Споделете 70

• 24 807
  • 995
  •   1
Отговори
# 855
Споделям, че довечера съм на кино, но поне половината време ще си мисля за снимките на Ета.  Heart Eyes

# 856
Споделям, че форумското име на Елена може да е Помпичка

Друго нямам какво, личният ми живот е само под душа все пак на този етап.

# 857
  • Варна
ДеЩо, да ти е жива и здрава!
Кажи сега другите две проекто имена, че форумската общественост се сцепи да залага.

# 858
Стига бе, те не са две, те бяха десетина. \то не беше Дарина, Ирина, Елица, Ина, пък той се беше запънал на Мая и Моника, в крайна сметка само това чувствах като за моето дете и така си остана.

# 859
ДеЩо, споменаването на помпа и душ в един пост ми припомня една мое ентелектуална изцепка.
Имаш много сладка Помпичка и много сладка кака на Помпичка, въпреки невръстната им възраст, приликата с майка им е поразителна.

Някой да иска кутре на ляв крак? Хем е двойно, демек плащаш едно, получаваш като за две. Всъщност няма нужда да плаща, харизвам го.

Отидох в болницата и викнах- претрепах се! Инквизитора пипна нежно и каза - "Момиче(веднага ми стана симпатичен Sunglasses), ако беше влязло с другар в банята, нямаше да се претрепеш!" Laughing Вица е стар, но класен, а от устата на симпатичен, висок ортопед си проси да му се засмееш кръшно.  Леко ме притесни думата "другар", усъмних се в ЕГН-то, но ако е на годините, на които мисля, че е - трябва да му се признае, лачен сак е тоя доктор. Утре сутрин пак съм при него Wink

Кампари, не ме карай да ревнувам, мислех че аз съм твоята споделена любов. Какво като нямаме общи спомени- ще си направим бе!  Laughing

# 860
Ели, аз и теб обичам, бе! Въобще, под влияние на една съседна тема, всички ви обичам! Ама спомени трябва да си направим!

# 861

С проектоник ДеЩоЦоца бях доста близо до Помпичка,
следва да ми се признае. Mr. Green

# 862
Ко стана с кутрето, ели? Ко каза ортопедчето?

# 863
ДеЩо, честита ви Елена!   bouquet

Знаех си, че пропуснах нещо, ама нямаше как да чета толкова страници назад  Embarassed

# 864
Ета, давай снимки, не се честитосвай Grinning

Дренкич, каза- нищо ти няма. Мажи, лежи и пий едно малко против уплах. Пих две, зер голям уплах брах.

# 865
Элист, толкова се боеше, отивайки на лекар, пък то,
каква я мислехме, каква стана. Сега всяка сутрин ще ходиш.

# 866
Споделям, че най-накрая съм в отпуск. При наличие на сума дни неизползвана отпуска от предни години и сума дни компенсации за тази година, съм една от последните, излизащи в отпуск. Щото съм незаменим кадър и разчитат на мен... Tired Но това, разбира се, по никакъв начин не се отразява на заплатата ми... За родину... Tired
Ели, колкото и неуместно да звучи, завидях ти за ортопеда. Обичам лекари, а ако са палави - още повече ги обичам... Laughing Въпреки готиния доктор ти желая бързо оздравяване! Hug
При нас е доста топличко, ама нищо, случва се... Laughing

# 867
Вълчо, хем става въпрос за преглед при ортопед... Ако беше гинеколог, предписанието "лежи,мажи, пий едно малко", щеше да звучи...хм... (дво)яко. АЗ пак щях да си споделя, ама щяхте да ми се смеете, много. Чудя се дали би ми излязъл с вица за италианския теракот? Laughing

# 868
  • Варна
 hahaha Култов виц, бях го забравила!

# 869

Общи условия

Активация на акаунт