Споделете 70

• 24 820
  • 995
  •   1
Отговори
# 825
Добро утро! Тъкмо тръгнах вчера за морето и се сетих,че чакам писмо от една приятелка-съфорумка Heart Eyes,затова се върнах да си го изчакам,че току-виж пощальонката го занесла на строителите Laughing Mr. Green Mr. Green По пътя срещнах един младеж,много симпатичен човечец,с голям принос в областта на диетологията.Даде ми най-новата,модна рецепта,завладяла фешън-средите.Публикувам я с известни съкращения,името му не казвам,понеже съм гладна и ме е яд на него,че ме зариби Mr. Green Ето я:1.Сутрин-избирате си една апетитна ябълка и след като я измиете внимателно я обелвате.При наличие на повишен апетит изяждате обелките  Mr. Green 2.Обяд-изяждате самата ябълка,желателно без дръжките,защото ако сте много гладни и бързате има голяма вероятност да се задавите. Sunglasses  3.Вечерта си припомняте поговорката"...вечерята подари на враговете си" и използвате семките за да замерите свеки,ако случайно реши да ви навести неканена. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Глупости говоря,но това измислих засега да Ви развеселя.Лек и спокоен ден на Фсички! Joy

# 826
Добро утро.

Претрепах се тая сутрин. Класика - в банята, плъзнах се на мокрото, изплющях се по цялата си дължина и навирих краката.  Последните, поради завидната им дължина(и маломерността на банята Twisted Evil), набих в отсрещната стена. В резултат си имам изкълчено(счупено?) кутре, неистова болка, малоумен Благоверен, повтарящ с телешки поглед "Кво правим ся?"  и бяс, излизащ под формата на пара от ушите и носа ми. 

Джипито не си вдига телефона, нито един ортопедичен кабинет в радиус три километра не работи. Ако до обед на съм умряла, ще ходя да търся отново "специалист". А ако умра, поне съм къпана.

Ео Hug

# 827
Хахаха, аз ги давам на прасетатата семките, сигурно са някакви гении вече Joy
Елли  Hug, да се оправяш. До нас има частна ортопедия, ама...

Аз ще черпя другата седмица, Кравке  Sunglasses Няма да мога да се освободя целодневно, но към 6 някъде...То май е късно за вас newsm78

# 828
  • Варна
Добро утро!
Споделям, че тази тема я поизпуснах. И че изкарахме страхотен уикеенд на плажа, но детето получи топлинен удар и се гледахме вчера температурно на сянка, в корито със студена вода  Rolling Eyes. Вече е добре.

Споделям и една- две снимки на градчето/st_ALESUND, NORVEGIA/, в което е акостирал корабът на съпруга ми в момента. Писа, че на живо е още по- красиво...

Вълк, това е любимият ми сорт ябълки. Ама все по- трудно ги намирам.

# 829
Споделям, че не съм ви чела назад.
Традиционната сватба може да е много, много хубава. Още ми държи влага от събота, снимки ще споделям по късно.
Имам и нова прическа, някак по зряла. Установих обаче, че вече не съм истински млада. След известни грижи за външността ми ( прически, сешоари, гримове) изглеждам в пъти по добре. А беше време когато след дискотека рано сутрин си продухвах главата до прозореца, слизах от колата и изглеждах добре Sad.

# 830
Катюша ,не е по темата ,ама да попитам, това плажа на 'Бялата лагуна' ли е?
Споделям ,че ако е същото място, никога не съм го виждал толкова пълно.

# 831
  • Русе
Искате ли да ви споделя седми ден на чай и ябълки? Или да си го запазя за мен... И нова прическа си имам. И изобщо, ще ставам отново прекрасна. Този път няма да се дам  Crossing Arms Имам още мнооооого да свалям, но се надявам този път да ми стигне волята и да не ми изчезна стимулът.  Flutter

# 832
  • Варна
Деб, споделяй го! И аз имам нужда от подобен ден, но не ям плодове/не обичам/ и няма как да ми се случи. Стискам палци да се справиш с диетата.

Пътуващ, това е "Фичоза" след Галата, Варна.

# 833
  • Русе
Катюша, хич не забелязах да имаш нужда  Crossing Arms Мерси за палците. Учудващо е, че съм жива. По принцип съм ужасно лакома и не вярвах, че ще издържа и ден.  Blush  Надявам се да успея още поне 7 дена да изкарам и после да се справя със захранването. Че освен всичко друго, от август започвам работа и ми се иска да съм малко по-лицеприятна  Crazy

# 834
Аз сега май без да искам ще мина на диета. От сутринта на гладно мятам едни еееедри зрели джанки. Лошото е, че ми се пие вода. Нали знаете, ако пия какво ще последва  Laughing

# 835
Споделям че махнах 6 килограма вече,
и съм много щастлива от това Mr. Green·
А другата седмица тръгвам на фитнес,
когато тренирам се чувствам доста жизнена·

# 836
Компот от сливи  Laughing

Иде ми да си отрежа кутрето. 

Хахах, до преди малко си упражнявах английския с един израелец, голям майтап. Баба му била българка, та английския му беше изпъстрен с изрази от рода на "айде", "опа", "горе-долю", "бива,бива"  Laughing  Гледа ме, че куцам и ойка- "Ой,ой, bad hurt?"

# 837
Ели, ти си ми фаворита за днес!

Гледайте и цъкайте.... тъжно.
http://funny.bg/index.php?news_id=1382

Аз отивам да ям, после ще симулирам работа, после ще се постригвам, за сметка на това ще си тръгна по-рано.
Имам настроение за шопинг, лошото е, че нямам парите.

Хайде и "Бете Авон" от мен.

п.П.: много съм глупава, реших нещо да умозаключавам, тоест да извършвам неприсъщи ми дейности, а то е елементарно.
Ще си приличат разните му там думи, на разните му там езици, нали за това са от едни езикови семейства.
Нещо жегата ме налази...

# 838
Пътуващ, за Бялата лагуна под село Топола ли питаш? Там бяха започнали мощно застрояване. Все се каня да отбия някой ден, да видя какво е станало. Преди години плажовете бяха пусти. Идеални за усамотение. С малки заливчета и скали. Много красиво.

# 839
Аха ,името е сравнително отскоро,преди не си спомням да е имало имена на заливчетата.
Надявам се да не прекалят със строежите,не съм бил там от 2-3 години.
Тези места винаги са ми действали като прибиране 'у дома',а сега вече не.
Тъжно е ,че няма как да останат същите.Не може ,макар че ми се е искло, да ги заградя и да не пускам там никого.
Мъчно ми става като видя оставените след 'почиващите' камари отпадъци .

Общи условия

Активация на акаунт