Споделете 70

• 24 725
  • 995
  •   1
Отговори
# 90
Споделям, че сънувах Флор гола, само по черен корсет. Обстановката беше хем много готик - дарк еротик, хем леко кибер. Единствената светлина бяха няколко сини лазерни лъча в тъмния коридор. Имаше укор в погледа й, което ме смути и и се извиних, че е разхвърляно. А тя започна да се смее истерично и каза: Оправи само цветята! Смени им водата!

Полудявам ли?

# 91
  • Кацнала на едно дърво.
Жозефинда, всеки който има деца ще те разбере. Няма начин да предвидиш всичко, просто няма начин. А като сложиш и умората, недоспиването, целия зор... ooooh!
Сваляла съм трол от перваз, знам за какво говориш. Губила съм трол на многолюдна спирка. И още такива весели случки, а аз съм отговорен човек и много предпазлив - особено що се касае до деца.

# 92
Не, Сел, добре си си Wink
Всички заедно осрахме темата(  смного малки изключения). Аре стига мрънкане, да!

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 13:28 от Дренка

# 93
  • София
Прави сте. Не е това темата, заради която доста прене стоя неизгладено и доста манджи загорих от зимата насам. Ако и аз имам вина за това - извинете ме.
Твърде много първични полови белези  и твърде много показалци се размахват напоследък. Хора търсещи си роля, но и отдушник на хормоналния дисбаланс, ниско самочувствие и липса на чувство за хумор. `Щото за да кажеш нещо в очите на ближния, там навън,  се иска ду.. А за да щракаш по клавиатурата- само да знаеш буквите.

# 94
Споделям, че днес съм обкръжена само от сърдити хора. Аз обаче, не съм тази която ги е разсърдила. Споделям, че нямам  нищо общо с  това!
Явно е крив ден за някои...ама не  и за мен Mr. Green

# 95
Жозефинда, всеки който има деца ще те разбере. Няма начин да предвидиш всичко, просто няма начин. А като сложиш и умората, недоспиването, целия зор... ooooh!
Сваляла съм трол от перваз, знам за какво говориш. Губила съм трол на многолюдна спирка. И още такива весели случки, а аз съм отговорен човек и много предпазлив - особено що се касае до деца.
Василиса, благодаря ти за постинга. Може да звучи прекалено, но наистина не знаеш колко много ми помагаш в  момента.

Споделям предложение - комплексно посещение на онова, другото филмче, дето му гледахме рекламата след посещението на "Сексът и градът". Обаче след 20.07.

# 96
Селинджър, не разбрах само едно. Смени ли водата на цветята, все пак?

# 97
Темата звучи мрачно. Толкова много радиация, смърт и тъга...
Съжалявам, че е така, но пък е в унисон с моите лични терзания,
за които не спирам да мрънкам. А навън, по Граф Игнатиев, се
носи успокояваща миризма на картофена яхния. Как се изразходва страх?!

# 98
Ей,много сте изписали бе хора.Кога ще изчета 8 стр.  Shocked
Споделям неблагодарен съпруг.  Crossing Arms
Два дена върша работа за двама,а той се прибра от дежурство и намери за кво да се хване.
Явно е изморен,ма на мен кво ми е пък.
Споделям го, която иска да го взима.Снимка няма да пускам.Залагайте на късмета.

Сега отивам да ви чета.

# 99
Да не е лекар? НЕ ща го Mr. Green

# 100
Споделям дъждовни облаци.

Мина ли мрънкането? Ако да, да оставам?

# 101
Имам много за споделяне, но ще се въздържа от мрънкане и оплакване.
Болно ми е.

# 102
Дренка,не е лекар.По-зле е.

# 103
Защо не изясните веднъж за винаги, ясно и конкретно, с имена и примери, кой прееба хубавата ви тема, кой може и кой не може да пише тук, кой кого мрази и кой кого обича, кой е желан и кой не, кво конкретно не ви харесва, ако искате направете лицензионна комисия, въведете тест за ентелегентност, да има ясни критерии....
А ако в крайна сметка това е некво затворено общесто - кажете го на глас, щото от намеци не всеки разбира. Ето аз например не разбирам от намеци. Само от твърдеци. Затово - моля по конкретно и веднъж за винаги. Не че може да забраните на някой да пише, но все пак е друго ако е ясно на всички какво се очаква и ква е идеята.

ПП. Флор, не помня дали смених водата. В един момент цялата ми картина се размаза и стана нещо като няколко цвята пластелин, смачкани от детска ръка. Мазало с една дума Simple Smile

# 104
Стига де, Селинджъре. Който се е разпознал се е разпознал  Grinning.

Иначе си прав:

Не че може да забраните на някой да пише.

Общи условия

Активация на акаунт