Споделете 70

• 24 733
  • 995
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, споделящи!

Споделям, че с интерес ви изчетох. В мой си стил няма да коментирам поединично, но да знаете, че съм съпричастна и със случката с детето, и с компотите и с именния ден на Тат.  Grinning Снощи получих бойното си, кръщателно препикаване в Споделете и сега точно си взех душ, не ми дреме, само гащи да се намират..

Споделям, че сръхемоционалността ме кара да гледам с различни очи на едни и същи, близки хора в рамките на няколко ситуации. Не мога да преценя кога съм права. Същото е и тук.

Флор, поразителна прилика с аватара, нарочно?
Анджи, не изгаряте ли от всекидневни плажни забавления? На мен един ден ми стига..
Влюбих се в аватара с морка сол.

# 61
Ева, познай дали кликнах на гащи.

Барабалекс,  Laughing.

гаргамела, това твое тайно раждане хвърли в смут сума народ  Laughing Да ти е живо и здраво малкото гаргамелче, и кака му тоже.

# 62
  • Paradise
Гаргамела, честито!  bouquet
И на Ларла ще стискам палци! Успех! Simple Smile

# 63
Споделям втори брой щерка на 7 дни.
Бебета под 3,5 кила се раждали по-лесно, от мен да го знаете! Laughing
Гаргамела,ама ти ли го роди?И вече седиш и си пишеш ли пишеш.Честито.Да стане красавица,умница и богаташка с плантация.

# 64
 Споделям, че миналата година по това време гледах вълните на Бяло море и работех една друга работа, тази година съм си тук и се занимавам с не толкова приятни неща и съм на една съвсем друга работа, за която дори и не подозирах, че ще ми се случи, а вече искам да я сменям.
   Ужасявам се като си помисля, че всичко това се е случило само за една година,а аз си мисля, че водя много скучен и еднообразен живот...

# 65
  • Варна
Гаргамела   bouquet!
Споделям, че едно ЛС ми оправи деня/нищо, че съдържаше две думи и то неласкави/- много смешно ми стана Laughing.
Споделям и че гледайки снимки на Катрин Зита Джоунс си харесах нова прическа и ще се поподстрижа.

# 66
Ето този мерцедес ще се появи до няколко години по пътищата. Мисля, че е перфектен за вас. Идеален е за пикник, за бебета (вижте как се променя седалката в края на клипа) и най-вече не замръсява въздуха грам.

# 67
  • Майничка
Гаргамела,ама ти ли го роди?И вече седиш и си пишеш ли пишеш.Честито.Да стане красавица,умница и богаташка с плантация.

Хм, да кажем че точно днес стоя и си пиша, пряко следствие от един "Малтофер". Laughing
Шанел, терени ли предлагаш?

Селинджър, може да е професионална деформация, ама колкото повече такива трансформации виждам в една кола, към толкова повече потенциални поводи за посещение в сервиз виждам... Embarassed

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 12:10 от gargamela

# 68
Бяхме на детската площадка и майката на една приятелка от Видин се обади да каже, че някакъв реактор в Чехия гръмнал, подобно на Чернобил. И да прибираме децата. Приятелката попита местни журналисти, те казаха, че и те се чудят вярно ли е не е ли. Явно някъде има някаква информация, но неофициална или недоказана. Влязох - гледам няма тема във форума. По новините нищо. Намам време да преравям нета...
Ако някой открие нещо пуснете линк. сори, ако съм ошашкала някого, но все пак.

# 69
  • София
Наши познати ги бяха така шашнали предната събота - обадили им се - прибирайте се, сигурно е, от достоверен източник информация. Те като се развънели на познати, нямало нищо.
Не знам...защо пък се появяват такива слухове...

# 70
  • Варна
Дещо, а откъде знае тая видинчанка?

Щях да ти казвам, че снощи гледах Белослава с права коса и ми заприлича на теб.

# 71
  • sofia
Magesta, "позорище" е  сръбската дума за "Театър" . Белградското такова е много красиво нощем особено.
Споделям, че нищо не стана с плановете ми July morning-a , че и afternoon-a да бъде изкаран нейде из Варвара. До заветния ден, в който ще изляза в отпуск остават точно 2 месеца - тази мисъл просто ме съсипа сутринта. Затова повече изобщо не ме вълнува каква дата е. Можете да ми я споделите около края на август. Дотогава не ща да знам.

# 72
  • No Line On The Horizon
ДеЩо, било е преди месец http://econ.bg/news/article142422.html

# 73
Стари вестници четете, но истината май никой не я знае, както в доброто старо време - за аварията в АЕЦ-а става въпрос!
Защо Татти като ни се явява изневиделица под формата на ръзсърден форумец, няма под аватара си - изпрати ЛС? не искам да Ви занимавам с въпросите си към него тук.... А той да не би да е жена, че тази полицейска униформа е дамска май?

# 74
Бре, какви размислй, страсти и откровения извадих на бял свят с идеята си да споделя мисли! Ама гледам и вие споделяте своите. Споделям шум, напрежение и работна обстановка, обаче и рожден ден на колега. Да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт