Споделете 70

• 24 780
  • 995
  •   1
Отговори
# 195
Е Кейси, the requested video can't be displayed in your region. Сега трябва ли да се тръшкам, че не съм в А листа на броадкастерите и не мога да видя филмчето?
Вчера му пийнах, повече хапнах. Много е хубаво да вървиш нощем, да не бързаш за никъде, да е топло и тихо.
Само дето ми се спи. Какво стана? Ще си зарязваме ли семействата и ще развяваме ли коси и поли в неизвестни посоки?

# 196
Споделям, че след малко ще водя детето на лекар. Възможно е да я хоспитализарат за операция на един зъб. Дано всичко мина без проблем и възможно най-малко стресиращо за нея.
 За три дни остарях с двайсет години. Confused
Усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден ви пожелавам. Изкарайте си положителната енергия от долапите, знам че я имате, не я крийте на долните рафтове. Simple Smile

# 197
Споделям безсънна нощ и бебе с 39 градуса температура.

Ели, Рокси е варненка тия дни и тук няма нет.
Ивиче, привет, радвам се да те видя!

И да, животът е това, което става извън виртуалното пространство, докато си натискаме бутоните на клавиатурите. Последвайте Мю Simple Smile
Много съм поетична и банална.

# 198
# 199
Споделям
 още ме болят краката от вчера,
но пък си струваше·
За протокола-приказката:
"Дайте на жената пари и и гледайте сеира"
е вярна· Peace

# 200
Анджи, надявам с да се оправяте. Целувки на супер Любо и на Каратиста. И поздрави на Рокси.

Всяка сутрин като идвам на работа, виждам поне по  една изгубена душа. Лятото са повече. Хора с минало, без бъдеще, жалки и безпомощни. Гадна работа, чувствам се виновна за живота си и за това, че не мога да помогна, или по-скоро нямам смелост, сили и нерви за това.

# 201
Ха! За Волга на ингилиз.
Извинявай Элист, ще слушаш довечера.

# 202
  • о`майна лунна нощ е
на какво ви прилича растението?
това ли е, за което си мисля?

Снимах го вчера зад яслата на дребния #Crazy Расте си необезпокоявано до оградата.

# 203
Веси, прилича, обаче най-добре наскуби, изсуши, изпуши и сподели  Mr. Green

# 204
Тоя е див и не става.Иначе изглежда добре. Mr. Green
Споделям ,че посрещнах изгрева ,но после си доспах.Сега се мъча да се разбудя.

# 205
  • Варна
Добро утро!
Много малко ми трябва да вляза в крак. Така добре ми дойдоха Pearl Jam и Charlatans, че...
На който съм си дала номера, да ми се обади, моля...
Анджи, дано няма повече такива нощи.
Веси, преди 2-3 години и аз намерих такова растение в морската...

# 206
Шегаджии.
Питайте Жосефина как покорявам мъжете. 5-та симфония, изсвирена по ребрата им и ми лягат.  Mr. Green
Потвърждавам, и още как. Последния път беше полегнала на зелената поляна с двама чужди мъже от двете и страни. Единият чипса и хрупаше, другият по рамото я тупаше. Mr. Green
Споделям, че направих резервация в едно много сладко хотелче в Арбанаси, ще преспим там в неделя и ще разделим пътя до морето на 2. Ехххх, айде да иде петък бееееееееее. Crossing Arms Crossing Arms

# 207
  • о`майна лунна нощ е
... отиде ми мечтата да забогатея ... тюх

Споделям, че вече не мога да дишам от болките в ребрата /или мускулите там, или дробът .../ Не знам какво точно ме тормози, но нито мога да си поема дълбоко въздух, нито да се изкашлям или кихна, без да изпищя от болка.  Sick Стискайте палци да се окаже просто някакаво схващане, че нямам намерение да се облъчвам със снимки или да ме тъпчат с АБ, ако излезе пневмония. За болница пък не искам да чувам.  В 13,30 съм при личната. .... ох

# 208
  • София
Гърлото продължава да ме боли, ям праскова с вкус на узряло гюлле, кафето съм си го направила тип "мил си ходжа краката".
Но извън това, децата чуруликат, особено едното. Другото чака някоя буква да го плесне по челото. Слънце грее, птички пеят, даже багерът в долния край на улицата не бръмчи. Из къщата се носи музика и вятър през северния прозорец.
Животът днес  е по-хубав от вчера и се надявам да е така за всички ви.

# 209
Не споделям, а грухтя направо. Закусих обилно, както често правя напоследък.
Още не съм пила кафе, но на кой му пука, тук всичко е инстантно... мога и да го сдъвча, вместо да го пия.
Бон-тон ми звучи като бон-бон, пресладък.

Общи условия

Активация на акаунт