Инка, питай в кърмаческия, че аз имам виждане по въпросите ти, но само от четене.Но мисля, че не трябва да доизцеждаш докрай чак гърдите, а колкото да олекват, за да не получиш хиперлактация и че щом пълни памперсите- мокри от 6 до 8, всичко е ок, дори да не наддава по кантар.Успех!

# 111

Дуци  Shocked Shocked Shocked

Честитоооооооооо! Да е жива и здрава и много да ви радва Heart Eyes

# 112
Стига бе, Дуци ли е това наистина?

# 113

Дуци  Shocked Shocked Shocked

Честитоооооооооо! Да е жива и здрава и много да ви радва Heart Eyes
Не бе, не е тя.Тя ми е приятелка.

Ох, извинете ме, много съм застреляна, от емоции забравих да напиша Blush
Румито2008 е.
Термина й беше на 7-ми.

# 114
Супер, да са живи и здрави пак!  bouquet

# 115
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЕСИ И НА МАЙКАТА НА ПЪРЛИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА 6MILIANKA! ДА СА ВЕСЕЛИ, ПОСЛУШНИ И ДА ПАПКАТ МНОГО!
ЧЕСТИТА РАДОСТ И НА РУМИТО2008!

# 116

Joy Малко щеше да е трудно да сме с Дуци на лекция до 12 и половина и след час вече да е родила и най-бързото секцио да беше, пак нямаше как да стане хихихи Simple Smile

Да не забравя - честито месечниче на Шмилянка и нейните беби Simple Smile

# 117
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЕСИ И НА МАЙКАТА НА ПЪРЛИ!
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА РУМИТО2008!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕБКИТЕ НА 6MILIANKA!

А КАКВО СТАНА С ТЕРМИНИТЕ ДНЕС И ПЛАНУВАНИТЕ ОПЕРАЦИИ НЯМА ЛИ БЕБЕНЦА, ИЛИ АЗ СЪМ ПРОПУСНАЛА?

# 118

Embarassed

Инка, аз процедирам така (онзи ден точно си говорихме същото с акушерката) - давам едната гърда - трябва да я изпие хубаво. Ако се е наяло бебето и е спокойно или спи - оставяш го. Ако иска да яде още - даваш другата. Погрешно е да даваш до половината и двете, защото така най-вероятно няма да стигне до задното гъсто мляко поне от едната гърда...

Ако е яло бебето само от една страна и чувстваш голямо напрежение в другата - изцеди малко до облекчаване - не до край!! Ако цедиш всеки път до край ще предизвикаш свръхлактация и се завърташ в омагьосан кръг.

За ненаддаването - бебетата принципно надава различно - ако сега не е качил нищо, следващата седмица или 10 дни може да качи много ...

Гледайте бебето, не кантара

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 15:51 от Майра

# 119
Оф, днес е прекрасна дата...исках и аз днес да раждам пък  Crossing Arms  Laughing

Още веднъж само прекрасни моменти на Румито2008 и бебата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт