Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 243
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, моля ви, кажете ми, мога ли да пазаря от Ягодката с Виза Електрон на ПИБ? Praynig Предварително благодаря за вниманието   bouquet

# 451
  • София
Момичета, моля ви, кажете ми, мога ли да пазаря от Ягодката с Виза Електрон на ПИБ? Praynig Предварително благодаря за вниманието   bouquet

Може, никакъв проблем.  Peace Аз също поръчвам с нея.  Wink

# 452

Можеш. С тази на ОББ не става.

# 453
Пудрата е от новите продукти едва ли някой я е ползвал ,но изглежда е много сладка.

# 454
  • Бургас
Момичета, поръчах си матиращо кремче на Нина Ричи и от кода на него според онази руска таблица от старите теми излиза, че е произведен 2003 година  newsm78 В сайта за проверки на срока точно тази марка я няма и не мога да сравня инфото-вие да знаете нещо повече? Кодът иначе е 3B01C  Thinking

# 455
  • София
Моля ви дайте ми предложение за хубав фон дьотен. На коя марка да се спра не знам.

Имам фдт на Гирлен, Ести и Ланком, страшно съм доволна и от трите, вече зависи какви по- точно търсиш.  Peace

# 456
Пудрата е от новите продукти едва ли някой я е ползвал ,но изглежда е много сладка.
И на мен ми харесва пудрата. Има и четка и е на добра цена. Sunglasses

# 457
  • София
Моля ви дайте ми предложение за хубав фон дьотен. На коя марка да се спра не знам.

Имам фдт на Гирлен, Ести и Ланком, страшно съм доволна и от трите, вече зависи какви по- точно търсиш.  Peace
Иля, кажи кои са Praynig. Аз съм маниак на тема фон дьо тени и искам да пробвам нещо ново  Wink .
Да похваля маската от травъл комплекта на Биотерм - страхотна. Жалко, че е само едно парче, а и не видях да я продават отделно в ягодката - ще се търси по тукашните магазини Peace. Просто се влюбих в нея.
Доволна съм също от почистващото масло на Шизейдо - http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37143&goChar=S , купих го със слънцезащитния им крем за лице и го ползвам с удоволствие. Наистина сваля крем и грим от лицето всякакъв, не знам само за водоустойчива спирала, защото не ползвам, но мисля, че и с нея ще се справи. Единственото странно нещо е, че се миеш фактически с масло, но е приятно за масаж преди измиване Peace

# 458
  • София
Получих си  Armani Mania и Chanel 19  Party много съм доволна  Flutter

Манията от Бютив ли я получи?
не тази от ягодата пак за 16$  Peace

# 459
  • София
Някой отзиви за този крем на Шисейдо ?  Thinking

# 460
  • Mostly in my mind

Но плащаш чрез PayPal, нали? Директно на Ягодката можеш ли?   Rolling Eyes

# 461
  • София

Плащам директно.  Wink

# 462
jorjeta , благодаря ти  bouquet
teo_71 ,много ме е яд и мен. Нямаше ме 7 дни и те ме изненадали "приятно". Пратили са ми мейл,че следващата ми поръчка ще е с още 5 % отстъпка, за извинение.
и аз имам писмо с такава отстъпка само дето не разбрах как да я ползвам?

Може ли да ми дадете адреса, на който писахте, защото на мен още не са ми пратили писмо, но в сайта виждам, че е отказана. Писах им през сайта, но не получих отговор.

# 463
  • Mostly in my mind

Плащам директно.  Wink
Чудесно.  Grinning Аз разбрах, че с дебитни карти Виза Електрон можело само чрез PayPal. Сигурно си ползваш и отстъпка така. Аз чрез фема поръчвам.

# 464
  • Плевен
argun,  ето това са ми пратили заради отказания парфюм Please notify us about your next order by sending us an email or contacting us at http://www.beautive.com/shop/contact_us.php right before or after your next order, and we will process your extra 5% discount.
А преди малко погледнах,че парите са ми върнти в картата.

Общи условия

Активация на акаунт