Споделете 70

• 24 749
  • 995
  •   1
Отговори
# 135
...
И само аз ли видях градушката? Споделям я с вас.

При нас е все още само капки невинни ...  Thinking
А аз се налага да изляза ....  Mr. Green
Опс .. докато пишех ... ливна  Crossing Arms

# 136
Който иска ще му дам скайп на ЛС и после ще го вкарам в схемата срещу 10 евро на месец.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 16:35 от Селинджър

# 137
Не се лекувайте от страховете си, защото те ви пазят.

Тони, дълбоки ли са ти алкохолните запаси.Притеснявам се така заключен да стоиш.

Дните са безкрайни.Влачат се лепкаво, бавно и изпиват всичко по пътя си.Изпиват дори въздуха.

# 138
  • Варна
Аз ще го вкарам и без 10 евро. Само за едната интрига.

# 139
  • тъгата в мен
Вий еврото за нищо го нямате,бре..
Умрям си да влизам инкогнито у скайпа!

# 140
Може да ми пратиш ЛС, Селинджъре  Grinning Не ща схема. Пък и съм скръндза. Но ще изтрия едно съобщение, за да получа твоето  Grinning

# 141
  • Paradise
Ходих в общината. Разгледах предложението за промяна в плана на района ни. Погрешно съм разбрала, че ще строят бизнес център. Ще строят 3 етажен магазин (12 м височина) и до него жилищна кооперация 26 метра висока.
Точно върху детските площадки!

Надявам се довечера да успея да събера подписите на комшиите, че не са съгласни с това безумие.

# 142
Нотар, толкова ли си глупав, колкото си мисля, или нарочно се правиш?
Дона, би ли конкретизирала какво имаш предвид, щото ако прочетеш 9-та страница, можеш на доста хора да зададеш този въпрос?
Ако визираш въпросите ми към Татти, то си имам основание, защото смятам че не отива от уважение към такива като нас, дето го направихме известен и едва не срутихме банковата система, да проявява малко повече такт и уважение към написаното от нас и нека ако се намесва по този начин във темите, да се опита да бъде равен с нас! Когато имаш да казваш нещо лично на някого го пишеш на лични. Това че е собственик - ок, но ако се появиш маскиран като земноводно - ще получиш отговор пак по този начин - замаскиран и неясен! Стараем се да спазваме приниципите на форума, макар, че на моменти неговата цензура ме кара да прочитам Конституцията. Но се радвам, че има една групичка тука, /да не споменавам имена, да не изпусна някой/ които все пак разбраха за какво иде реч, а другите негодуват, защото не разбраха. Нищо лично, просто тук пишещите имаха желание да оставим една тема в историята, ако щете можеше и банкет за закриването и да направим, но явно на повечето, начело с Татти не му пука, а може би се е наплашил, че тук масата става доста силна на моменти и иска всичко да е като в робовладелския строй - камшик и никакви глави отгоре, а ние просто искахме една единствена "69 тема" на Клюто да си продължи по желание на всички ни до 69 страница. Това че има нечетящи и неразбрали е всеобщ проблем и Татти можеше да ни помогне, а не да се явява като призрак, да ни стряска /не че му пука на някой, както ТОЙ се изрази/ и с написаното потушавайки така спора, да го задълбочи и да остане да тлее. След някоя друга тема пак ще се появи, още по-грозен. Единствено бих го разбрал, ако технически не е възможно да има 69 страници - тогава едно голямо ИЗВИНЕТЕ НА ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ! Аз не съм чул да има такава! Но той явно не бил в часове по психология на масите и не усеща какво има в ръкава си - нещо за което другите могат само да сънуват. Снай-добри чувства  Peace
А пропо, както някои тука знаят, имам известни познания по униформи и съвсем добронамерено попитах защо на аватара му е дамска униформа - шапката е на дамските полицайки от мисля нещо като КАТ из страните подчинени на Нейно Величество и явно тъпия ми хумор не е бил схванат! Сори, полицай, какво да го правиш-чисто и просто?! Мога още много да пиша, защото обичам нещата докрай да се изясняват, но не искам пак някои отдавна липсващи тук писателки да ме емнат че пиша безобразно дълго.  И най-важното никой и нищо не може да ме притесни или уплаши, затова мога да си позволя да казвам това което мисля, точно и конкретно, доколкото интеренета го позволява, а не да мрънкам!
Ако си стигнала до тук, Дона Флор, - Благодаря ти!

# 143
Волфио, задкулисен чат по скайп и кю винаги е имало. Ти си мислиш, че  етайно Grinning

# 144
Благодаря, нотар. Разбрах, че не се преструваш на глупав.  Mr. Green
Но се радвам, че нямаш други грижи, а си тръгнал да се тръшкаш за някаква тема, която не направила сакралните 69 страници.
Смятам, че Татти трябва лично да ти благодари, че го направи известен и богат. Какво щеше да прави без теб?!

# 145
  • No Line On The Horizon
Явно са били много важни тези 69 страници на тази 69 тема.

# 146
 Нотар защо просто с две думи не каза, че ти е трудно да приемеш мнение различно от твоето, кому беше нужно толкова дълго да го обясняваш.
 Пази си нервите, ще си докараш някоя язва.

# 147
Notar, кво ти пука, бе?! Аз съм игнорнал админите и модовете за себе си. Оставил съм ги да правят к'вото искат, като в оня виц, нали се сещаш. Защо не се наливаш, не разбирам? Животът ни е виц, ти за една бройка си се хванал. А и никой няма да чете стари споделете. Времето скапва всичко, знам, че го знаеш.

# 148
Благодаря Ви за загрижеността! Радва се че ме четете!  Hug
Тони, може би мъжката солидарност дойде в повечко, братле! Или наистина както казва моя кум съм праволинеен в праволинейното! Знам ли? Ще дрънна едно малолетно ирландско, че днес наистина съм болен! Без майтап! Peace

# 149
Дълъг постинг, Нотар. Обикновено пропускам толкова дълги текстове. Има и верни неща там.
Нали старите теми се изтриват?

Общи условия

Активация на акаунт