Споделете 70

• 24 815
  • 995
  •   1
Отговори
# 840
Споделям, че открих две  чанти и една гъба за баня, които ми се виждат изключително подходящи за Летящата крава. Flutter

http://www.benetton.com/html/en/undercolors/accessories/images/13.jpg
http://www.benetton.com/html/en/undercolors/accessories/images/14.jpg
http://www.benetton.com/html/en/undercolors/accessories/images/15.jpg

# 841
да ви споделя нещо странно, което забелязах в лентичката - днес с мъжа ми правим 8 години 8 месеца и 8 дни от сватбата, а днес е 08,07,08 - 5 осмици. Някой разбира ли от нумерулогия? Да знам, дали е на хубаво.  Simple Smile

Успех на всички, които се борят с килограмите! Hug

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 12:51 от Pineapple

# 842
  • о`майна лунна нощ е
Най-накрая и аз да сваря да се разпиша.

Дребното горя до полунощ 39-40. Накрая му дадох Хексалгина и този път заспа спокойно, а не унесен от температурата. Днес се държи като малък мъж и помага на бабите за втората порция зимнина.

Споделям, че нашата оди`сея с ключалката на колата имаше продължение. След кратък антракт, в който палеше добре и успяхме да се доберем до село, в един момент проблемът се върна с нова сила и за капак тази сутрин увиснахме с отново блокирал ключ в стартера. Този път без намерение да запали. Естествено закъсняхме за работа и едва стигнахме до Пловдив.

Елист, шаваш ли още? Извинявай, но се смях със сълзи на разказа ти. Надявам се да отмине по-скоро. Гипс и наместване сигурно няма да има, освен ако пръстлето не е решило да променя посоката на гравитацията.

Споделям, че ме дразните много с тези заливчета, скрити плажове ... избива ме на романтика и мечти.  Crossing Arms

# 843
Vesi_vas,дано не вдигате повече температура.Pineapple,на хубаво е! Hug Hug Hug Сигурна съм,но не разбирам от номерология.Дяволина,не бягам,още по-малко пък негонена Laughing екскюзе муа,бът айм вери тайърд Фследствие на тоз компютър Confused Rolling Eyes Crazy Вълкът,може и за по-малко,зависи дали семките стигнат целта си Laughing Ellyst,  HugLaughing Laughing Laughing Ти поне си паднала с достойнство.На мен ми се случи веднъж,защото посегнах да халосам милото,но не го уцелих Mr. Green

# 844
споделям, че изпълних намеренията си - дневникът бе отворен и разписан на първа страница. Ех, че е хубаво да  правиш онова, което трябва. Но, както винаги има едно "но" ... Заспах си блаженно снощи без да го сторя. След час се пробудих, взех да обикалям къщата и тогава се сетих какво съм пропуснала - ами да, да си отворя бележника и да си пиша. След като го сторих заспах. Ето така стоят нещата.
Идва момент, в който е крайно време човек да се научи да се слуша и чува. Ефирният боклук страшно заглушава вътрешния глас и вече не го различаваме. Пък той там и си иска своето. Работя по въпроса.

# 845
О, Летяща, градско момиче си ти

След малко тръгвам към инквизитора. Ако чуете писъци, нецензурни реплики и драматичен припадък, аз съм.

Ако не чуете, значи са проявили милост и са ме анестезирали преди прегледа със нещо тежко, или театъра е започнал с драматичния припадък.

Уф. Мразя миризмата на болници.

# 846
Знам че е ден, знам че е светло, но много искам да споделя една светулка

и максимални усилия да запазя нервите си

A... Embarassed и един въпрос, за който не съм много сигурна, с кого точно да го "споделя".... Ок....Сега забелязах че отстрани под името ми пише Публикации: 18, а в профила ми над 120... newsm78 ... най-вероятно аз не дознайвам нещо, ама ако може някой да ми обясни защо Embarassed Embarassed Embarassed (ако трябва и на лични)

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 15:23 от wee.jess

# 847
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1215353
 Confused Тая пък каква е, че орден ще и дават.
За луканка го имат тоя орден.

# 848
Имам си нова спалня.  Grinning И коридор. Има неща за доизкусуряване, дано всичко мине гладко.

# 849
  • UK
Малик е убеден, че мисля че още спи. Сега си седи в стаята и си говори нещо, промъкна се тихомълком до тук да ме види какво правя, смя ми се, че не го виждам, сега си играе. Отивам при него. Докато пишех пак дойде тихичко, пак ми се смее. Ама тоя път го "видях".

Намъкнал е в леглото си всяка преносима играчка в стаята, даже такива, дето нямам идея как е успял да премести без да вдигне шум до небето, и то за няма и десет минути. Laughing

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 16:00 от Малката Госпожица Мърморана

# 850
Здравейте пак!
Аз чак днес рано сутринта се прибрах, т.е. от холандско ви писах в събота за нашите приключения с изпуснатия полет.

Партито беше В Е Л И К О ! Имах едни притеснения, че като за втори път няма да ми е така интересно, но даже напротив!
Заслужаваше си всеки един от над 5000км пропътувани с кола!

Дивях, танцувах, флиртувах като за последно Grinning Грабих с пълни шепи!

Довечера се надявам да ви покажа и снимки.

# 851
  • о`майна лунна нощ е
Имам си нова спалня.  Grinning И коридор. Има неща за доизкусуряване, дано всичко мине гладко.

... Споделям, че е време някой да бъде повишен в чин Кака.

Споделям, че в Пл. не се диша, а ми предстои да прекося града, за да идем с дребното до педиатърката. Днес се е държал мъжки - къде изчезна тая Т. 39-40 С, която го стопи вчера?!  Thinking

Споделям и ужасно главоболие.

# 852
Кой завидя на морето и неговите нетрудови хора, да си признае бързо.
От сутринта нямаме вода, от ВИК казаха- след 22 часа ще има. Добре, че съм жена с няколко къщи.

# 853
Рокси, днес ли празнувате "честит първи рожден ден"?
Ако е така- живи и здрави!
Ако съм закъсняла, прибавям и една патерица.
Ако е нещо друго, пак да сте живи и здрави!

# 854
Споделям, че вторият ден опити за завой е със същия успех като първия.
Не се отказвам. Продължавам.
На морето взе да става хигиенно - опасно. Спиращи ток и вода не са подходящи за лятото. Те и за зимата не са.
Сега, ако има учудени, че това се случва, ще е голяма смешка. Има ли начин да се правят градове със селска инфраструктура и да стигне за всички?

Общи условия

Активация на акаунт