Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 355
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
Да знаеш Пиз Буин са от миналата година . Тази нямат внос. Почти никъде ги няма. В ЦУМ има , но са с много завишени цени. Спрей 30 фактор е 40 лв. Лосион 15 е 30 и няколко лв., аз го взех за 12лв. миналата седмица. Има и 8 фактор за около 24 лв. Клоран са хубави.

densi 10х, мила!   bouquet
Не знаех,че тази година Пиз Буин  няма внос. Но пък добре ги рекламират във всички модни списания!
За Клоран също суперлативи чета, затова ще им хвърля и на тях едно око.

# 286
  • София
Момичета, сега се сетих, че пудрата на Ести може да се позлва и през зимата щом е само блъсък без да е с тъмен цвят.  Flutter

# 287
Момичета, сега се сетих, че пудрата на Ести може да се позлва и през зимата щом е само блъсък без да е с тъмен цвят.  Flutter

Аз затова я харесвам, защото мисля и зимата да я ползвам. Пък и както писах - не ми изсушава иначе сухата кожа! Laughing
А пък ти Иля мисля, че си търсиш оправдание , за да я поръчаш. Признай си! Wink

RU казвай бързо какво поръча?

# 288
и мен ме зарибихте с тези пудри  Naughty
не издържах и поръчах  Hug

# 289
  • София

Аз затова я харесвам, защото мисля и зимата да я ползвам. Пък и както писах - не ми изсушава иначе сухата кожа! Laughing

Joy Joy Joy

Охх, какво да признавам, даже мислех да го напиша.  Crazy
Мисля, че още малко ми трябва.  Mr. Green

# 290

Ще я вземаме момичета и тази пудра. Иля  Hug заедно сме.

# 291
  • София
Ще я вземаме момичета и тази пудра. Иля  Hug заедно сме.

Хииихи, още мъничко ще се чудя. Поне да бях вече пробвала пудрата на Ланком.  Whistling

Момичета, нали не се развалят тъмните, бронзиращи продукти до следващата година ?
По колко време ги ползвате ?

Аз все купувам нови и не съм ползвала до сега стари.

# 292
Цитат
Да знаеш Пиз Буин са от миналата година . Тази нямат внос. Почти никъде ги няма. В ЦУМ има , но са с много завишени цени. Спрей 30 фактор е 40 лв. Лосион 15 е 30 и няколко лв., аз го взех за 12лв. миналата седмица. Има и 8 фактор за около 24 лв. Клоран са хубави.

densi 10х, мила!   bouquet
Не знаех,че тази година Пиз Буин  няма внос. Но пък добре ги рекламират във всички модни списания!
За Клоран също суперлативи чета, затова ще им хвърля и на тях едно око.
Рекламират ги, но фирмата вносител нещо има проблем. Те са наистина хубави и имат голямо разнообразие. Единствени имат продукти "едно нанасяне" за цял ден, не че не нанасях по-често. Имат и спрейове с алкохол за охлаждане, както и антиалергични продукти.
Клоран са нови и нямат голямо разнообразие с факторите.Аз съм доволна от маслото с частици. Похвалиха ми Галеник спрея 30 фактор, същои РОК, но той е миналогодишен. Няма внос.

# 293
привет, даите идея за добър ексфолиант за тяло (за мазна кожа) ако може и линк Embarassed

# 294
Ох, на мен сина ми ми счупи страхотната бронзираща трицветна пудра на Арт Деко и сега не мога да я намеря никъде. Имате ли представа коя от коментираните пудри - на Ести или на Ланком имат подобен ефект?

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 23:05 от Анонимен

# 295
Момичета, аз пак искам да попитам нещо относно поръчката  Embarassed
Значи нали като поъчваш цените си вървят в долари, в последствие от ягодка като дърпат парите  директно ли ги дърпат в долари или....в смисъл тея долари превърнати в български пари са спрямо курса на долара в момента нали или аз пак нещо не съм разбарала?
Преди време съм чела нещо из темата по тоя въпрос, но не помня а и не успях да го намеря  ooooh!
Благодаря предварително  Simple Smile

# 296
  • into the blue
aDaMaNt^ "долари превърнати в български пари спрямо курса на долара в момента",правилно си разбрала  Peace

# 297
  • Sofia
argun, и аз имам същото писмо, разбрах, че ще ми върнат парите в картата до 21 работни дни

Благодаря за разяснението. Аз просто не виждам нищо от яд. Трябвали са им пет дни, за да разберат, че по време на поръчката стоката не е била налична!
Като ми мине яда, на спокойна глава ще им дръпна едно възмутено писмо, за да им обясня моята гледна точка!

Според мен никой няма да получи Мания на тази цена, целият трик е да получат безлихвен кредит за 20 дни.
Ако са поръчани само 1000 бр., това прави 15 000 $ кеш .

# 298
  • Пловдив
Моля, момичетата, използващи Шисейдо да ми препоръчат фон дьо тен за смесена кожа, който да не лъсва на лицето в жегите?! Thinking

Хайде да се самоцитирам,че никой ни ми отговори?!

П.С. Приемам  и други предложения не само за Шисейдо! Hug

# 299
aDaMaNt^ "долари превърнати в български пари спрямо курса на долара в момента",правилно си разбрала  Peace
Благодаря  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт