ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-3

• 22 861
  • 354
  •   1
Отговори
# 195
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
fiesta между линковете съм написала и рецептата
bozgounova имаш ли готови ангелчета...нищо неказваш,пазиш тайна Crossing Arms
 Mr. Greenгараж се намери,тука до светофарите Hug

# 196
Момичета,бяхме говорили за последният понеделник да се видим,то е сега на 29-ти  newsm78 ако искате -елате у дома да се събереме,който е с дете-има къде и с кого да играе,а ние около кръглата маса   около 17.30 да кажем Hug

# 197
аз имам друго предложение-в понеделник като се вземе гаража вместо да тъпчем пиците да вземем да преместим багажлъците от дидка в гаража ,да ги подредим и да ги опишем,да си ги натъкмим,един вид прегледност да създадем Sick Laughing Joy

# 198
Именно, като дойдете и ще ви заведа да видите помещението, а ако не сме преместили вече багажа...сигурно ще сме  Flutter, ще помогнете, ако не, оглеждате,връщаме се и ще се разговорим за предстоящият базар и всичко останало на дневен ред, но както казва bozgounova стига с тия пици, ще направя кафенце....чайче,има безалкохолно Mr. Green и алкохолно  Crazy ще се почерпим в домашна обстановка и по-спокойно ще поговорим, компа е под ръка за справка или нещо от сорта покрай коледните творения...пък и няма да се охарчваме  Sick защото и това си е проблем,особено като сме с децата  ooooh!Някой желаещ да дойде , а не ме знае къде живея...да ми звънне и да пита- повечето ме знаят

# 199
Момичета, извинявайте че така директно нахлувам в темата. Исках само да ви кажа, че ще се включа с изработването на неща за коледния базар. Все още умувам  какво да направя, но най-вероятно ще е  картички и някаква декорация от хартия и глина.

# 200
  bouquet devilkin    Naughty ненахлуваш  Hug това е нашата обща тема в помощ на домовете във Великотърновският район ! Ако имаме сили и достатъчно сувенири, ще се изявим и в Търново, ако търновските момичета немогат да се организират и да излязат! Просто трябва и в Търново да ни видят,опознаят и разпознават за в бъдеще!!!
Дай Боже  Praynig по-вече така нахлуващи като тебе Mr. Green

ooooh! сега ми казаха от фирмата ,че гаража не е съвсем сигурен,собственика го бил обещал на някой си там, първо да видел дали ще го вземе......добре  Flutter че се боядисвам руса Mr. Green да не ми се вижда побеляващата коса от никнещи проблеми един след друг  Crossing Arms
 Hug  поздравче за всички вас с една моя много любима песен http://www.zazz.bg/play:b85baf25 .....както и за гостите разглеждащи нашата тема  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 12:24 от Дидка

# 201
  • Горна Оряховица
Аз съм винаги за домашната обстановка,благодаря ти Диде за любезната покана. Hug
А за тестото аз видях рецептата, но незнаех , че се слага лепило ,затова не и обърнах внимание. Трябват ми кори от дървета,как да ги търся в това гадно време.Продължавам да събирам разни други материали Blush

# 202
.........ще дойде края на лошото време, ще напече и ще се стопли,ще идем организирано и с децата на разходка по поляните и в гората ,децата ще се надивеят, ние ще събираме полезни нещица  Hug съгласни....

# 203
  • Горна Оряховица
абе съгласни сме ,ама ми се искаше по-рано да започна,че все нещо се случва и обърква като е в последния момент.

# 204
Ех Дидка върна ме в ученическите ми години с този поздрав,това беше една от любимите ми песни.Благодаря ти за поздрава,аз редовно ви чета и от време на време както знаеш си открадвам  Wink по някоя идея.Желая ви успех и да сътворите много хубави неща,в което въобще не се съмнявам и да продадете всичко   bouquetbouquet  bouquet

# 205
абе,само аз ли работя от цялата дружинка?????
я,кажете това тесто като се забърка какво се прави-пече ли се,суши ли се,вари ли се?кога се вапца и лакира?????
devilkin , Ива_Николова  Hug

# 206
Това, че неказвам нищо....значи ли ,че нищо не съм измайсторила вече  #Silly
bozgounova smile3560   има и още едно тесто....това ми беше писала Скарлет.....
Като бях ученичка в гимназията, излязоха на мода такива бижута. С моите съученички бяхме пощуряли на тази тема, правихме си сами орнаментите от тесто в следното съотношение: равни количества брашно и сол и вода, за да стане гъсто тесто. След като направех фигурките, надупчвах ги в средата с клечка за зъби и ги слагах да се изпекат в много слаба фурна. След това ги оцветявах с водни или темперни боички и най-накрая - с безцветен лак за нокти или лак за дърво. Ставаха много оригинални герданчета и обици, а пук за мартенички - да не говорим  Стига само да имаш богата фантазия.

# 207
 smile3560 smile3560само това не ми стана ясно ,като в поста ,който си пуснала пише каква е рецептата,но не и какво се прави с това тесто след това Crossing Arms smile3534

# 208
 Mr. Green мииии ще пробваме като го замесим ........може и на пица  Joyда стане   chef

# 209
Здравейте , искам и аз да се включа в сатворяването на тези нещица, но ще помоля някой да ми обясни.Искам и аз да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт