Споделете 70

• 24 763
  • 995
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Още един дискриминиран, репресиран борец за права и по възможност форумна анархия. Джулай!
Чувството за хумор е хубаво нещо, дори да е особено, а напъните-вопли.
Имам персонална молба.
Може ли другият път, като решите да ме правите известен да ми спестите това удоволствие?
А, да! И поканата ми за проверка на половата ми принадлежност си остава в сила.

# 151
  • Boston, MA
Не разбирам драмата, не знам кой е Скайп, та се чувствам психически балансирана и непренебрегната. Работя, та не мога да пия. Очаква ме дълъг уикенд в Монреал, а Дани пак има вирус (за втори път проваля точно тези планове, явно има нещо против Канада).

По въпроса за инцидентите - понеже съм доста разсеяна, не оставам възможности за беля. Не се стои сам в стая с отворен прозорец, на терасата не се излиза сам. Дори и котаракът не излиза сам на терасата (веднъж скочи от третия етаж и го търсихме цяла нощ из махалата). Няма безгрешни хора обаче, и родителските страхове никого не подминават, по мои наблюдения. 

# 152
Кой и за какво раздава 10 евро?
Споделям ,че дъжда ме радва ,но май ще се намокря повече ,отколкото бих искал...

# 153
  • Кацнала на едно дърво.
Обидно е някак. Защо правите само Таттман известен и богат? И аз искам!
Откакто Мюриель отхвърча с богатито ни, животът стана зъл като зло, свирепо куче (извинявам се за неумелия цитат Blush).
Мюриель, върни се! И внимавай, в багажника имаше една щайга с компоти! Crossing Arms

# 154
Може ли някой да ми каже:
1Къде е Бърди
2Къде е Мюриел

# 155
Напуснаха. Единият обиден, другият отегчен.

# 156
Споделям, че приведох къщата в изряден вид и всички са доволни вече.
И тъкмо да се отпусна с доволна усмивка пред тв-то и телефона ни извести,
 че ще приемаме гости тая вечер.
Да взема да се гръмна ли?Кво?
Обичам гости, но след двудневен освежителен ремонт вкъщи, съм направо смазана.

# 157
Първо Чандра, после Мюриель.....  Thinking
Оф, защо точно те?

Фрида, тук жегата е драстична. Освен да се наливаш с вода, друго не те спасява.

И аз не разбрах драмата, но да кажа на Тати, че гръмотводната инсталация е необходима за такваз голяма къща. Даже е хубаво да го докараме по-малко от 4 ома съпротивлението. Така че, всяко зло за добро, всичко е имагинерно, а аз имам оправдание, в случай, че не сте ме разбрали - жегата.

# 158
Защото, Летяща, не са държеливи
копелета като нас с Мишон, лигли са.

# 159
може ли? Отдавна не съм надзъртала тук - хубавата новина е, че това се дължи на липсата от необходимост.
Хем е някак по старому, хем са се случили някакви неща, за които не съм разбрала.
И все пак е приятно.

Жалко за Мюр, все едно изчезна приятно ухание.

Василисе, ето къде може да те намери човек. Здрасти! Как са троловете?

# 160
  • Кацнала на едно дърво.
Абе, и на вас с Мишон да ви дадат по едно богати с пълен с компоти багажник...  Mr. Green
На мен във форума ми харесва именно заради това, че има ред. Искам ред. Искам дисциплина. Искам да се спазват правилата и бон тона! Раз-два. Раз-два. Дори не усещам жегата, а съм още със зимния шинел.
П.П. Ассинта, хайде, де! Hug Троловете растат като тролове - руси, синеоки и къдрави - малкият зъбат, големият беззъб.  Mr. Green

# 161
Ми като нямам какво да рекА, просто не го правя. После само ще се оправдавам за запетайки и прочие. Въртя се в по-малко претенциозна среда, дето не придирят за подобни неща.
Красиво нещо е животът ... зъбки падат, нови никнат, и после пак Simple Smile

# 162
Поемам накъм моя си трол (Василисе, много ме кефи това нарицателно). Отивам да го мачкам, прегръщам, а той ще пищи "БАбиииии, поооомооооощ". Mr. Green
Не разбирам пуническите войни, които се водят тук. Никога и не съм ги разбирала.
Наяве съм доста по-зла. Питайте Кроасания. Whistling

# 163
Виждам доста приятни персони тук напоследък.  Grinning

Скоро бон-тонът ще се завърне като мода, мила ми Василиса. Само, моля, без раз-два-три и айн-цу цвайн-цу дрън. Най-хубавото от немците вече е в темата, това би трябвало да ни задоволи.

Искам да ви напиша нещо красиво, включващо пърхащи пеперуди и парфюмни ухания насред вечерен, горещ, крайбрежен пясък, но г-жа Кифла ще ме сръчка с остена, че съм й взахарила вечерта. Но съвсем го усещам това. Сигурно скоро ме очаква. Съвсем реално го усещам.

# 164
  • London, baby
Изморена съм, не успях да дремна следобедно, и душ ане ми помогна, дано Ейми ми помогне. Споделих.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт