Споделете 70

• 24 793
  • 995
  •   1
Отговори
# 225
И що я би?

# 226
Клеми, представих си какво ви е било.
Обясни ли й защо сте се тревожили?

# 227
Веси Вас, така както ми го описваш, мяза на плексит.
Все пак не си за инженер, а за невролог. Маже се с верал гель, но се пият
и някакви илачи. Никакви загревающие компреси и масаж. Но все пак съм инженер.
Мога да ти помогна дотолкова, доколкото, ако няма кой да те намаже вечер.
Стига с тия видение, вече виждам падащи деца от тераси.
Още повече, че се случи преди години на мой колега, първия ден от почивката на Дружба.

# 228
  • София
Обясних и, цяла вечер обянсявахме.
Бих я, защото сме и казали, със съответните обяснения, че е абсолютно  забранено излизането без нас на терасата. Поне по веднъж на ден обясняваме. Винаги казва, обещавам мамо, няма да излизам сама. И също така, за това, че поне 3-4 минути и аз и баща и викахме " Никол", а тя е стояла скрита и ни е гледала сеира.  ooooh!

# 229
Ох, децата явно са си голям адреналин...аз вчера бях с моя приятелка с нейното детенце 5 годишно, в градина с люлки. Майката ме остави да гледам детето за 10 минути отскочи до една аптека, а децата се катериха на едно като замък с пързалки, само че не е обезопасено достатъчно, не отвсякъде има парапети, на места има зейнали дупки, а височината му е около 3 метра. Децата горе си правиха къща, но тъй като пода е дървен с дъски, докато тичаше нашето дете се спъна и полетя точно към частта без парапет...просто ми спря дъха и ми се подкосиха краката, слава богу спря на сантиметри от пролуката...но аз после не знам как седях на краката си.
Дори го пиша като предупреждение към майките в Пловдив, това е градината която е срещу четвъртък пазара, до юг енерго, пързалката, която е в онзи край с двете барчета. Опасна е, според мен и само се моля да не се вземат мерки за обезопасяването й пак постфактум.

# 230
Бих я. След това ревах.

Споделям, че това ми се струва крайно
невъзпитателно и объркващо за детето.
Или го бий и гледай строго, или реви. А
така то си е казало, бахти безпомощния
майчунгел, другия път ще го разрева пак.

Иначе ви разбирам за шока ви и болката.

Ако някой родител бие детето си, видите,
има ли чалъм да пуснете оплакване за това,
че върху детето бива упражнявано насилие?
И този родител попада ли под лапите на закона?

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 12:01 от Liska

# 231
Лиска, едно, че Клеми не уточнила дали е плакала пред детето или по-късно без да види то, а и друго дали пък ако детето види колко е разстроило майка си няма да му подейства още по-стресиращо и да разбере, че така не бива да прави.

# 232
Ето го пък l … 89;ин вчера след дъжда....
Писна ми да му казвам "не в локвата" и накрая го събух и го пуснах да си цопка на воля. Асфалта беше горещ. Това е двора на кварталното училище. Асфалтираха го съвсем на скоро и няма стъкла. Но имаше възмутени погледи....Simple Smile

# 233
  • София
Лиска, права си, разбира се. Всъщност ревнах от нерви, не за това, че съм я била, естествено. Тя беше в другата стая, не видя.

# 234
  • в Низината
Клеми, обезопасете вратите и прозорците към терасите.

Споделям едно особено спокойно настроение в офиса. Затишие пред буря...

# 235
Селинджър, представям си възмутените погледи. Знам за какво говориш. Преди години, когато дъщеря ми беше на възрастта на сина ти, имаше щастието да цопа в една локва по същия начин. Само с поглед ме анатемосаха.
Наскоро пък, с двете деца вървяхме под проливен дъжд и те страхотно се радваха. Хората под чадърите ме гледаха като да съм луда. А беше толкова хубаво!

Я, gergi се появи!

# 236
  • Paradise
Този кошмар, описан от Клеми, го изживях преди 2 месеца.
Дори слизах пред блока, обезумяла, виках малкия по име.
А то, диването, се скрило най-напред зад едни куфари, а след това зад вратата.

# 237
Аз си спомням като малка, лятото, на т.нар. село, което не е баш село, но там имахме единствено роднини с къща, при които да оставам понякога, та там насред улицата бях седнала в една локва и си представях, че съм на басейн. Буквално си се изкъпах... бой не помня да съм яла, но и не помня да съм се къпала втори път в локва  Laughing

# 238
Майка ми ме е оставяла да джапам из локвите. Голям кеф.
Сетих се за едно съветско детско филмче, т.е. откъс само.
Едно момченце стои право в средата на голяма, дълбока локва. Около него възмутени тетки и чичковци цъкат с език, коментират го, то мълчи. Те започват да се изнервят от мълчанието му, и че не мърда от средата на локвата. И в най-изнервения момент, когато всички негодуват и дават акъл, момченцето скача високо и цопва обратно. Тетките и чичковците се оказват целите в кал и вода.  Mr. Green

# 239
Всъщност ревнах от нерви, не за това, че съм я била, естествено. Тя беше в другата стая, не видя.

Така може! Всички го правят.
Дано не се повтаря случилото се!

Ето го пък моят син вчера след дъжда....
Писна ми да му казвам "не в локвата" и накрая го събух и го пуснах да си цопка на воля.

Селинджър, браво! От тебе би станало
една образцова германска майка!

Общи условия

Активация на акаунт