ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 156
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Ами пълно било отделението, може би сме много и за да се направи програмата явно... Ако си ни пускат, няма да е чак толкова зле, аз поне се чувствам сякаш ходя на работа и се прибира Simple Smileм. Пък ако почне нещо да става, по-добре да си има човек оформената готова документация., вместо да се минава наново цялото писане.  Предполагам, че тази кръвчица и слузчица си е точно тапата и при подготвената шийка явно не е било трудно да падне и без кой знае какъв натиск, защото вече спря и нищо повече не се случва.

# 136
Vesi Добре изглежда ваничката. Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308945.0
И аз не мога да избера ваничка,чак тема пуснах,и за началото май ще сме над легенче и после ще реша как ще ми е най-удобно

# 137
Честито на всички нови мами! Живи и здрави да са ви бебенцата и много радост да ви носят!  bouquet

# 138
  • София
Интересно.....аз о4аквам като отворя сега теми4ката,да сме на финала й,а то едва 7-ма стр.Явно пове4ето мами сега като родиха и редицита намаляха Grinning

Веси,за вани4ката и аз не мога да помогна,но изглежда много добре.Аз и незнам какво може да й е неудобно,като в на4алото си държим бебето с една ръка а с другата го мием.Моето корито си е от баткото и не е анатоми4но,оба4е ми свърши перфекна работа,използвахме си го много време-има няма до 2,6-3 години.Със стойка си е и ми беше удобно в на4алото да си го "къпя" в спалнята.Сложих си къпя в кави4ки,4е аз съм от малкото майки,която е си къпала толкова малко детето,сигурно мога да си ги преброя на пръстите.Това задължение си го пое татито още,докато мен ме боляха шевовете и до ден днешен си се къпят двамата Blush

# 139
Честито на мама Руми 2008!  bouquet Да и е жива и здрава беболинка!
И на Шмилянка да растат здрави и усмихнати бебките!  bouquet
Весито според мен ваната за тази цена си заслужава!

# 140
Който не познава Тити отдавна, да му кажа - Тити има един труд, достоен за награда, но не мога да го намеря - събрала е в една тема хиляди теми за стриите. Обаче Тити и аз се нацепих, от вътрешната страна на бедрата, малко на корема, ама кво да правиш Rolling Eyes Виждала ли си подписа на Лилита - Покажи стрия Heart Eyes или нещо подобно. Ама готино.
От вчера съм се сетила да те питам ти ли беше боса и бременна пред компютъра, когато беше бременна с Деян Grinning

Сакси, страхотни снимки на изгрева. Много красива рисунка на Тони си направила днес, да не забравите да дадете снимката Simple Smile
Миналата година този ден си печах д-то на морето Whistling
Ра, поздрави на Агата. Стискам ви палци!

Веси, честит рожден ден!
Желая ти да си много, много щастлива Hug

Диди, честит рожден ден и на теб!!!

Честито на Румито2008, да й е жива и здрава рожбата!

# 141
Инка, аз бях майката с двете близначета, с която заедно те изписваха. Пътувахме заедно в асансьора, докато Боби като истински мъж се дереше и казваше "тежката" си дума.

# 142
Джини, как само ни съобщи, че си родила Mr. Green
Да са ти живи и здрави дечицата и много да те радват.
Kак ги кръстихте? Колко кг се родиха, дай поdробности бързо Hug

# 143
  • София
ДЖИНИ, ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЛИЗНАЧКИТЕ СИМОНА - 2840 г, 48 см и КАМЕЛИЯ - 2640 г. 48 см !!
Да се възстаноиш бързо и лесно.
Разказвай бързо  Heart Eyes Grinning  bouquet
и СНИМКИ ДА ПОКАЖЕШ  Hug

# 144
Джини, честита двойна радост!   bouquet
Точно днес си мислех за теб и даже възнамерявах да шпионирам в близнашката тема, за да науча вести!

# 145
Джини да са ти живи и здрави принцесите!Много да те радват!  bouquet

# 146
джини, честити бебочета!!! много здраве и щастие    bouquet

Аз пожелавам лека вечер на всички  Hug утре съм на лекар и като се върна ще кажа ние дали ще излизаме скоро  Peace

# 147
Честито на Джини!! Ама направо страхотно поднасяне на новината   bouquet

# 148
Ти нещо да имаш да разказваш от снощи Mr. Green

# 149
  • Варна
Имах усещането, че има още някоя юлка  newsm78. Честито, Джини!
Ти беше третата операция. Мен ме изкараха от реанимацията, за да има място за теб.
6 дни на един етаж и да не се запознаем  ooooh!.
Боби наистина се дереше, в колата го кърмих  ooooh!, защото беше гладен.

Общи условия

Активация на акаунт