Споделете 70

• 24 724
  • 995
  •   1
Отговори
# 75
Споделям, че много се разстроих от темата за падналото детенце...... Cry
Не го бях казвала, но нещо подобно ЩЕШЕ да се случи и у дома. И мъжът ми знае, и свекърва ми.................
До такава степен една вечер бях преуморена, че ИЗКЛЮЧИХ и си изнесох стол на терасата, за да седна и чета , докато Станислав играе. Само за секунда се обърнах да вляза в стаята и....баща му ме вика "Ела да видиш къде е".
Беше се качил на стола!!!!!!! ИЗпаднах в истерия, баща му ме успокоява, Станислав слезе, де, но аз бях суперзле.
Не можах да спя, сънувах кошмари, посред нощ получих сърцебиене, ходих да го проверя, спяха двамата с Георги.....кротко и сладко. Събудих Георги и му ревах на рамото. Казах му, че осъзнавам какво съм ЩЯЛА да направя. Че ако нещо се беше случило със Станислав, щях да си сложа край на живота. Успокои ме, Станислав нямало било да се хвърли, той бил умен. ПРизнах и на свекърва си. След това позабравих за случката, но тази новина от днес ме разби. Седя си и рева пред компютъра, защото цялата картинка минава пред очите ми. Колкото бях параноик, сега съм два пъти ПО.  ooooh!

П.С. Мисля, че имам нужда от специалист. Ако някой има идея-моля да ми препоръча. На ЛС. И не се опитвайте да го вземате на подбив.

# 76
  • Русе
Лудвам вече. Омръзна ми да се очаква от мен, че цял ден съм си почивала, понеже не ходя на работа, и затова няма проблем да бъда овикана, че нещо не съм свършила във времето, когато детето е спяло. Или пък през нощта като спи. Да, тогава той не ми пречи, но защо може един да се върне от работа и да иска да си почине, а друг да трябва да си уплътнява времето, което му е единствената възможност да си среше косата и измие зъбите. Аман! И естествено го отнася дребния. После рева и съжалявам, че съм му се скарала за някоя глупост. Темата на Карчева и питането за АЕЦ-а могат да ме докарат до лудост, след като съм се карала на детето.
Но и Асан е човек, мама му...
Ужасно ми е мъчно за това детенце... и за родителите му. Няма по-голямо нещастие...

Искам и да ви питам дали гледахте Нова Тв тази сутрин? Видяхте ли за духа в бензиностанцията? Аз в началото приех на шега, докато Лора обясняваше, но като пуснаха записа... бррррррррр  Crazy http://vbox7.com/play:5abd0371

Жозе, сега те прочетох и теб. Със специалист не мога да ти помогна, но ако намериш някой, който наистина да може да помогне, а не да каже просто "хормони и т.н.", пиши. От години ми хлопа тази част от паркета на мозъка. Засили се след като забременях. Сериозно, ако намериш, пиши.

# 77
  • о`майна лунна нощ е
Споделям развалена клавиатура, която мигновено беше сменена с една стара, на която буквите са почти изтрити.

Споделям, че се ужасих от новината за детенцето. Винаги съм ползвала  за проветрение прозорец с двойно отваряне, на положение "отворен отгоре". Така детето няма достъп до дръжката, а разстоянието, на което се отваря, е твърде малко, за да се мушне през него. До сега нямахме тераса. В новото жилище сме на първи етаж и има решетки.

Споделям ужасна болка в ребрата и пробождане на едно място. Надявам се да е от спазмите на гадната кашлица, която ме раздира тези дни, а не симптом на пневмония /за която не виждам никакви признаци/.

# 78
  • UK
Когато купувахме апартамента си във Варна (на деветия етаж, практически не може да се влезе през прозореца освен през покрива, ключ за който има само баща ми), майка ми беше много учудена, че на прозореца на кухнята има решетки. Собственика тогава каза, че като види едно от децата си (тогава аз на 13, сестра ми на седем) качено там, ще разбере. Така и не махнахме решетките, докато миналия месец не направиха ремонт и смениха дограмата. Любимото ми място в апартамента, прекарала съм много време отворила големия прозорец, този без решетките, седнала на перваза, да гледам как вали навън или просто да гледам навън. Решетките обаче са един приемлив вариант за успокоение, не може през цялото време да е затворено. Simple Smile

# 79
Не знам дали е от преди месец, тя го каза като нещо от днес и не каза от къде е чула. Щом и плевенските журналисти го мислят като нещо от днес...Ако цитирам и приятелката форумка за Видин - каза нещо от сорта - тука всички са се изпокрили. Явно някой има за цел да всява паника ли не знам.
За какво е тази йод?

# 80
  • Sofia
Стари вестници четете, но истината май никой не я знае, както в доброто старо време - за аварията в АЕЦ-а става въпрос!
Защо Татти като ни се явява изневиделица под формата на ръзсърден форумец, няма под аватара си - изпрати ЛС? не искам да Ви занимавам с въпросите си към него тук.... А той да не би да е жена, че тази полицейска униформа е дамска май?

Ролята на разсърден форумец, е овладяна до съвършенство от други.
Аз само предупреждавам.
Ако имате съмнения за половата ми принадлежност, спокойно може да се пробвате да проверите.
На свой риск.
А ако не знаете как се пуска ЛС до някого, аз нямам никаква вина.

# 81
Гаргамелски, жива и здрава да ви е рожбата!   bouquet  Потайна си, но беше разконспирирана  Grinning Вердад индиректно влезе в ролята на вестител

В събота и аз ги чух тия слухове за аварии, на всичко отгоре бях се окъпала в дъжда (абсолютно нарочно).
После дирих, оказа се, че пак са намесени някакви интереси за АЕЦ Белене, дъра-бъра, абе с 1 дума слухове разни.
Само не знам кой е този болен мозък да си прави такава гаргара?!

# 82
Нотар, толкова ли си глупав, колкото си мисля, или нарочно се правиш?

# 83
  • При хората, които обичам
Дами и господа, не ви ли се струва, че Татти твърде често започна да навестява темата? Не в порив за споделяне, разбира се.

# 84
Не само ми се струва, Де Ваня, а си е живата истина. Казах на някой (вече не помня на кой), че личното ми мнение е, че е въпрос на време  тази тема да остане в историята на форума. Темата  съществува само и единствено благодарение на добрата воля на Tatti.

Продължавам да искам да направя някоя глупост. Излизам. Ако не се появя  днес по-късно или поне утре, то знайте, че съм хванала пътя към София, за да забера Фрида. После не ни търсете. Като се налудуваме, ще се върнем!

edit: Надявм се като се върна темата все още да я има, за да мога да споделя каква глупост съм направила. Ако въобще ми стигне смелост за това.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 13:25 от Анонимен

# 85
  • При хората, които обичам
Съгласна съм, Кампари. Темата не е това, което беше. Но пък служи за канализиране на закачките в компанията, които закачки биха се разляли из Клюто. Няма защо да се лъжем.

# 86
  • България-Швейцария
Само не знам кой е този болен мозък да си прави такава гаргара?!
Може би някой като тези, които със съвсем чиста съвест щяха да ни нахранят с 20-годишно месо.
Всички, лакоми за пари и власт си приличат, накрая им стигат метър на два.

Споделям, че отивам да си взема евентуално готовия паспорт.
Направо не мога да повярвам как 3 години не съм мърдала по далеч от родните граници и се надявам след 10 дни да успея да поправя грешката.

# 87
  • София
Споделям, че днес не съм добър човек. Нито добра майка, нито добра нищо....
Боли ме гърло две не виждам и не мога да понасям състоянието, в което съм изпаднала.
Желаещ да ми плесне два шамара?

# 88
Дещо, а откъде знае тая видинчанка?

Щях да ти казвам, че снощи гледах Белослава с права коса и ми заприлича на теб.

Аз отдавна писах, че Дещо ми мяза на Белослава. Никой не ми обърна внимание обаче Mr. Green

# 89
Е не спряхте да се вайкате каква била Споделете, пък каква станала.  Вече сериозно започвам да се чувствам персонално обидена.  Като че ли има изобщо нещо, което остава непроменено.
Пък тати да удря ключа, ако прецени. Вакуум дълго не може да съществува, така че все ще се намери какво да заеме мястото й.

Общи условия

Активация на акаунт