Споделете 70

• 24 775
  • 995
  •   1
Отговори
# 885
Споделям, че в последния момент решихме, че ще ходим на концерта на Металика. Дали има билети все още?

# 886

Споделям лятно кино и ''Сексът и пороят''. Няма такъв дъжд. Стояхме прави, мокри и замръзнали под мининавесче, но стоически изгледахме сватбата на Кари. Светкавиците тичаха хоризонталано, никога не съм виждала такива. Синдикалният дом отзад приличаше на естествен завършек на Манхатън.  Mr. Green

И аз същото почти снощи - лятно кино и "Любов по време на порой". Същият дъжд и буря се изля, с гръмотевици и светкавици, всички хора се бяха свряли в т.нар. ложа и там изчакахме да мине, но и филмът не пускаха докато не свърши дъжда и бурята, после го пуснаха и почти всички хора останаха, подложиха торбички и неща върху мокрите седалки и си изгледахме целия филм докрай - "Любов по време на холера"  Laughing

# 887
Тия американци се оляха. Наистина ли ги ожениха с Тузара? Тц тц тц. Сега да очакваме продължение, с децата им...Бетер Дързост и красота. Чара на тоя филм е(беше) в това, че тия двамата все се гонят и не се стигат, и се разминават, и се дебнат като котаци. Изобщо цялата фабула се върти(въртеше) около неслучването. Няма да го гледам.

Снощи имало буря тук. Изобщо не съм разбрала. Но сега е прохладно, свежо и само за спане.

# 888
E, Ели, погониха се, ама като цяло беше хепиенд - Шарлот си имаше бебе, Миранда и Стив се сдобриха, Кари и Тузара се взеха, а последната (как се казваше) отпразнува 50ти рожден ден. На нейно място не бих зарязала онзи сладкия, ама...сценаристи, кво да ги правиш  Rolling Eyes Laughing

# 889
Кокоче,  Shocked страхотни крака  Laughing

bowuu Така е то! На специална сладкишова диета бях  Mr. Green

# 890
  • Варна
Добро утро! И прохладно, и мокро, и с любимите ми гръмотевици и светкавици!
Споделям, че снощи се насмях на воля - на блъскащи колички! Много ги обичам и барабар Петко с децата и токчета на краката се изпонаблъсках и олабих напрежението!
Ета, купона наистина си е заслужавал!

# 891
Отървах се от шофьорския изпит, амин  Mr. Green
Оказа се, че онези 2 години, в които трябва да го вземеш, са отпаднали и сега няма да плащам 1000 лв за нов курс, а само трябва да ида пак на теория и да ходя пак да ме скъсат и да спрат да ме тормозят с тия глупости. Crazy

# 892
\Spodeliam si leko oblachnia prediobed, kafence pod lozichka i laptop, koito e hvanal niakakvo Wifi.
Spodeliam i stopiran leten grip ss stomahsni ekstri, koito ovladiahme za edin den-postradalite biahme az iStanislav. Hazaikata napravi chaiche ot menta i oshte nestho i sme na 6.
Spodeliam, che 2 sedmici shte se razmaja.
Izvinete za latinicata, no mi lipsva butona za kirilizirane v saita.

# 893
  • о`майна лунна нощ е
Здр. и от мен.

Споделям, че вождът пак ме изненада и след вчерашния цял ден в добро настроение и здраве, вечерта отново вдигна Т. Изчерпа ми се лимита за бабиндом, взех си болничен, а идея си нямам дали ще мога реално да си остана вкъщи ... мамка му, стана сложно.

"... и само дъжд почуква по стъклата ... и само дъжд, прогонва тишината ... и само дъжд като сълзи се стича, а кой сълзи, а кой сълзи ... обича ... " .... ей, това мога да споделя

ПП - скоро имам РД. Тази година вече си получих подаръка /поне аз го броя за такъв - новия апартамент/ - огромен, наш ... защо продължавам да се чувствам тъпо и безтегловно?!

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 11:53 от vesi_vas

# 894
Споделям, че напоследък се чувствам все по-добре в кожата си. Което ми носи огромно задоволство. Което ме прави блага и мила. И щедра. И почти сговорчива.

# 895
vesi_vas, само на хомеопатия ли разчиташ? Твърде дълго боледува детето ти сякаш. Защо не пробваш традиционната медицина? Извинявай, ако те бъркам с някой друг, но съм останала с впечатление, че я карате само на хомеопатия. Скорошно оздравяване ви пожелавам!

Обичам такива прохладни дни!

# 896
  • о`майна лунна нощ е
Гал, за момента да - само с хомеопатия се оправяме. Не сме за АБ - дробовете са чисти, гърлото леко зачервено. Антибиотици за профилактика не давам и педиатърката знае това. Вчера го прегледа. Одобри лекарствата, предписани от хомеопатичката. Давам и традиционни лекарства, но основно за овладяване на Т., и то само когато минем 38,5 С. Не искам да го тъпча с химии, при положение, че детето е диво, приема нормално течности и се храни с каквото му хареса.

Споделям, че тази сутрин споделих съдбата на Елист. Забих ляво кутре в касата на вратата, примижах от болка и ... това беше. Няма да стигна до симпатични доктори за преглед.

# 897
Споделям със значително закъснение, ама не мога да се въздържа, че вчера имаше страхотна дъга след дъжда. Беше толкова, толкова красиво!

# 898
Споделям, че Вълкът силно ме развесели днес. За съжаление трябва да тръгвам за работа, майсторите приключиха тук, а не знам дали ще ми остане време за кръшкане, след двудневно и половина отсъствие от офиса.

# 899
Ета, страхотно преживяване. Аз на концерт без запазени места не съм била. Срамувам се.  Blush

Мога ли да получа детаилни снимки на роклята ти?  Flutter
Нали се сещаш, кой каквото го интересува.......

Общи условия

Активация на акаунт