Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 252
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Иля, за зелената серия на Kерастаз  ли става въпрос - серия цимент.
И това http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=73371&goChar=L

Да, зелената серия Цимент на Керастаз.  Peace

Шампоан- http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43617&goChar=L
Маска - http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55664&goChar=L

А на показаният линк от теб е крем- грижата към серията, която е по- слаба от маската.  Wink

Мерси много...аз засега ползвам шампоан на Bed Head  и на Пол Мичъл, много съм доволна...но маската или крема ще ги поръчам, защото от пресата вече много ми се е изтощила косата.

# 511
  • Mostly in my mind
Ще ми се да си поръчам някой фдт от Ягодка, ама с тия цветове...  Thinking

# 512
  • София
Ще ми се да си поръчам някой фдт от Ягодка, ама с тия цветове...  Thinking

Първо ги тествай някъде, няма как, иначе си е голям риск да си уцелиш точния цвят.  Wink

# 513
Знаете ли на колко милилитра е равен един OZ? И по-точно ме интересува колко мл е 0.04 oz Embarassed

# 514
  • Mostly in my mind
Трябва значи първо да харесам някой фдт. Предложете някой, който сте ползвали и сте доволни от него. Да е за комбинирана кожа и с добра покривност. Мерси.  Grinning

# 515
  • Бургас
Знаете ли на колко милилитра е равен един OZ? И по-точно ме интересува колко мл е 0.04 oz Embarassed
1oz=29.5735296875ml или 0.04oz=1.1829411875ml  Peace

# 516
  • Варна
Обикновено по опаковките до OZ-овете има и колко милилитра са  Peace

# 517
1,7 -0,50мл. 0,5-15мл.
Това 0,04 е мнооого малко .

# 518
1 oz е приблизително 30 мл, значи 0,04 oz=1,2 мл - би трябвало да е така

Хахахаха - 3ма души пишем едновременно

# 519
1oz=29.5735296875ml или 0.04oz=1.1829411875ml  Peace
мерси  bouquet Мислех да поръчвам тестери, но те много малки, отказвам се Thinking

# 520
Зузи, моля те изчисти си кутията  Embarassed
за да не е спам да се отчета, че поръчка от 26 от саса ми пристигна  Joy и имам излишна спирала - ланком виртуоз черна

# 521
  • Габрово
След мноооого чакане в Ягодката най-сетне се появи моя цвят фдт Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 на ЕЛ! Поръчах го, дойде, пробвах го при екстремни условия (рожден ден до сутринта+топъл ресторант+много танци+потене Crazy) и потвърждавам че е страхотен! През цялата нощ не мръдна, не се разтече и не ми се събираше в гънчиците и бръчиците. Стои много естествено и едновременно с това е доста покривен. Бях изумена при нанасянето - лицето ми изведнъж стана перфектно, без петънца, с равномерен тен. Кожата ми е нормална към смесена и фдт-чето не ми я исушава, не мога да кажа, че е матирана, но не лъщи, по-скоро приятен, здравословен блясък. А като се прибави и Platinum Illuminator All Over Powder на скулите и деколтето става newsm74
Сега съм си поръчала и коректор от същата серия.

# 522
Да се похваля дойде ми Хепито на Клиник. Много бързо. Heart EyesДобър е.

# 523
  • Boston, MA
Aми, след като е ясно, че не са натурални, какво значение има какви ги водят? Laughing

За мен има значение, какви ги водят. Дори и да не са абсолютно натурални, но ги водят за такива, аз имам алергия към някои растителни екстракти и бих искала да знам.

Да, водят ги натурални, но не са без парабен и подобни. Т.е. вероятно има в тях растителни екстракти.

# 524
Има страхотна промоция на парфюми, лосиони и душ-гелови тук http://www.fragrancex.com/
Вече поръчах няколко Whistling

Общи условия

Активация на акаунт