ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 116
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Астарта,ако имаше нещо нямаше да е спокоен.
На Боби коремчето къркори почти винаги като яде или след това. Свива крачета, изаква се и заспива. Сякаш няма колики  newsm78.
Сега спи спокойно.

# 211
Шада, тук съм Simple Smile Бях досега на запис на тоновете. Като гледам и ти си тук Simple Smile

# 212
  • София
Привет пак от мен,аз ще ви кажа набързо 2 щъркелови новини Mr. Green

От един друг форум видях,4е на 30.06. мама Bellegrin е родила мом4енце АЛЕКС със завидни мерки 4 кг и 53 см  bouquet На нея й е втора бременност.,а термина й беше за 08.07.Тя се е вклю4вала тук няколко пъти,но погледнах,4е я няма на 1-ва страни4ка,въпреки това аз да си кажа Grinning

Другата новина е,4е мама Ir85,също е родила,само 4е на 29-ти юни-Мом4е Калин-3500,и 52 см.  bouquet

Да им е 4естито и на двете и много да ги радват мал4оганите. Grinning

Колкото до НОЙ и НОИ,Дуци,не мисля,4е има някакво зна4ение,при положение,4е отсреща са те разбрали.Грешката не е умишлена,напротив аз тук изобщо не се замислям над тези неща.И аз друг път съм виждала правописни грешки,но ми писна все някой да ме коригира,при положение,4е няма смисъл.Да две разли4ни неща са,но нали се знае за какво става въпрос в крайна сметка.....

Инка,аз пък мисля,4е щом му къркори корем4ето може и да има колики.Марио още от изписването го по4наха коликите и продължиха доста време.Може и да не съм права,но така мисля newsm78

# 213
  • Бургас
Щом е спокоен засега може да са съвсем лекички- дано няма детето- при някои коликите минават незабележимо! Hug

# 214
  • София
Момичета,някой чувал ли е Nip1977 newsm78

# 215
Маймунка, благодаря за съвета  bouquet. Със сигурност нямаме резус фактор несъвместимост. Аз съм с отрицателен, но и бебо е със същия. Сестрата ме посъветва да му давам подсладена вода, уж за всеки случай, но аз така и не я послушах. Засега смятам да си останем само на кърма Wink. Но се чудя дали като е толкова поспалив ще наддава достатъчно, аз кърма имам в изоблилие, въпроса е той да иска да суче newsm78.

Инка, точно същото нещо което описваш с Бобчо ни се случи на нас в деня на изписването и на следващия ден. От вчера е поспалив и не присвива крачетата, нито му къркори коремчето. В родилния дом обаче му даваха АМ, по същия начин който ти беше описала - изливаха му шишето в гърлото, защото той не искаше да засуче биберона и акушерката просто му отваряше устата и го изливаше вътре (защото щял да се обезводни, да свали много от теглото си и да не ни изпишат) #Crazy. Аз нямах сили да се разправям тогава, но ми прави впечатление че май коликите бяха провокирани от АМ, а и акито му миришеше много тогава, а сега няма никакъв мирис.

Честито на Белегрин и на Ир85  bouquet! Да са им живи и здрави юнаците! Наздраве и на татковците!

# 216
  • Бургас
Ами щом имаш кърма какъв ти е проблема...оставяй го да суче по 20тина минути на гърди-после доизцеждай и додавай- така няма да ти се наложи да додаваш с АМ- ние така правим ве4е 2 седмици! Плюс това ще додаваш определено количество кърма и ще си наясно колко горе-долу поема и че със сигурност ще наддава...
Да сестра ти е била права- тя глюкозата е същата работа като подсладена вода,защото ние пихме 5% разтвор,който педи ни изписа...пак питай лекарката,но мисля 4е няма да имаш рпоблем щом сте с еднаква кр.група.Може и ве4е да му е минала,а ти да се тревожиш напразно,но нали затова са мамите- да се тревожат Simple Smile))))   Нищо му няма н Hugа бебо

# 217
  • Sofia
Mayakub,  колко ти е високо кръвното? И на мен вчера ми измериха 130/90, което е малко по-високо от нормалното ми (120/70) но все пак на тия жеги понякога може да има отклонения.
Аз сега редовно си го меря вкъщи и е добре, вчера явно доста съм поскитала на жегите.

# 218
НБМ, сутринта беше 145/90, купих си ДопегитА и зпих едно, по-късно ще си го премеря сама...

# 219
Ето ме и мене Simple Smile
първо да кажа ЧЕСТИТО НА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ!!! МНОГО ЩАСТИЕ ИМ ЖЕЛАЯ   bouquet и да пожелая бързо, лесно и  безпроблемно раждане на тези, които днес ще раждат  Hug

Аз бях на лекар днес. Беба е добре, но за сега няма намерение да излиза. Нямам никакво разкритие и ще ходя пак в събота на запис на тоновете (точно на термина ми)
Платих си таксата за избор на лекар- 500лв., а за упойката доки ми каза да си приготвя 50-60 лв. Мисля, че на Аелиа лекарката и беше казала 100лв.  newsm78 ...но все пак и аз мисля да си приготвя повече от 50лв. за всеки случай, а за присъствие на бащата се плащало след това май. Такаа...това беше инфо за Тина Киркова, ако някой се интересува  Grinning

# 220
  • гр.София
Inka сега прочетох,че и вие въпреки че сте се наяли не спите.При нас е същото.През деня не иска да спи изобщо.Сменям и памперса,наяде се,оригне се и уж е заспала на ръцете ми и като я сложа в кревата и се събужда.Евентуално си гледа в една точка в продължение на половин един час и почва да реве.И аз незнам защо е така и какво и е.Много рядко спи денем.Ние също се храним на поискване не я будя през три часа ако случайно спи де:)

# 221
Смятам, че е въпрос на уважение спрямо другите да се пише грамотно. Аз когато имам съмнения за нещо пускам проверка правопис Peace

Вчера голям сън му теглих. Спах следобяда, после пих фрапе и на Слави заспах. Обикновено при такива положения откарвам до 12, а този път... Сутринта станах към 7.30, закусих и зверски ми се доспа. Реших обаче да пусна пералня, ядосах се че не мога да разглобя количката и набързо се разсъних, та сортирах цветово дрешките на малката за пране и после овършах къщата. Синдрома на гнездене пак ме застигна Crazy Досега ме мързеше да гледам и нищо не ми се правеше. Някой като мен Laughing

# 222
Здравейте и от мен!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!     bouquet
Dil:) ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДИПЛОМИРАНЕТО!   bouquet
mayakub не се притеснявай ,щом са ти казали ,че трябва да постъпиш в болница ,тово е  за да те наблюдават от близо и да корегират нещата,за да не се стигне до преждевременно раждане!Стискам палци да се оправиш бързо! Hug
Аз вчера ходих на разходка вечерта и толкова често имах контракции,но почти безболезнени!Ама нищо!Ще си чакам като му дойде времето!

# 223
  • София
 Joy JoyДуци,мен вчера ме беше хванал този синдром...но като гледам доста бързо ме е пуснал Joy

# 224
  • Sofia
Добре де, как плащате за избор на екип няколко дни предварително? Може всичко да стане, може лекаря да не успее да дойде, може да си счупи ръката (недай боже) или да родите набързо вкъщи преди да сте стигнали в болницата newsm78
Да платиш като те приемат разбирам, ама дни предварително ми е чудно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт