Споделете 70

• 24 777
  • 995
  •   1
Отговори
# 180
Фрос, 2009 е добре, но трябва още тази вечер.
Ще станат с еднаква разлика.

# 181
без да ви се струва мазно, трябва да споделя, че съм изключително благодарна, че Кампари беше с мен тази вечер.

# 182
Асса, аз като погледна статистиката за прекарано време тук и направо излиза, че съм прекарала тук половината си живот  Crazy

Споделям, че ми е тъжно. Без причина, може би. По-скоро апатично и неконцентрирано. Хора, с които ми е изключително приятно да се виждам, днес помислиха, че ми досаждат понеже непривично за мен мълча и гледам в една точка...ох направо още по-кофти ми става как ей така без сериозна и основателна обективно причина си тровя душата с черни мисли... Tired

# 183
Споделям, че се радвам да видя Acca, липсваше ми нежният полъх от споделянето й.

Споделям, че съм много уморена, но си имам красиво подвързана с твърди корици, в синьо и златно, дипломна работа. Ако я защитя успешно, ще ви почерпя с торта  Grinning . Още 4 изпита и един семинар до финала.

# 184
Ето ме. Така и не забегнах и съответно не извърших никаква глупост. Но  и утре е ден. Mr. Green
Споделям вечер, прекарана с тити. Приятна вечер, с леко произшествие. С тити винаги е приятно, да си знаете. Хлъзгаво  или  не,  това  е положението.

# 185
  • No Line On The Horizon
Фрос, 2009 е добре, но трябва още тази вечер.
Ще станат с еднаква разлика.

Аз ги раждам малко по-рано от термина, така че имам още малко време  Simple Smile

# 186
Относно "бон-тон"- а, който се спряга тука:
1.в клавиатурите на определени потребители звучи лицемерно и лигаво точно този "бон-тон", за който си мечтаят в темата.
2. често хората, които призовават към "бон-тон" не го спазват и чакат на гюме в глутнишки лай.
Това са моите впечатления.

Искам да споделя, че днешния ден беше чудесен, с изключение на ужасен следобеден сън. Детето ми спа два часа и половина, което му даде възможност да играе повече време навън.
Вдруги ден имаме годишнина от сватбата. Смятаме вечерта да я изкараме на плажа, на пясъка и във водата.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 23:49 от Мишона

# 187
отдавна не съм влизала в 'споделете'.

споделям сатурнова дупка и сякаш в унисон на нея много неприятни новини..... Confused

споделям и нещо, което колкото и да се опитвам да наричам творчески хаос, всъщност си е домашен безпорядък. Mr. Green

# 188
Споделям, че с голяма лекота казвам много тежки думи. #2gunfire #Crazy
И докато на някой му стана гадно.. аз се изкефих, че "въздействам".
Да спинка в кош тоя някой и да ме прощава, че съм се издзверила.

# 189
Искам да споделя, че днешния ден беше чудесен, с изключение на ужасен следобеден сън. Детето ми спа два часа и половина, което му даде възможност да играе повече време навън.
А моето само час и половина Rolling Eyes Късмет и лека нощ на всички! babydust7

# 190
  • под дъгата
Споделям, че ми е приятно да видя  iviche.

# 191
Buba Mara, споделено е.  Hug

а заради тази диня в подписа ти,  сега отивам до хладилника.  Mr. Green

# 192
Eta, няма да се поддаваш -  ще се намерите лесно и ще се забавлявате като за четирима (знаеш кои трябваше да са другите двама ).. Обещай! Grinning

Споделям, че аз пък знам всичко.  Mr. Green Кога, защо, къде и кой. Споделих. Е и?! Стига сте се чопали - давам си скайп-а на всеки, който се чувства нечлен на група - ще станем двама, трима и така нататъъъък..  Mr. Green

Споделям, че Д. се връща след 12 дни. Купих му чехли, тениска и кожена гривна с гравиран символ. На себе си  - секси бельо и шапка. Чувствам се като на 15.  Crazy Heart Eyes

Много се радвам да виждам потребителките от последните страници тук. Аз всъщност се радвам на всички, но някои не го осъзнават.  Laughing

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 03:09 от Ева на сцена

# 193
Това е предимството да си старо куче...

Няма предимство, няма недостатък.
Да си наблюдателен, не е голяма философия.

И хайде, да не остана по-назад, един поздрав като от "старо куче"

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 04:12 от Кейси

# 194
Добро утро, малки, големи и още по-големи момичета и момчета Grinning

Споделям ранното си събуждане. Остарявам, сигурно. Като ученичка винаги се чудех как може майка ми да се куква още в шест, вместо да си спинка до обяд. Е, сега знам- не нарочно.

Кейси, за съжаление, поздрава не мога даго гледам от моя географски регион  Grinning, както любезно ме уведомяват. 

Днес ме очаква много работа, свързана с кратки срокове и дълго мислене. Стискам си палци да ми текне мисъл, за момента- пълна липса на такава. Стиснете и вие по един. Сели, ти може и друго да стиснеш...бутилка бира например.

Споделям още, че с удоволствие бих се видяла с Тити, дори в компанията на Кампари  Heart Eyes
Освен това ми липсва Рокси.

Общи условия

Активация на акаунт