Споделете 70

• 24 825
  • 995
  •   1
Отговори
# 810
Нимфетко,  Joy
Кампар, снощи къмто полунощ, докато простирах, слушах няква драма от съседите в другия вход. Навсякъде се чува, за жалост.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 21:02 от Дренка

# 811

Винаги съм се питал при семеен скандал, кога трябва да се обадя на полицията.
Децибелите на скандала ли да меря, какво? Ако е най-обикновена караница, кофти.
А докато се чудя, единият вземе, че утрепе другия, пак кофти. Какъв да ми е критерият.

# 812
Споделям, че днес сготвих първата си манджа, спагети със сос болонезе, моля фактът, че сосът си беше готов да не омаловажава този подвиг. Аз лекинко ги опитах, но основно ги яде майка ми, която каза, че са хубави. Не мисля, че мнението й е на 100 % обективно предвид, че това ми е първият творчески опит в кухнята, но все пак за подвига се възнаградих с огромен сладолед.  bowuu

# 813
Dobry wieczór  Simple Smile Twoje oczy są jak dwa księżyce! Което ще рече - очите ти са красиви като луната Simple Smile Bardzo mi się podobasz = ти си много красива! Simple Smile Хехех. Веднага ги усвоих.
Днес пристигнах във Варшава. Направих една бърза обиколка, пих няколко малки в една кръчма, попаднах на един МОЛ, съвсем близо до хотела - ебати МОЛа, честно. 4 пъти по голям от този на Стамболийски. Жоза ще откачи ако дойде тук Simple Smile Полякините са секси. Повечето. Говорих си с барманката. КАза ми че е омъжена Sad Баси каръка съм. Днес съм супер уморен,  а изаваля дъжд и се прибрах. КВо става? Неще свежо?

# 814
Дренко, имах предвид, че на глухите улици те нападат посред бял ден с идеята, че ще те ограбят, без някой да ги смути. Иначе семейни скандали не съм чувала тук откакто се нанесохме.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 22:12 от Анонимен

# 815
  • Paradise
Днес проектантът на тъпия проект каза, че по-добре да се строяло в София, отколкото да се обединят София и Пазарджик, напр.
За първи път виждам толкова арогантен човек.
Точен пример за това как на черното се казва бяло и обратно.
Не знам тази лакомия за пари до къде ще ни доведе.

Нимфетко, разсмя ме от сърце твоят пост hahaha

# 816
Трябва да спра да влизам тук.
Още една позната, която не съм виждала от 2 години, е родила.
Ще се побъркам бавно.
цяла нощ ревах снощи, когато ми казаха, и сега пак ми се насълзяват очите като видях снимките...
Не издържам вече, не издържам  Cry
Всичко е ужасно безсмислено.

# 817

О, Ео, бих те погалил по главата, ако можех.
Някои от вас познавам по-добре от Вълчицата.

# 818
Ео, споко, и около мен напоследък всички са се разженили, е аз като нямам такива изгледи да умирам ли...всичко с времето си, ама кво те успокоявм, като аз за сватби - не, ама за бебета съм същата  Embarassed

# 819
Бе, я спрете вие двете да мислите за бебета! Може пък да има изненади Grinning
Сел, нищо интерсно тук, ще чакаме клюкини от теб Mr. Green

# 820
Ео, миличка, толкова си млада! Hug И аз оревах всичко живо навремето докато надуя корема, ама добре, че беше мъж ми с доста повече мозък от мен, та ми обясни, че не винаги става раз-прас! Сега имам трима левенти и направо ми плющят ушите от тях! Пожелавам ти от все сърце да се случи това, което толкова искаш! Hug

Ева, пощата ти е недостъпна Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 23:26 от Хелън

# 821
Ех, Сели, прехвалената ти командировка с прехвалените полякини, а ти кесиш пак в нета с майчунгелите!

Нимфетко, по-голям смях отдавна не бях чела hahaha

И последно, утре отивам малко така на море. Моля ви, не ми завиждайте, защото аурата ми е крехка, а на места пропукана и ми се отразява!

# 822
  • Boston, MA
Чинно изчетох темата... и вече забравих повечето.

Весела и здрава да е Елена на Дещо! Всички с мерак за бебета да ги накаца щъркел! Вълк, чети публикациите, де!

Аз споделям, че Монреал е супер град за ваканция. През лятото. Дани супер се изкефи, върастният му обслужващ персонал, 3 броя, също.

Черният ни котарак се казва Болдрик - не само на героят от Блакадър, а и на мен и баща му на първата буквичка. При детето обаче не спазихме традицията.

Ео, на 25 години бях убедена, че искам бебе. Що рев изревах. Оказа се, че имало други неща да преживея, преди да имам златото на мама. Не съжалявам, че съм "късна" майка, може би само, че няма да съм много многодетна. Но имам капацитет за още домашни животни, де.

И понеже съм на ретро-Мадона вълна, ви споделям и музика:
http://youtube.com/watch?v=l6HE34gMYKI

# 823
Хех, Нифетко, вземи го заключи този албум  Laughing
И от заключен може да си слагаш аватар в снимка.бг Simple Smile
Амам как си им ги поднесла на тепсия, а Simple Smile

# 824
Мисля, че моят капацитет за домашни животни се изчерпа, поне на тази квадратура.  Laughing

Понякога просто не издържам, съжалявам, че и вас ви натоварих. Rolling Eyes
А,да, вчера бях отгоре на всичко кисела заради нещо от преди 6 години, което мислех, че съм...преживяла, но явно ми се струпаха.

След като съобщих на Ицо, че са ми вдигнали цената на обеда (мин. седмица - някво ядене+хляб+кола+салата= 7 лв, сега 10?!) и след като сметна, че за 3те месеца с кола бензинът се е вдигнал с 20 стотинки, мисля, че окончателно се убеди, че му се емигрира.  Laughing Малко по-нататък обаче, да си вземем дипломите и да има малко повече стаж в неговото си програмиране.

Общи условия

Активация на акаунт