Споделете 70

• 24 789
  • 995
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Споделям музика, предпочитаната ми напоследък. Отворени прозорци, полуслънце в стаята, полуизстинало кафе, полунаписан мейл, полусъбудено състояние ... полуусмивка.
Утре рожден ден има най-най-най специалната за мен.  Пример ми е тя.  Искам да я събудя с поглед, прегръдка, думи и усмивка.
Хубав, осмислен ден ви желая.

# 211
добро утро, ден или каквото и да е вече !

Анджелина, дано се оправи бързо детенце.  Hug
/и аз се радвам да те видя/

споделям, че през последните два месеца и половина 5 пъти излизахме извън града и страната....оказахме се големи пътешественици, защото леко си поизместихме приоритетите. и като че ли се пристрастихме.  Laughing

споделям също, че ще ви напусна отново, но то няма да е поради друго, а защото утре рано сутрин отново заминаваме. за седмица. надявам се само децата да са ок.  Simple Smile

споделям, че не ми остава време, за да споделям, а  имам нужда.....

# 212
Добро утро, споделям ангажименти за целия китайски народ днес.
Споделям и колко ме шокира темата с диамантите..
Споделям, че се изумявам на това как отварям ноутбук-а  с едно все още спящо око, а мислех, че кафето е най - лошата зависимост сутрин. (Мразя мирис на кафе дори.)

Много емоции преди закуска. Излизам. Simple Smile

# 213
Хубав е денят наистина, когато не очакваме да завали  Hug
Ревматичните болки / резултат от износени стави / сякаш си отиват с появата на слънцето, а то препича вече - за радост все още не толкова жарко.
Някак си ми е ведро на душата ...
И тук настроението днес е сякаш по-ведричко  Grinning
Болни дами и бебовци, за които чета ... единствено ме свалят от въздуха ...  Confused
Анджелина, да си отпочинеш и разпръстнеш тревогите, здраво и спокойно детенце !
Желая ви / ... как беше  Wink / един енергичен, пълноценен и изпълнен с положителни емоции ден   Grinning Peace

# 214
Добро утро дами и господа !
И на мен ми е весело днес.Е така, без причина.
Пожелавам на всички да се чувстват така ежедневно.

Анджи, бързо оздравяване на дребоса  Hug

Май ще ходим на плаж.

# 215
Споделям, че и аз като Фрида вчера повече
ядох, отколкото пих. Можеше да е обратно.
Не е на добре да ти пресекат глътката, като
ти откажат поредна чашка на чист въздух, че
можело, видите ли, да попречиш на съседите.
Питам се аз, защо тези съседи не пият и дали
това е човешко. Ама кво се питам. То черните
щъркели се извратиха с тая тяхна моногамия,
аз съм седнала за съседите по леглата да мисля.
Ухото ми падна жертва в климатическото иго.

# 216
Не знам жегата ли размекна мозъка ми или е от старостта, но се оказа, че утре трябва да съм на две различни места, по едно и също време. Много се дразня от себе си, като сътворя такава изцепка.

# 217
Благодаря на всички. Мъничкият е спокоен сега, следобед ще отидем при лекарката.

# 218
Знам, че не е много долюбвана практика това вече, но някак си това ми е на сърцето откакто съм се събудила и това ми е в главата...тъжно и леко някак си ми звучи песента, но съвпада някак си с това, което чувствам ...
Заповядайте http://youtube.com/watch?v=GCG72MyJ00Y

# 219
  • UK
Споделям че ви моля да стискате палци за едно нещо, освен това че стомаха ми се свива като си помисля че след месец и аз ще ходя на плаж, защото това ще значи че вече не съм на работа и семейството при което работех цяла година си е заминало за Германия и ще ми липсват ужасно всичките защото супер много се привързах към тях, особено последните два месеца защото бях с тях буквално нон стоп, вкъщи се прибирах само да спя... И ще е ужасно гадно. Не искам да заминават... Най малкото никога няма да си намеря работа, в която да ме приемат като част от семейството от първия ден и да са толкова невероятно добри с мен...  Cry

# 220
  • При хората, които обичам
Децата ми са на детски рожден ден. Таткото ги прибра от село, купили са подарък и цвете! и ги е откарал до партито. След това ще ги върне.
Ъъъ, може ли да забравите какво казах за чиниите и прахосмукачката в една друга тема? Благодаря Crazy

# 221
МГМ, ще си намериш друга работа, която няма да е в семейство, но ще е свързана с други, нови положителни емоции и усещания. Може би ще намериш колеги и екип, с които ще се чувствате като едно семейство. И аз съм такава, че много се привързвам, но погледнато философски промените всъщност са хубаво нещо и ни дават възможност за нови и непознати преживявания....

Ванче, отдавна си мисля да кажа, че завиждам благородно за мястото, където живеете. Страхотни басейни и природа има.

# 222
  • UK
Аз не се привързвам лесно, по скоро се дистанцирам, което е супер показателно в случая. Буквално от първия ден аз си бях част от семейството, никога не съм била безименната детегледачка, някакъв помощен персонал, едва ли не всички познати на семейството знаят за мен, сега като бяхме в Германия излизах със Зори и приятелите й и никой не се държеше с мен като с някакъв работник там, напротив, просто наистина не мога да искам повече, обаче сега си заминават...

# 223
  • София
Споделям ужасен кощмар в будно състояние.
Приготвям вечерята, децата се мотаят из къщи, мъжа ми и той. По едно време пита 3 годишната ми дъщеря какво ще яде и не получава отговор. Тръгва да я търси, няма я в целия апартамент, поглежда на терасата, няма я. В детската стая прозорецът е широко отворен, на вратата се звъни...Как не получихме дабъл инфаркт не знам. Той отваря вратата, аз поглеждам през прозореца, с ясната представа, че долу може да лежи размазаното ми дете.  Няма я. На вратата съседка за таксата за общи разходи. Продължаваме да я издирваме. В спалнята вратата на терасата отворена 1 см, пуснато перде, отварям и гледам диването клекнало до вратата се смее. Скрила се така, че отникъде да не се вижда. Бих я. Ама малко, защото ми трепереха ръцете и краката. След това ревах. Мъжа ми се разплака 2 часа по-късно.

# 224
  • Варна
Олеле Клеми ooooh!, кошмар си е верно! Моят е изчезвал така на вилата като беше по- малък- двадесет минути откачихме с баща му.

МГМ, стискам палци!
Споделям нова прическа  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт