Звездни компромати - 27 част

• 40 748
  • 488
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тя затова е снимана легнала. Иначе щяха да са като чорапи... Joy
аз бях изумена, че е в 10-те най -.... бюста на известни жени на изкуството (наред със Стефания Колева, Катя от Ритон,Невена Цонева и т.н) . там снимката беше в изправено положение и изглеждаха като единия чорап свит на топка и натъпкан в друг чорап  Sick 

# 196
аз бях изумена, че е в 10-те най -.... бюста на известни жени на изкуството (наред със Стефания Колева, Катя от Ритон,Невена Цонева и т.н) . там снимката беше в изправено положение и изглеждаха като единия чорап свит на топка и натъпкан в друг чорап  Sick 

В изправено положение

# 197

В изправено положение

В изправено още по зле  smile3521 smile3521

# 198
# 199
# 200
Най-скъпите папарашки снимки за всички времена  http://www.mysticolors.com/forum/index.php?showtopic=996

# 201
  • София
семейство Круз
Ейми  пак  ooooh!
мама Гуен
Кати Прайс или Джордан

А за Зара - и аз четох, че Сираков й подарил силиконче и нови зъби  Crazy

# 202
# 203

А за Зара - и аз четох, че Сираков й подарил силиконче и нови зъби  Crazy

Тя зъбките и носът си ги направи отдавна,няма да са от него.

# 204
  • DE
Slav4e_Av4e,  чисто любопитство - от къде ги знаеш тези неща?

# 205
Slav4e_Av4e,  чисто любопитство - от къде ги знаеш тези неща?

В случая,някъде около преди година я бях видяла (сега плюс минус месец-два не ги броя) и вече беше с новият нос и зъбки.

# 206
За Лейди Би аз понеже я познавам лично ще кажа, че гърдите и са големи и естествени и е нормално да не са твърди като футболни топки (такива са силиконовите) и да са леко увиснали. Като цяло не са и толкова лоши не че съм ги виждала на живо, но така смятам.

Тя се върна преди време в Бг. Скоро пак ще пуска песнички

# 207
За Лейди Би аз понеже я познавам лично ще кажа, че гърдите и са големи и естествени и е нормално да не са твърди като футболни топки (такива са силиконовите) и да са леко увиснали. Като цяло не са и толкова лоши не че съм ги виждала на живо, но така смятам.

Тя се върна преди време в Бг. Скоро пак ще пуска песнички

Simple SmileМен пък много ми харесва и тя.. и  bombs

# 208
Лейди Би пее страхотно , според мен ,
жалко , че няма свестни менажери , които да работят с нея ...
би направила добра кариера ...

# 209
От най-скъпите папарашки снимки съм потресена от тези с Анна Никол Смит. Как може такова нещо, толкова да са долни папараците... както и някои вестници. Направо е гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт