Споделете 70

• 24 766
  • 995
  •   1
Отговори
# 900
Кравке, роклето го намерих в един арабски магазин в А'дам. Почти в последния момент. Без малко да ида като една русалка - по обеци и гердан.  Laughing
Направо ще ти я пратя, скоро няма да имам нужда от нея. Пиши адрес.

Познайте на какво най-много ми се радваха. На косата. Изглежда за тях е доста екзотична. Дори ме пипаха дали е истинска .

Питат от къде си, и при отговор "България", един младеж дори въздъхна, "ех, защо всички красиви тъмнокоси жени са българки?!" Дори получих предложение за брак  Joy

# 901
 Минавам на бързо да ви почерпя за един прекрасен юнашки рожденик, който се държа супер мъжки и не гъкна докато му взимаха кръв от вената на връх рождения му ден  Grinning.
Хапнете и пийнете за здравето на Момчил Simple Smile

п.п. Съжалявам за големите снимки, но нямам време да си играя да намалявам, Вълк докладвай ме ако искаш  Mr. Green

# 902
  • Варна
Живо и здраво да ти е момчето! За кръвта от вената - за таз година да си остане!

# 903
Жив и здрав да ви е, Кифле!   bouquet

# 904
Честито на Момчил!  bouquet

Кифле, малкото на кифлата кифълче ли е Wink

# 905
  • о`майна лунна нощ е
Честито на Момчил!  bouquet

Кифле, малкото на кифлата кифълче ли е Wink

... кроасанче  Mr. Green

Честит празник и от мен!!!!

# 906
Поздрав за Момчил.

Да слави името и да радва родителите си.  Grinning

Ета, пратих.   Blush

# 907
Кифле, да ти е жив и здрав Момчил   bouquet

# 908
  • София
Честит празник на Момчил.
Споделям, че съм чувствителна на тема море.
Остава ми да помоля приятел да ми донесе заключено море в рапан.
А аз ... все ще избягам, поне за повече от ден до там ... някой ден.

# 909
  • Варна
Ета, благородно завиждам- много яко изглежда партито!

Честит празник на Момчил!

Споделям, че днес съм на единадесет сантиметрови сандали на платформа и гледам всички от високо/защото далеч не съм миньонче също така/. Много е готино  Laughing!

# 910
  • UK
Нищо ли няма да правим за РД на Споделете?

# 911
Честито на МОмчил!
КАтюш ме подсети да споделя, че последните си 10см/може и по-високи да бяха/  платформи захвърлих в кофата след среща с ортопед Laughing Добре, че колега, та не ми сложиха гипс. Ама то пък може и по- лошо да беше, щото 3 месеца куцах и ме боля ужасно.
С други думи- умната за наблюдаващите света отвиско! Grinning

# 912
Честит Момчил Кифлев!

А ето ви я Помпичка - http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/4#1

# 913
Споделям, че един вчерашен мой пост в Споделете е отлетял в небитието заедно с един на Цомба. Ревност ли е това, що ли?!
Споделям, че от време на време се качвам на бордюрите, за да се изравня по височина със  Слънчевия. Щото иначе съм метър и двайсет с вдигнати  ръце и чадър. Високи обувки не нося.
Споделям, че ей сега ми се обадиха да ме зарадват във връзка с нещо, което си мислех, че ще ми стопи лагерите, за да свърша.
Споделям още, че чакам да се стопли водата от съвсем новата ни система със слънчев колектор, за да я сефтосам. Фук!
Споделям, че Помпичка е чудно хубава  госпожица!

Честито на Момчил! Да е жив и здрав!

# 914
Помпичка е много красива девойка!

Общи условия

Активация на акаунт